Dodaj do ulubionych

Prasa na rondzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:30
Tereny na dojazd do ronda są dużo większe niż samo rondo..... itd Wbrew
fachowym opiniom uwazam że rondo nie powinno słuzyć do zmniejszenia prędkości
ale do zwiększenia bezpieczeństwa dlatego powinno być duże i o bardzo dobrej
widoczności (rondo warszawskie, chyba wszyscy wiedza które) ...i.t.d.Włodarze
grodu do dzieła , tylko niech RR nie wybuduje albo nie zezwoli na budowę
kolejne stacji.
Projektant niech odda ojcu za buty szkolne apana W. niech całuje po łapach
Zarządzaj ący drogami ikomunikacją w grodzie są do ......i.t.d.
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Prasa na rondzie IP: 80.249.0.* 05.08.04, 07:50
      Ciekawa ta informacja z dźwigiem, jechałam o 17.30 tą trasą i prasa sobie
      spokojnie leżała, a dźwig był w wierszówce autora tego artykułu.
      • Gość: szybka osa Re: Prasa na rondzie IP: *.infoplus.com.pl 05.08.04, 08:09
        Mało tego, dziś rano jechałem i prasa sobie nadal leży, ale od samego początku
        nikomu nie utrudniała ruchu, bo spadła na trawnik.
        Radomscy dziennikarze są do d....
        Zdjęcia, które niczego nie obrazują, kto tam pracuje? murarze?
    • Gość: Pawik Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 08:30
      dokładnie ja tez niedawno jechałem rondem kozienieckim i prasa która jest warta
      140 tys euro leży sobie jak zwykła paczka po Marlb....hehe
      • Gość: zaradny Re: Prasa na rondzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.08.04, 09:04
        to moze sami ja podniesiemy ?
        powiemy ze znalezlismy i zarzadamy 10% znaleznego ?
        • Gość: hihihi Re: Prasa na rondzie IP: 213.199.192.* 05.08.04, 12:32
          ;-))))
          • Gość: uchol Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 13:10
            A tu się rzeczywiście nie popisali, prawdopodobnie autor napisał tekst w miarę
            wcześnie i nie chciało mu się (a może już nie miał kiedy) sprawdzić, czy dźwig
            przyjechał, co zapowiadał pewnie jego rozmówca, policjant czy strażak.
            • Gość: uchol Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:16
              Ale przynajmniej dziennikarze są konsekwentni. Jak napisali, że o 14 był dźwig,
              tak cał czas jest w internetowych aktualnościach. Widcoznie dźwig był, a wy
              widzieliście jakąś inna prasę.
    • Gość: uchol Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 13:07
      Często jeżdżę przez rondo warszawskie i ks. Kotlarza - oba są "duże i o bardzo
      dobrej widoczności". Bardzo duże są też straty w wyniku "dzwonów", do jakich
      dochodzi ciągle na tych rondach. Dlatego nie do końca jestem przekonany, że
      zguba z tira spadła przez wadliwe rondo. Przejeżdża przez nie codziennie
      kilkaset tirów, i jakoś sobie radzą. Może to nieuwaga kierowcy, moze
      niewłaściwie zamontowany ładunek.
    • Gość: Żelast. nadal leży Re: Prasa na rondzie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 15:26
      To ten dzwig chyba ją podniósł i połozył bo jechałem dziś (Piątek ok. 13) i
      maszyna nadal leżała.
    • technicznypw Re: Prasa na rondzie 06.08.04, 20:12
      hmm?
    • technicznypw Re: Prasa na rondzie 06.08.04, 20:16
      Proponuje z tej "prasy"zrobic pomnik na rondzie Kozienickim.Jak tyle przebywa w
      Radomiu to moze juz zostanie.Teraz trzeba wymyslic nazwe.Proponuje "Pomnik
      ludzi pracy" lub cos innego...
      • Gość: uchol Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:35
        Pomnik ludzi prasy, radia i telewizji.
    • technicznypw Re: Prasa na rondzie 07.08.04, 15:24
      Prasa....Dzwig przyjechał o 14.00 ale dzis tj.sobota niezłe wyprzedzenie
      maja.No i nici po pomniku chyba ja zabiora.Niestety:(Pozdrawiam.
      • Gość: Paweł Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 00:58
        no ja wlasnie jechalem z Puław i widziałem prasy nie ma zostały tylko śmieci
        (folie itp.)kto o bedzie sprzątał????CHAMSTWO!!!!Pierd....Ukraińce!!!Posprzątać
        po sobie nie umieją!!!!
    • Gość: Włodek Re: Prasa na rondzie IP: *.udn.pl 07.08.04, 23:16
      k..wa, czy ludzie nie widzą co się dzieje z radomskimi drogami
    • Gość: macadam Re: Prasa na rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:20
      Masz jakieś dziwne informacje. Niedawno na łamach prasy czytałem, że Rondo WiN
      (warszawskie) jest najniebezpieczniejszym z radomskich rond. Informacje te
      potwierdziła również policja. Tak śię składa, że kilka razy dziennie (również i
      w święta) jedę po tym skrzyżowaniu i ciągle widzę jakieś zdarzenia, stłuczki
      itp. Jeżeli chodzi o Rondo Kotlarza to "pracuje" ono jako rondo tylko po
      wyłączeniu sygnalizacji świetlnej tzn. w nocy, a w dzień "pracuje" jako
      skrzyżowanie z wyspą centralną. To są dwa zupełnie inne układy i niemożna ich
      porównywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka