Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:41 gdzie można kupić buty Lucy's??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Baleriny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:56 Gdzie mozna kupic baleriny Lucy's?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Baleriny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 20:00 o teraz zobaczylam, ze nie tylko ja jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
hydrograf 100 lat za "murzynami" 21.04.10, 20:27 Baleriny są modne (w Londynie) co najmniej od 5 lat. Obecnie raczej zaczynają być postrzegane jako przestarzałe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzka Baleriny IP: *.chello.pl 21.04.10, 21:06 Fajne,naprawde dobre fasony.Tylko czy ktos pamieta ,ze sa kobiety z wiekszymi stopami? A gdzie rozmiar 42? Tylko w Niemczech i Stanach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buka Re: Baleriny IP: 81.95.193.* 21.04.10, 21:24 Cóż, z długoletniego doświadczenia wiem, że dla "czterdziestekdwójek" najczęściej jedyny wybór to trampki albo buty ortopedyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Baleriny IP: *.chello.pl 22.04.10, 00:36 Baleriny na 42 xD, płetwy to się kupuje nie w obuwniczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Re: Baleriny IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 07:16 > Fajne,naprawde dobre fasony.Tylko czy ktos pamieta ,ze sa kobiety z wiekszymi > stopami? A gdzie rozmiar 42? Tylko w Niemczech i Stanach? W Deichmannie chyba mają rozmiary do numeru 43. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxfulik Re: Baleriny IP: *.static.maxnet.net.pl 11.05.10, 10:57 to zabawne bo dla mój problem odwrotny.. 34-45 nie ma porządnych nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Baleriny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 21:20 napisz z jakiego jesteś miasta to ci napiszę gdzie możesz je dostać. albo najlepiej spójrz na ostatnie strony magazynu Avanti tam są podane adresy gdzie możesz kupić buty tej marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Baleriny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 22:41 gdzie mozna dostac te Lucy's w katowicach albo lodzi? z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suszi Baleriny IP: *.pete.cable.ntl.com 21.04.10, 23:44 te buty to największa modowa wpadka od lat 80 i mokrej włoszki. są wstrętne nogi wyglądają w nich bardzo nie atrakcyjnie, ze nie wspomnę o stopach blee wstrętne badziewie nikt kto zna się na modzie nie nosi tego okropieństwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojoj Re: Baleriny IP: *.4web.pl 11.05.10, 10:39 Biedactwo, a ty się nie znasz na ortografii a wypowiadasz na forum publicznym! To jest dopiero OKROPIEŃSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Baleriny IP: *.multimo.pl 12.05.10, 00:44 a co to za argument? Zbyt wiele jest mało konstruktywnych postów, a z braku argumentów atakuje się forumowiczów ad persona. Spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Najbardziej znienawidzone buty 22.04.10, 00:02 damskie przez mężczyzn. Już sandały są bardziej kobiece. Oczywiście rozumiem wygodę czy praktykę, ale nie da się zaprzeczyć, że kobieta wygląda w tym jak kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdha Re: Najbardziej znienawidzone buty IP: *.chello.pl 22.04.10, 00:34 Też ich nienawidzę , a oni żeby wybierać... w kupie nie mam zwyczaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomuś Są sexy naprawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 06:46 Nie mogę się zgodzić z opinią, że baleriny są najbardziej znienawidzonymi butami przez mężczyzn. Mi się bardzo podobają, odkrywają część stopy, która dla wielu mężczyzn jest istnym fetyszem.Dziewczyny noście baleriny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Najbardziej znienawidzone buty IP: *.static.maxnet.net.pl 11.05.10, 10:46 owszem da się zaprzeczyć, baleriny wyglądają lekko , na wąskiej stopie wręcz uroczo, kaczki chodzą na szpilkach i bujają zadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najbardziej znienawidzone buty IP: 213.134.178.* 11.05.10, 15:29 właśnie,tylko na wąskiej, szczupłej stopie balerinki prezentuje się atrakcyjnie. potwierdzają to codzienne obserwacje uliczne, przyszła wiosna a wraz z nią setki rozbitych kotletów schabowych klapią po chodnikach wylewając się z cieniutkich niezabudowanych balerinek. poza tym co to za alternatywa - szpilki albo balerinki, jakby nie było innych rodzajów obuwia, np. choćby koturny, akurat tez modne w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Najbardziej znienawidzone buty 12.05.10, 00:28 Tylko ze majac waska stope mozna zapomniec o balerinach, bo producenci juz zapomnieli, ze istnieja rozne tegosci butow. A baleriny konstrukcyjnie sa nieco szersze niz buty o innym kroju, waskostopym spadaja przy kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Najbardziej znienawidzone buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 07:09 daj spokój, jak masz wielki kuper i krótkie nogi, to może i wyglądasz jak kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dentysta Re: Najbardziej znienawidzone buty IP: 77.79.228.* 12.05.10, 07:46 A jak masz nawet długie nogi i mały kuper to i tak wyglądasz jak w kapciach. Super sexy, takie kapcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmn Baleriny IP: *.lublin.mm.pl 22.04.10, 00:11 dawniej takie coś nazywało się -ciapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc te lucy's IP: *.scom.za.digi.pl 22.04.10, 00:21 to na targu mozna kupic. nie zartuje, kolezanka ma identyczne jak te niebieskie, tylko w czarnym kolorze, wlasnie z targu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Baleriny IP: *.ip.adam.com.au 22.04.10, 01:56 Skóra ekologiczna = skaj. Obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Baleriny 22.04.10, 13:21 Sklepy Lucy's znajdują się w Bartoszycach, Białymstoku, Biłgoraju, Błoniach, Bolszewie, Giżycku, Grodzisku, Wielkopolskim, Jarosławiu, Jaśle, Krośnie, Lidzbarku, Luzinie, Nakle, Mińsku Mazowieckim, Nowym Sączy, Nowym Tomyślu, Olkuszu, Olsztynie, Piszu, Poznaniu, Przemyślu, Sokołowie Podlaskim, Tarnowie, Tłuszczu, Warszawie, Węgrowie, Wolsztynie, Wołominie i Zgierzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Baleriny IP: *.146.6.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 11:56 hmm a jakies dokladniejsze adresy? Interesuje mnie Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Baleriny IP: *.ghnet.pl 05.05.10, 20:01 A mnie z kolei interesuje adres tarnowskiego sklepu... Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Baleriny IP: *.static.maxnet.net.pl 11.05.10, 10:48 dla mnie problem to rozmiary, mam stopę 34-35 (i lat 33, więc szukam czegoś efektownego), małe rozmiary balerinek mają działy młodzieżowe, tylko design zazwyczaj jest dla mnie 'za młody' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Baleriny IP: 95.108.25.* 11.05.10, 12:49 a gdzie mozna kupic te czarno-czerwone solo femme? nigdzie ich nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Baleriny 11.05.10, 15:22 Kto normalny promuje baleriny, jako alternatywny wybór do szpilek? Jeśli chodzi o zdrowie, to zarówno szpilki, jak i baleriny są do bani, wymuszają całkowicie nienaturalną pozycję stopy. Dla stopy i dla kręgosłupa najlepszy jest obcas 2-3-4 cm, w zależności od wzrostu. Jeśli chodzi o wygląd nogi i stopy, to szpilki są bezapelacyjnie najlepsze. W balerinach każda noga, nawet zgrabna i szczupła, wygląda jak kaczy baleronik. Vide Dorota Rabczewska, idealny przykład osoby, która zyskuje na szpilkach, traci na balerinach. W ogóle nie widzę powodu, dla którego ktokolwiek miałby nosić baleriny dobrowolnie... Odpowiedz Link Zgłoś
4v obrzydliwe buty! 11.05.10, 16:57 "uwielbiam" baleriny. już pomijam fakt, jak "seksownie" kobieta w tym wygląda. ale jakie to jest niezdrowe! jak niszczy stopy, skórę stóp, wysuszona, popękana gruba podeszwa powstaje. coś paskudnego i maksymalnie odpodniecającego. tak więc drogie Panie, noście to sobie jak Wasz facet nie widzi. i noście do tego jakieś skarpetki, takie jeszcze płytsze niż 'stópki'. takie specjalne do balerin. inaczej będziecie musiały ostro nad stopami pracować (peeling, kremy, odżywki i Bóg wie co jeszcze) inaczej Wasz facet i tak pozna, że to ustrojstwo nosiłyście!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: obrzydliwe buty! IP: *.globalconnect.pl 11.05.10, 21:52 Jezu, i co będzie???? Pozna, że nosiłam "to ustrojstwo" i mnie z tego powodu rzuci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Baleriny IP: 193.108.194.* 12.05.10, 09:11 Żadna konieta nie podbije mojego serca w takich kaczkowatych kapciach. Odpowiedz Link Zgłoś