Dodaj do ulubionych

Urolog w Radomiu

11.08.13, 18:29
Witam. Orientuje się ktoś ile kosztuje prywatnie zabieg u Urologa w Radomiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ufolog Re: Urolog w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.13, 20:45
      odradzam jakikolwiek zabieg u jakiegokolwiek urologa w radomiu.
      a tak w przybliżeniu , jaki to zabieg ?
      • Gość: michal7840 Re: Urolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 21:51
        czemu odradzasz? chodzi o zabieg wydłużenia wędzidełka na mojej torpedzie ;)
        • Gość: ufolog Re: Urolog w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.13, 16:14
          ano odradzam bo sam przeżyłem horror w wykonaniu trzech radomskich urologów.
          jeden stwierdził kamień w pęcherzu , drugi miał ten kamień rozdrobnić i nie udało
          mu się to , trzeci rozdrobnił go na trzy kawałki i miałem je wysikać. jak się później
          okazało wielkość tych kawałków uniemozliwiała ich wysikanie cewką moczową. Po dwóch
          zabiegach i 7 dniowym pobycie w szpitalu , wypisano mnie do domu z kamieniami w pęcherzu. podczas całej tej historii ani razu nie zrobiono mi badania usg układu moczowego ,
          wystarczy ?
          • Gość: Prawnik Re: Urolog w Radomiu IP: *.147.170.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.13, 17:53
            Kolej na dobrego prawnika :)
            • Gość: ufolog Re: Urolog w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.13, 08:14
              nie, dziękuję .szkoda czasu i pieniędzy
              opisałem tylko część historii po to aby ludzie mający problemy
              z układem moczowym , zastanowili się przed podjęciem decyzji
              o wyborze urologa. Ja polecam urologów z szpitala w Kozienicach .
              • Gość: Prawnik Re: Urolog w Radomiu IP: *.181.250.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.13, 09:48
                Na tej zasadzie można by odradzić jakikolwiek kontakt z pigułami w tym groteskowym kraju ... pozostaje leczenie w krajach ościennych, ale wtedy trzeba za to płacić z własnej kieszeni :)
                • Gość: michal7840 Re: Urolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 11:09
                  Ufolog, ile płaciłeś za taki zabieg?
                  • Gość: ufolog Re: Urolog w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 04.09.13, 19:09
                    nie miałem takiego zabiegu jak Ty napisałes. nie wiem ile kosztuje .
                    miałem zabieg o wiele poważniejszy i był on robiony
                    w szpitalu w Kozienicach za moje pieniądze z NFZ-u , pracuję długo
                    i trochę się tego uzbierało :) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka