bluto 11.08.04, 15:14 Gdzie w Radomiu można zjeść dobrą pizzę? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.marketscore.com / *.ia3.marketscore.com 11.08.04, 15:35 tylko w Teatralnej przy ul. Żeromskiego, obok Łaźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejf Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:58 a co sądzicie o pizzerii w pawilonach na michałowie - zaraz za rondem jadąc w stronę szpitala - ponoć najwieksza pizza w meiście. I słyszłem, ż eteż całkiem neizła Odpowiedz Link Zgłoś
nobiles.divina Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 11.08.04, 17:24 ale tylo wówczas, kiedy masz czas i cierpliwość, żeby czekac na nią co najmniej godzine wcześniej nie przywiozą nie ma mowy ale trzeba przyznać - jest duża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 08:23 Oprócz tego że jest duża nie ma żadnych innych zalet.W smaku tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:08 CHYBA TO NIE DA GRASSO?! OBRZYDLIWA PIZZA, ALE SOS CZOSNKOWY DOBRY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dms Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:00 Kupilismy z ziomkami dwie duze margherity w dagrasso coby sie nawszamac. I co? Gowno. Ohyda! Sos czosnkowy faktycznie niezly ale pizza najgorsza jaka w zyciu jadlem. Omijac z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dms Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:02 No moze przesadzilem. Ale margherite omijajcie z daleka. Duza, tania ale obrzydliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawik Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:51 ja ostatnio jadłem dobrą pizze w siódemce we Wsoli miła obsługa fajny klimat! Tylko szkoda że nie dowożą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterXY Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:58 Nie mam pojęcia, bo nie znam dobrze Radomia, ale w Kierlcach to tylko w "Arkadii" przy Sienkiewicza (naprzeciwko red. "Gazety Wyborczej"). Arkadyjska pizza smakuje najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:04 tylko w da grasso i tylko na wynos bo towarzystwo zbiera sie tam nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 00:41 Zdecydowanie w Siódemce we Wsoli. Tylko pod jednym warunkiem: Trzeba trafic na odpowiedniego pizzera, czyli na Łukasza. Jego pizza jest debeściak. Wysoki brzeg, dobre dodatki, nie spalona ani gumowata. Nie polecam pizzy spod ręki niejakiego "Tymka" czy tak jakoś. Ciasto gumowate i albo niedopieczone lub przypalone, dodatków co kot napłakał, brzeg płaski, a w dodatku jakiś taki niemiły zakalcowaty smak. Co do barmanów wszyscy są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 12.08.04, 09:02 Wczoraj wybrałem się do pubu "Grosz" koło Seniora. Pizza była duża, chociaż rozwałkowana na papier. Całkiem niezłe dodatki, ale całość prezentuje się najwyżej średnio. Gdyby ktoś wybierał się do Władysławowa, to niech koniecznie odwiedzi "Ognistą Pizzę" przy plaży. Fantastyczne ciasto, super dodatki, miła atmosfera i niskie ceny - Max. 15.50. W Groszu dałem 20 + 1 za sos (!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: 80.249.4.* 12.08.04, 15:12 Nie polecam Kacperka - może miałem pecha ale się zatrułem tamtejszą pizzą. W dodatku była kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovs Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 31.08.04, 22:06 Ja prawie zawsze wybieram da grasso-duzo,tanio,dobrze nic wiecej nie potrzeba no chyba ze ide posiedziec gdzies z dziewczyna a pizza jest tylko milym dodatkiem-wtedy wybieram teatralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawon Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 31.08.04, 22:25 Zdecydowanie polecam Siódemkę we Wsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 01.09.04, 00:03 czy siódemka a teatralna to nie to samo czy nazwy pizzy nie są tesame? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkey Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 01.09.04, 00:33 siódemka i teatralna to lokale tych samych właścicieli. stąd zbieżność nazw w menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.zywiec.plusnet.pl 01.09.04, 09:18 Jeśli chcecie wybrać się na pizzę zdecydowanie polecam Teatralną i "7". W obydwu przypadkach bardzo miłe wnętrze i duzy wybór w menu. Jeśli chcecie zamówić pizzę do domu to polecam Da Grasso. Niestety trzeba zamawiać z 45 minutowym wyprzedzeniem głodu :) bo taki jest sredni czas oczekiwania. Telepizza choć niesamowicie smaczna zmniejszyła średnicę pizz, a ceny są dwukrotnie wyższe niż w Da Grasso. Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 01.09.04, 10:58 W Teatralnej jest całkiem przyjemnie i niezła pizza. Telepizza skąpi na dodatkach, przynajmniej ja nie mogłem się doszukać zamówionego tuńczyka (zamawiałem na telefon). Była droga ale smaczna. Tak na marginesie to nie ma w Radomiu pizzerii z prawdziwego zdarzenia. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:00 Dobrą pizzę podają w pizzerii przy kinie MEGA (Korej). Ciasto nie za cienkie (w przeciwieństwie do Teatralnej) i całkiem niezły sosik. Niestety, wadą jest absolutny brak klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 02.09.04, 09:05 Dzięki za namiar a nie wiesz czy można zamówić na telefon lub na wynos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawon Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 01.09.04, 20:53 Drogi Ciekawy, owszem właściciel i firma są te same ale kucharze całkiem inni. Proponuję Ci sprawdź w obu miejscach, a zobaczysz różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tylko Da Grasso !!! IP: *.udn.pl 01.09.04, 22:46 Pizza po prostu rewelacyjna, ciasto nie tak cienkie jak w Teatralnej ze na srodku to juz go prawie nie ma, mnostwo rodzajow do wyboru, swietne dwa sosy, pizze bardzo duze za mala cene- jesli o mnie chodzi to dawno nie jadlam tak dobrej pizzy i nie wiem jak komus moglaby nie smakowac. P.S. nie jestem z Da Grasso w zaden sposob zwiazana, zebyscie nie mysleli ze to jakas reklama Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Tylko Da Grasso !!! 17.09.04, 20:17 Tez słyszałam, ze pizza w Da Grasso jest nie zła. Mieszkam na Michałowie, ale jeszcze tam nie zaglądałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Tylko Da Grasso !!! IP: 213.199.199.* 18.09.04, 08:42 W Da Grasso rzeczywiście podają wielki placek za małą cenę, tylko, że trudno doszukać się na nim dodatków. Tak małej ilości dodatków na placku nie dostaniesz w rzadnej innej pizzerii. Tu leży tajemnica niskiej ceny pizzy. Więcej tam nie pójdę. Pieczywo to ja mam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonio SETTIMO WSOLA ŁUKANJO RULEZ !!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 22:29 Zdecydowanie polecam Siódemkę we Wsoli, a zwłaszcza pizze wyrobu słynnego Łukanja, który to miesza najlepszy towar na północ od Neapolu. Jak ktoś chce się przekonać jak smakuje najlepsza pizza, to niech zamówi dowolną pizze na tzw. "full-sztosie" Łukanjo jest kumaty i będzie wiedział co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagrasso Re: SETTIMO WSOLA ŁUKANJO RULEZ !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 08:43 Ale podobno Settimo to miejsce niebezpiecznych mafijnych meetingów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdg Re: Tylko Da Grasso !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 17:42 To ty gosciu musisz byc niezły leszcz skoro tak cie przewalili i dali tak mało składników buehehehe. Ile razy tam byłem zawsze dostawałem azajebiscie duzą pizze z zajebiscie duzą iloscią składników ale cóz leszcze trzeba kręcic hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dms Re: Tylko Da Grasso !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:04 ale ty kosior jestes. zakreciles ich tam. WOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 22:33 w leclercu zamrożona - Guseppe. super ciasto lub dr oetker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: DOBRA PIZZA - Katakumby IP: *.pronet.lublin.pl 03.10.04, 08:06 Najlepsza Pizza w Radomiu jest w Katakumbach - polecam pizzę "Milano". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: DOBRA PIZZA - Katakumby IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 08:27 Katakumby niech zapłacą za parking, który zrobił im Banasiewicz za nasze peiniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azor Picca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:34 Najlepszą piccę serwują w Płocku, w "Romie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calzone Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.visp.energis.pl 18.10.04, 23:51 na grzybowskiej pod 3 Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 19.10.04, 12:23 polecam teatralna. Omijaj za to szerokim lukiem dagrasso na michalowie. To najgorsza "pizza" jaka kiedykolwiek jadlem. Tamtejsza obsluga ma problemy z odebraniem telefonu, czas dostawy ok. godziny i pizza paskudna. Kawalek gumowej podeszwy o nieokreslonym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boatswain Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:12 www.qba.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obojętna Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 19.10.04, 18:42 Aż miło czytać jak właściciele radomskich pizzerni(pod róznymi pseudonimami) scinają się zawzięcie promując swoj lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkos Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 19.10.04, 19:45 chyba nie za często jesz pizze bo po co Teatralna lub Siódemka mają się poniżać i robić coś takiego.Wystarczy tam pójść i zjeść najlepszą pizzę w mieście i nie tylko w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
sara35 Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 20.10.04, 12:22 W Da Grasso mało dodatków? Ostatnio moim zdaniem było ich aż za dużo. Za to na pewno trzeba brać podwójny ser bo inaczej trudno go znaleźć. Jakość pizzy moim zdaniem trochę się pogorszyła. Na początku była dużo lepsza. Sosy super, cena niezła. W Teatralnej pizza jest naprawdę dobra, ale w weekendy i po 18.00 nie dowożą. (chyba, że coś się zmieniło). Telepizza - nieła ale ceny SZOK. Sosy byle jakie. W Groszu jadłam raz. Ujdzie. Bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: DOBRA PIZZA - GDZIE???QUBA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 08:40 Pizzeria Quba na Ustroniu, fajna obsługa i smaczne ciasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IŁŻAK Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.dialup.telenergo.pl 23.10.04, 14:12 W Iłży jest bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś