Dodaj do ulubionych

Nowe twarze w Radomiaku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 10:36
34 lata to duuuużo :( """"...Szukając wzmocnień, "zieloni" nie rozglądają
się jedynie po Polsce. Jak udało nam się ustalić, Radomiak chętnie widziałby
u siebie bramkarza Kozienic Roberta Stawiarskiego i napastnika "żółto-
zielonych" Grzegorza Seremaka.........""""""" Ja jade na wakacje za
granice ......do Kozienic ....na paszport czy dowód????
Obserwuj wątek
    • Gość: vsb Re: Nowe twarze w Radomiaku IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:50
      RKS RADOMIAK 1910 RADOM KING
    • Gość: mk o! broniarz sie spoznia! bron1926.prv.cipa IP: *.rutex.slask.pl 12.07.04, 13:30
    • Gość: emkaesiak Re: Nowe twarze w Radomiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:09
      hahahahahahaha co za debil ten artykuł pisał. Wyborzcza schodzi na psy!!!
      • Gość: mk do emkaesiaka IP: *.rutex.slask.pl 12.07.04, 15:17
        Radomiak zyczy spadku.
    • Gość: cool Re: Nowe twarze w Radomiaku IP: 212.244.63.* 12.07.04, 14:26
      Czy ktoś już ma informacje jacy piłkarze pojechali dzisiaj rano na trening?
    • Gość: rye Re: Nowe twarze w Radomiaku IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.07.04, 14:28
      Stawiarski, Serek i Skórnicki ?! Hahahaha ! A w Wiśle Boruc, Saganowski i Vukovic.
      • Gość: Gela Re: "MŁODE" !!!! twarze w Radomiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:52
        tego chcemy, idźmy szlakiem który wskazali nam Panowie Engel junior i senior,
        "stare trepy" niech sobie kopia za miedzą, mamy przykład Krzesniaka
        kilkanascie lat temu przyszedł do Broni i strzelił ładną i zwycięską bramkę w
        derbach, Radomiaczek sie nim nie interesował przez wiele lat, dopiero gdy go
        nie chcieli już w Kozienicach przyszedł do Radomia... paranoja,
        a do kiboli z Kozienic, piłkarze są jak "panienki" polecą gdzie im będzie
        lepiej, choc dla jasności, ja ze swej strony nie mam ochoty oklaskiwac nikogo
        z kadry MKS która tak niedawno podkładała sie najgorszym patałachom żeby tylko
        spuścić radomiaka z III ligi

Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka