Dodaj do ulubionych

Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Koszto...

17.06.13, 12:16
Jakież to radomkowe dziennikarstwo jest żałosne. "Błagam...błagam...błagam". Chrzanią o wstydzie na całą Polskę (wczoraj osobiście widziałem w dami), ale jakoś nikt poza nimi tego tematu nie POdchwycił. Nawet centralny organ władzy ludowej z Czerskiej sobie odpuścił, a w grajdole wrze, bo jakiś gość od utrzymania czystości w mieście odpysknął drugiemu ynteligentowi. Warto też zapamiętać nazwiska dziennikarzy oraz ich pytania dotyczące pomnika i kosztów jego utrzymania. Tak dla potomnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: kredyt Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.opera-mini.net 17.06.13, 12:24
      Apel popieram, niestety jego forma wskazuje na kiepski warsztat dziennikarski tego który go przygotowywał. M.in. po co mieście do tego politykę? Po co uuszczypliwości i przywoływanie czym PiS jest?
      • Gość: janatokar Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: 37.28.155.* 17.06.13, 18:01
        Apeluję do dziennikarzy: udostępnijcie nagranie! Wg. mojej wiedzy Kielski powiedział:
        nie lataj tak z tym mikrofonem bo jeszcze się potkniesz i rozkwasisz sobie nos.
        Oczywiście prorządowe media dla potrzeby swoich pryncypałów celowo przeinaczyli wszystko i zrobili z tego pasztet. Wypier.dolić na śmietnik historii dupolizów władzy typu Osrej, Chaban, Gaworski, gej z kolczykiem (wszyscy TV Gani) czy Ludwik, Pusek i Siepielak z organu wymiotnego.
    • eldemon Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Koszto... 17.06.13, 12:37
      Czego można spodziewać się po takich dziennikarzach?
      No czego?
      • Gość: paulina Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 23:38
        a tego samego co po Tobie
        • eldemon Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz 18.06.13, 00:30
          To podaj mi jakiś przykład z ostatnich kilku lat, kiedy dziennikarze tak licznie organizowali się przy jakimkolwiek sadzeniu kwiatów na miejskich skwerach!
          Zamiast cieszyć się, że miasto pięknieje, pytają o koszty sadzenia kwiatów!
          Dla mnie to zwykła ustawka dziennikarzy w celu skompromitowania tego wydarzenia!
    • Gość: do jbest Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 12:37
      Rozumiem, że taki język Ci odpowiada i chciałbyś, aby osoby reprezentujące władze miasta w taki sposób odzywali się do dziennikarzy i petentów. Gratuluję poziomu kultury osobistej i standardów komunikacji interpersolanej. Ja nie zgadzam się na taki poziom urzędników miejskich.
      • jbest Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz 17.06.13, 13:01
        Szczerze to zwisa mi to i powiewa jaki zasób słownictwa ma gość od zarządzania usługami komunalnymi
      • Gość: Irena Re: Jaki Pan taki kram.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 13:03
        .... to nie kram. To stragan z personami na stanowiskach kierowniczych w urzędzie w miejskich spółkach w szkołach itd, których ja wstydzę się jako zwykła mieszkanka a władze nie wstydzą się ich jako zwierzchnicy! Obrzydliwe!!!!!!!!!!!
        • Gość: molo Re: Jaki Pan taki kram.... IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 20:55
          Ty to gościu wstydź się za siebie bo to co wypisujesz tu na forum jest twgo dobrym przykładem
    • nieradomianin Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz 17.06.13, 14:20
      Kielski powinien zostać zwolniony. I nie ma tu co przerzucać odpowiedzialności na dziennikarzy. Dyrektor nie nadaje się do sprawowania funkcji publicznych. Daje tego dowód nie po raz pierwszy. Nie ma co do tego wątpliwości. Prezydencje, do dzieła...!!!!
      • Gość: cape town Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.pl 17.06.13, 14:40
        a po co zwalniać na emetyture wysłać i tak 2 lata za długo siedzi na tym stołku niech jakiś młody pisowiec sie wykazuje np jego syn co jest kadrowym w mzdik
      • Gość: ketman Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:49
        Na chamską prowokacje odpowiedział tak by był zrozumiany.
    • Gość: dfrr pisowskie barachlo IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 14:40
      Widać jaką to cos ma kulture, ze zle traktuje prasę !
      • Gość: jina Re: pisowskie barachlo IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 16:07
        Twoja kultura nie jest naszą kulturą SBcki bękarcie
      • Gość: on Buahahahah...odezwała się kultura IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:20
        cham bez szkoły
    • lecho_himself Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Koszto... 17.06.13, 15:13
      Jeśli ten pan pozostanie na stanowisku, to będzie ostateczna kompromitacja ludzi rządzących tym miastem i dowód na to, że PiS - wbrew temu, co twierdzi - jest partią "kolesi" i układzików rodem z filmu "Drogówka" ;)
      • Gość: Lucjan Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 15:34
        Kielski zachował się słusznie.
        • Gość: dijkstra Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.centertel.pl 17.06.13, 18:38
          Ciekaw jestem ilu z popierających Pana Dyrektora to ten sam pisowski element na różnych nickach, który broni go jak swojej posady. No bo w sumie broni swojej posady, HE HE
          • Gość: jaber Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:47
            Żenada to ta cała konferencja PO. Kosztowniak ma rację osiągnęli poziom żenujący.
      • Gość: ulana Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 16:20
        I jeszcze w ryło powinni oberwać te dziennikarzyny. Za prowokację.
        • Gość: HONORNY Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 16:23
          popieram
          • Gość: Obserwator Obłudnicy! IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 17:05
            To nic nowego, że cham z PiSu jest broniony przez innych chamów, fanatyków. Przecież znane są nam historie kiedy to pochwalano okładanie krzyżem Strażnika Miejskiego. Gdyby tak znieważył jakiś urzędnik związany z PO to sami wezwalibyście go do samoukrzyżowania i to obok pomnika Kaczyńskiego. Obłudnicy!
    • Gość: iks Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 16:49
      Dyrektor Kielski dał się dziennikarzom sprowokować i tyle. Wiadomo jest że jest presja na szukanie afery przy pomniku. Ciekawi mnie tylko to, czy dziennikarze zorganizowali konferencję dla PO, Czy PO dla dziennikarzy? Oto jest pytanie....
      • Gość: yeti Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:44
        Prowokacja jasna. Kompromitacja tych sługasów oczywista.
    • Gość: Marta Prawdziwi dziennikarze są tylko w Naszym Dzienniku IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 16:57
      Prawdziwi dziennikarze są tylko w Naszym Dzienniku! Siła! Moc! Fanatyzm! Wyobraźnia! Niech żyje nam prezydent Kosztowniak, niech żyje!
      • Gość: Sowaprzemądrzała Re: Prawdziwi dziennikarze są tylko w Naszym Dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 17:43
        Niech żyje ....najlepiej na Antarktydzie.
    • Gość: WR To w Radomiu są dziennikarze?!!! IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 17:20
      Niedawno o to pytałem. A ponieważ po wywodzie wykazałem, że to nie dziennikarze ale chłystki ich udający wysyłałem ich do Kielc, Warszawy, Krakowa żeby zobaczyli jak dziennikarze kreują rzeczywistość, zmuszają rządzących do wysiłku w imię dobra wspólnego. I nagle nasi potakiwacze, rżnący zawsze głupów zaskoczyli. Ale nie tu. Bo poczuli prowokatorzy prawo do bezkarności i traktowania ich co najmniej jak bogów. Czyli obowiązki - byle jak, ale prawa - wyjątkowe.Nie jestem zwolennikiem Kosztowniaka, PiS-u, Kielskiego i całego PiS-owskiego zarządu miasta. Ale jeszcze bardziej nie znoszę hałaśliwych i wymagających bóg wie czego samozwańców cierpiących na kompleksy wyższości.
      • Gość: won z TV DAMI i GW dupoLisy władzy nie mają moralnego prawa do takich IP: 74.63.112.* 17.06.13, 17:49
        Co robią radomscy dziennikarze?

Czy zadają trudne pytania rządzącej PO?

Czy są inicjatorami wielu rozwiązań dobrych dla Radomia wbrew antyradomskiemu stanowisku PO?

Czy rozliczyli chociaż jedną kłamliwą wypowiedź na siłę ściąganych ministrów z PO?

Czy chociaż raz skrytykowali antyradomskie działania PO?

Za każdym razem odpowiedź brzmi NIE!!!

Oni jako mainstreamowe salonowe prorządowe media liżą du.pska PO i robią wszystko to, co każe im PO a na lokalnym rynku prym w tym wiedzie Gazeta Wybiórcza, TV Dami i Echo Dnia.

Wy - do was prorządowe dziennikarzyny - nie macie żadnego mandatu, chociażby moralnego, żeby z takim apelem występować i możecie co najwyżej zaapelować do swojego Tuska i swojej PO żeby przysłali do Radomia jednostki specjalne i spacyfikowali to miasto, którego tak bardzo nienawidzicie.
        • Gość: dijkstra Re: dupoLisy władzy nie mają moralnego prawa do t IP: *.centertel.pl 17.06.13, 18:41
          W Radomiu panuje PiS, którego proradomska polityka sprowadza się do nadawania tytułów i stawiania pomników ludziom, którzy na rzecz tego miasta palcem nie kiwnęli, a skutecznego ignorowania naprawdę zasłużonych.
          • Gość: lisek Re: dupoLisy władzy nie mają moralnego prawa do t IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:42
            Lemingowe myślenie. A Żeromski Kiliński to co Radomianie? Zapytaj taty skąd Marchlewski, Dzierżyński czy Nowotko. Dla ciebie powinna być Jaruzelskiego bo ten to się dla Radomian zasłużył razem z Gierkiem któremu zrób akcję nadania honorowego Radomianina.
    • Gość: the bill Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 17:39
      Jakie City takie elity. Dziennikarze jacy ? Jaka władza ? Lagos jest lepiej zarządzane a dziennikarze, poziom intelektualny dziennikarzy jest żenujący.
      • Gość: dziennikarz Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 18:44
        Do napinaczy internetowych, którzy "anonimowo" nas obrażają: czekamy na was jutro pod pomnikiem i na wasze obrażanie prosto w oczy. Chcemy zobaczyć waszą odwagę he he he...Jesteście zwykłymi internetowymi tchórzami. Bronicie chamstwa, które jest utrzymywane za publiczne pieniądze. Zero merytorycznych uwag i komentarzy. Macie jarmarczną mentalność, która sprzyja niskim instynktom. Brak wam racjonalizmu i tylko słowny rynsztok jest waszym argumentem. Nic więcej nie macie do powiedzenia. Wszędzie szukacie spisku. Tworzycie prowincję w skarpetkach i sandałach. Mam prośbę do prezydenta Radomia: niech ci wszyscy tchórzliwi i chamscy internauci płacą pensję panu Kielskiemu z własnej kieszeni. Niech chamy utrzymuja chama.
        • Gość: Piknikton Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.vibiznes.pl 17.06.13, 18:59
          Osrej i Chaban wypierd.alajcie na drzewo pacholki PO. Ze was jeszcze wpuszczaja do urzedu.
          • Gość: he he he... Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:12
            Piknik(ton) czy może raczej pikniku internetowy. Odrobiłeś już lekcje czy może szczekasz bo jesteś sam w domu ?
        • Gość: loska Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:38
          Milcz już lepiej pismaku nędzny.
        • Gość: molo Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 19:53
          Dziennikarz podpisz się z imienia i nazwiska. Frajerów to sobie szukaj wśród wyborców SLD czy PO.
          • Gość: he he he... Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 20:34
            Do Molo: nie wymagaj od innych tego czego sam nie robisz. Daj obywatelski przykład odwagi i sam się podpisz. Idź do tych "marnych" dziennikarzy, przedstaw się i wykrzycz im prosto w oczy, że są słabi. Zrób to i pochwal się tym w necie. Niech to zrobią podobni tobie, którzy tu ubliżają i się napinają. Nie zrobicie tego. Internet dał wam poczucie bezkarności. Nie rozumiecie pojęcia "wolność słowa". Już dawno ty i tobie podobni tą "wolność" utopiliście w rynsztoku, który wylewacie z siebie przy każdej okazji. Walicie bez opamiętania na lewo i prawo, by tylko przywalić. A później stajecie przed lustrem i mówicie z uznaniem: ale jestem odważny i mądry. Ubliżacie, przekręcacie nazwiska, szydzicie. Popierasz to Molo ? Takie są twoje standardy dyskusji ? Jeżeli osoba, która podpisała się "dziennikarz" to rzeczywiście dziennikarz, to nie powinna tu nic komentować. Z wami nie da się normalnie rozmawiać. Powtarzam: nie wymagaj od innych tego czego sam nie możesz dać bo cię na to nie stać.
            • Gość: molo Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 20:45
              Słuchaj lemingu. Niczego od tych pismaków nie wymagam. To są miernoty. I takie jest moje zdanie. Logiki ci brak. Forum tej gazety nie jest do dyskusji. Ono ma spełniać rolę judzenia z założenia tak jak ta sławetna konferencja prasowa.
              • Gość: He he he... Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 22:21
                Molo przyjdź jutro pod pomnik i pokrzycz na te miernoty. Pokaż jak się z klasą podjudza. Daj przykład odwagi. Stań na środku, krzyknij swoje imię i nazwisko i nawrzucaj miernym dziennikarzom. Zaproś swoich kumpli podjudzaczy z tego forum. W grupie będzie wam raźniej. Wykrzyczcie do kamer Dami, TVN czy Polsatu jak będą, że te radomskie dziennikarzyny to miernoty. No, dasz radę "odważny radomianinie" ? Stać cię na to i tych twoich wspólników od podjudzania ? Niech cała Polska usłyszy i zobaczy, że w Radomiu chamstwo ma się dobrze i nawet kwitnie. Że chytra baba czy wiata na stadionie to pryszcz przy takich odważnych podjudzaczach jak wy. Załóż sobie koszulkę z herbem Radomia, nocnik na głowę i idź w bój z dziennikarskimi miernotami. Broń chamstwa i podjudzania. To przecież twój życiowy cel. Po to się urodziłeś Molo. Na barykady ! Zwołaj swoich kumpli chamów i do dzieła Molo ! Do dzieła. Temu miasto jesteście potrzebni bo tu jest za mało chamstwa i prostactwa. Nieście transparenty z napisami: Kozaki w necie, pi... w świecie. Molo nie zawiedź mnie i miernych dziennikarzy. Molooooooo...słyszysz ? To ja, to ja, wołam ciebie chamie ty mój....Za szerzenie chamstwa, prostactwa i podjudzania otrzymasz tytuł honorowego obywatela-chama. Molo czujesz jak to brzmi ? Przecież to można się zachłysnąć. Ile lasek wyrwiesz na taki tytuł. Obywatel-cham...uff już ci zazdroszczę Molo.
    • Gość: jeb_jbest Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 19:26
      @jbest masz problemy ze swoją osobowością ?
      jak cham jest chamem to trzeba mu to wytknąć i tyle !
      • Gość: jb Re: Apel dziennikarzy do prezydenta Andrzeja Kosz IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.13, 22:31
        Ależ oczywiście, ale robić z tego afere i pieprzyć, że z powodu jednego chama cały wszechświat śmieje się z Radomia to imbecylizm wtórny. Paniał? Jak są tacy aktywni i tak im na sercu leży dobro Radomia to niech piszą do matoła BULa czy kogokolwiek, by powstrzymał degradowanie tego miasta, a nie takie bzdety.
        • Gość: Kapcius Uwaga lokalne śmiecie dziennikarskie zbierają haki IP: *.yolau.net 18.06.13, 07:05
          Molo całkowite poparcie tylko uważaj; to są POlityczne POmioty starych SB-eków i nie daj się sprowokować. Ty nie musisz się przedstawiać bo Ty nie pełnisz żadnych publicznych funkcji i nie kreujesz rzeczywistości poprzez 4 władzę. To te miernoty będące na łańcuchu PO ujadają tyle, ile PO popuści im łańcucha. Widać to szczególnie PO pewnej telewizji gdzie nawet z kilku przyzwoitych zrobiono sługusów PO i Żydów (lansowanie na siłę Gombrowicza - muzeum na które idzie rocznie parę milionów złotych utrzymywane przez PO z naszych podatków dla garstki jego rodaków i posadki dla "dziennikarza" którego wpływy w tej telewizji są większe od wpływów SB).
          • Gość: He he he... Re: Uwaga lokalne śmiecie dziennikarskie zbierają IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.13, 08:26
            Molo, masz kolejnego wspólnika od podjudzania i plucia na wszystkich, którzy nie są z PiS. Kapcius będzie twoim dzielnym towarzyszem w walce z kulturą, klasą i merytoryką. Panie prezydencie Radomia, niech pan zrobi galerię wzorowych radomskich chamów. Niech obywatele wiedzą jak zacnych mają ziomów. Dać im stypendia miejskie, tak po 5 tysięcy na głowę. Niech podjudzają i szerzą chamstwo. Niech coś "wartościowego" wychodzi z Radomia na całą Polskę. Właśnie dowiedziałem się, że jestem pomiotem jakiegoś starego SB-eka. Kapcius do Brukseli na europosła ! To wzór wszelkich cnót. Niech się nie marnuje plując na forum GW. Takich talentów jakie mają Molo, Kapcius i im podobni nie wolno zmarnować. Oni są przyszłością tego kraju, a już Radomia to na bank. Kapcius romantyczny bohaterze...nie mogę dalej pisać bo się wzruszyłem. Dasz mi swoje zdjęcie bym mógł oprawić je w ramki i czerpać z niego natchnienie ? Dasz mi autograf ? Zresztą od Molo też chcę. Od takich netowych kozaków i podjudzaczy, to zaszczyt.
    • Gość: Rynio Re: Dla dziennikarzy w Radomiu IP: 80.249.0.* 18.06.13, 08:10
      Włoski Sąd Najwyższy orzekł, że dziennikarzom nie wolno zadawać pytań "zawierających aluzję bądź sugestię" i "prowokacyjnych". Takie stanowisko zajął w sprawie dotyczącej zarzutów zniesławienia sędziów przez dziennikarza i prawnika, który udzielił mu wywiadu. Według sądu najwyższej instancji pytania zadawane podczas wywiadu nie mogą zawierać w sobie tendencyjnych “osobistych ocen", bo w przeciwnym razie można je uznać za przyczynę naruszenia dóbr osobistych drugiej osoby oraz jej honoru i reputacji.
      • Gość: AVIATOR Re: Cham zawsze będzie cham. IP: 92.60.130.* 18.06.13, 08:52
        Miejsca dla chamów w przestrzeni publicznej być nie może. Jeżeli nawet dziennikarz zadawał pytania z gatunku „złośliwych i tendencyjnych”, to Kielski mógł pokazać klasę i odciąć się jakąś inteligentną i błyskotliwą ripostą, ale jak widać jest najwyraźniej zwykłym burakiem, więc zachował się jak prostak, cham i burak właśnie. Poza tym fakt, że Marszałkiewicz nakazał mu przeprosić dziennikarza, świadczy że Kielski racji nie miał. Kosztowniak powinien go zwolnić.
        • Gość: AVIATOR A co z tymi, którzy mają wyroki sądowe. IP: 92.60.130.* 18.06.13, 08:59
          A co z tymi, którzy mają wyroki sądowe na koncie. Frieman z Administratora ma wyrok za przekręty w firmie gdzie jest prezesem i jakoś nie słyszałem aby Kosztowniak chciał go zwalniać. Drugi to Sońta, dyrektor szkoły i wychowawca młodzieży. Ten to ma wyrok za szkalowanie ludzi w internecie, a dokładnie zarzucanie innym współpracy ze Służbą Bezpieczeństwa PRL. Sprawę przegrał, winę ma udowodnioną a pracuje dalej. Ale dzisiaj przy otwarciu pomnika będą pięknie ćwierkać o uczciwości w życiu publicznym i standardach. Oj będzie słodko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka