Dodaj do ulubionych

Z łapanki do Kochanowskiego

IP: *.udn.pl 05.07.04, 21:52
Taka dobra szkoła a brakuje chęnauki w niej. Pewnie dlatego, że boją się tego
wysokiego poziomu albo, że może im zabraknąć potem na korepetycje żeby się w
tej szkole utrzymać. A może to pierwsze efekty pracy obecnej dyrekcji?!
Obserwuj wątek
    • Gość: hejże hola Re: Z łapanki do Kochanowskiego IP: *.udn.pl 05.07.04, 22:39
      A co dyrekcja się tam zmieniła?
      • Gość: kaiko Re: Z łapanki do Kochanowskiego IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:45
        Kochanowski jest żałosny. Wypieprzyli mnie stamtąd w trzeciej klasie za zachowanie i oceny. A teraz studiuje informatykę na Uniwersytecie Jagiellońskim i kochani nauczyciele stamtąd mogą mnie w dupe pocałować. Wcale nie trzeba kończyć tej słabej szkoły, żeby się na dobre studia dostać.
        • Gość: gimbus Re: Do kaiko IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 11:05
          I bardzo dobrze zrobili, czytając Twój prymitywny i chamski tekst.
          Masz kłopoty ze sobą i proś o pomoc fachowców od osobowości. Pozdrawiam !
          • Gość: trrrrr Re: Do kaiko IP: *.udn.pl 06.07.04, 12:00
            Do Samsona go wysłać.
          • Gość: kaiko Re: Do kaiko IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:55
            wierz mi ze klopotów ze sobą nie mam. to raczej spora wiekszosc nauczycieli stamtąd powinna się udać do psychologa, bo uważają się niemalże za wyrocznie. tekst jest chamski... i mam to gdzieś. niech pedagodzy pomyślą co robią, bo oni najwyżej umieją psychikę niszczyć (sporo uczniów chodzi do psychologów), A WIEDZA OBRONI SIĘ SAMA :P
    • Gość: pikuś Re: Z łapanki do Kochanowskiego-bo tam nie uczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:49
      wiadomo jest , że ta szkoła nie uczyła . Bazowała na tym ,że idą tam zdolne
      dzieciaki , i bogate i ,że będą uczyć się na korkach a szkoła spije śmietankę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka