pitagor 23.11.05, 16:26 Serdecznie zachęcam do przeczytania kolejnego naszego arytkułu z tygodnika 7 dni z dnia 18.XI.2005: www.bractworowerowe.ats.pl/7dni.php?id=19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitagor śmieszne 23.11.05, 17:00 Śmieszni jesteście, artykuł był archiwalny :-) Dziwi mnie, że nie działacie jak lidka czy lilabaj pisze swoje głupoty. Dla zainteresowanych zapraszam na stronę Bractwa, dół pierwszy baner po prawej . Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: śmieszne 23.11.05, 19:55 rozumiem, ze adresu Bractwa nie mozna tu podać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cie kawka Re: śmieszne IP: *.udn.pl 23.11.05, 20:42 O który artykuł chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: śmieszne IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 20:47 umieram z ciekawosci!!!! przytoczze choc raz jedna moja "glupote", w przeciwnym razie bedziesz uosobieniem smiesznosci (nie mylic z zabawnoscia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzus Re: cenzura ??? IP: *.udn.pl 23.11.05, 20:36 Cenzura jak na Białorosi, patrz dzisiejsza Gazeta Wyborcza. Najciemniej jest pod latarnią? Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: cenzura ??? 23.11.05, 21:22 Jeden z naszych kolegów pisze regularnie do "7 dni". Co tydzień jeden artykuł z poprzedniego wydania jest zamieszczany na stronie BRACTWA , chciałem go po prostu zareklamować. Jeśli Was to nadal interesuje zapraszam na naszą stronę, trzeba kliknąć na baner "Jednym śladem" dół, prawa strona. Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: cenzura ??? 23.11.05, 21:36 Łatwiej bronić wolności internetu na Biłorusi? Gazeta.pl > Apel 03-11-2005, ostatnia aktualizacja 22-11-2005 19:35 Strona została--Ocenzurowana Mimo iż ustawienia Twojego komputera są prawidłowe, strona, której szukasz, chwilowo jest niedostępna. Tak jest na Białorusi, gdzie wszelkie publikacje, nawet w internecie, są cenzurowane. Jeżeli nie obchodzi cię łamanie praw człowieka i chcesz spokojnie przeczytać artykuł, kliknij nie obchodzi mnie. Jeżeli chcesz walczyć z cenzurą łamiąca prawa człowieka na Białorusi, kliknij protestuję Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: cenzura ??? 23.11.05, 21:44 Tym bardziej dziwi postawa Gazety, ponieważ artykuł był archiwalny (zeszły tydzień) oraz link nie prowadził do strony konkurencji (7 dni nie ma jeszcze swojej strony) a inne posty tzn. głupie, obraźliwe wiszą sobie w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: cenzura ??? IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 21:54 nadal przetwarzasz moje pytanie czy po prostu nie mozesz sie zdecydowac? a moze jest ci glupio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: cenzura ??? IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 22:13 no dalej, pitagor, wal smialo pierwsza lepsza moja "glupote", potem sie pozastanawiamy na rankingiem, licze do trzech 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: cenzura ??? IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 22:26 wstaw sobie spacje w "kilkumiesiecy" z 22.23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: cenzura ??? IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 22:29 kiss my ass!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: cenzura ??? IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 22:23 3! finito koles, nie masz zbyt wiele madrego do napisania, wiec ci kasuja posty, jesli jeszcze tego nie pojales, to szkoda :-) o ile sie nie myle, artykul archiwalny to ten sprzed kilkumiesiecy, a nie kilku dni, glabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj! Re: cenzura ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:44 s p a d a j l i l a b a j... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: cenzura ??? IP: *.server.ntli.net 23.11.05, 23:28 sam spadaj... chyba ze szukasz problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: cenzura ??? 23.11.05, 23:44 Podoba mi się ten "PLONK", "ignor" czy "olać to" :) l i l a b a j - PLONK!!!!!!!!!!!!!! :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: cenzura ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 00:29 I co Panie Heniu? Przestało boleć? Odpowiedz Link Zgłoś