Dodaj do ulubionych

DOBRA PIZZA - GDZIE???

11.08.04, 15:14
Gdzie w Radomiu można zjeść dobrą pizzę? Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.marketscore.com / *.ia3.marketscore.com 11.08.04, 15:35
      tylko w Teatralnej przy ul. Żeromskiego, obok Łaźni
      • Gość: rejf Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:58
        a co sądzicie o pizzerii w pawilonach na michałowie - zaraz za rondem jadąc w
        stronę szpitala - ponoć najwieksza pizza w meiście. I słyszłem, ż eteż całkiem
        neizła
        • nobiles.divina Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 11.08.04, 17:24
          ale tylo wówczas, kiedy masz czas i cierpliwość, żeby czekac na nią co najmniej
          godzine
          wcześniej nie przywiozą
          nie ma mowy
          ale trzeba przyznać - jest duża
          • Gość: Mucha Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 08:23
            Oprócz tego że jest duża nie ma żadnych innych zalet.W smaku tragedia!!!
        • Gość: JA Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:08
          CHYBA TO NIE DA GRASSO?!
          OBRZYDLIWA PIZZA, ALE SOS CZOSNKOWY DOBRY...
          • Gość: dms Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:00
            Kupilismy z ziomkami dwie duze margherity w dagrasso coby sie nawszamac. I co?
            Gowno. Ohyda! Sos czosnkowy faktycznie niezly ale pizza najgorsza jaka w zyciu
            jadlem. Omijac z daleka
            • Gość: dms Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:02
              No moze przesadzilem. Ale margherite omijajcie z daleka. Duza, tania ale
              obrzydliwa
    • Gość: Pawik Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:51
      ja ostatnio jadłem dobrą pizze w siódemce we Wsoli miła obsługa fajny klimat!
      Tylko szkoda że nie dowożą!
    • Gość: misterXY Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:58
      Nie mam pojęcia, bo nie znam dobrze Radomia, ale w Kierlcach to tylko
      w "Arkadii" przy Sienkiewicza (naprzeciwko red. "Gazety Wyborczej"). Arkadyjska
      pizza smakuje najlepiej.
    • Gość: Skalar Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:04
      tylko w da grasso i tylko na wynos bo towarzystwo zbiera sie tam nieciekawe
      • Gość: pilot Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 00:41
        Zdecydowanie w Siódemce we Wsoli. Tylko pod jednym warunkiem: Trzeba trafic na
        odpowiedniego pizzera, czyli na Łukasza. Jego pizza jest debeściak. Wysoki
        brzeg, dobre dodatki, nie spalona ani gumowata. Nie polecam pizzy spod ręki
        niejakiego "Tymka" czy tak jakoś. Ciasto gumowate i albo niedopieczone lub
        przypalone, dodatków co kot napłakał, brzeg płaski, a w dodatku jakiś taki
        niemiły zakalcowaty smak. Co do barmanów wszyscy są ok.
    • bluto Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 12.08.04, 09:02
      Wczoraj wybrałem się do pubu "Grosz" koło Seniora. Pizza była duża, chociaż
      rozwałkowana na papier. Całkiem niezłe dodatki, ale całość prezentuje się
      najwyżej średnio. Gdyby ktoś wybierał się do Władysławowa, to niech koniecznie
      odwiedzi "Ognistą Pizzę" przy plaży. Fantastyczne ciasto, super dodatki, miła
      atmosfera i niskie ceny - Max. 15.50. W Groszu dałem 20 + 1 za sos (!).
      • Gość: Smakosz Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: 80.249.4.* 12.08.04, 15:12
        Nie polecam Kacperka - może miałem pecha ale się zatrułem tamtejszą pizzą. W dodatku była kiepska.
    • Gość: 56y Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 31.08.04, 16:29
      nigdzie
      • Gość: lovs Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 31.08.04, 22:06
        Ja prawie zawsze wybieram da grasso-duzo,tanio,dobrze nic wiecej nie potrzeba
        no chyba ze ide posiedziec gdzies z dziewczyna a pizza jest tylko milym
        dodatkiem-wtedy wybieram teatralna
    • Gość: Kawon Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 31.08.04, 22:25
      Zdecydowanie polecam Siódemkę we Wsoli.
      • Gość: ciekawy Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 01.09.04, 00:03
        czy siódemka a teatralna to nie to samo czy nazwy pizzy nie są tesame?
        • Gość: pinkey Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 01.09.04, 00:33
          siódemka i teatralna to lokale tych samych właścicieli. stąd zbieżność nazw w
          menu.
          • Gość: NITKA Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.zywiec.plusnet.pl 01.09.04, 09:18
            Jeśli chcecie wybrać się na pizzę zdecydowanie polecam Teatralną i "7". W
            obydwu przypadkach bardzo miłe wnętrze i duzy wybór w menu.
            Jeśli chcecie zamówić pizzę do domu to polecam Da Grasso. Niestety trzeba
            zamawiać z 45 minutowym wyprzedzeniem głodu :) bo taki jest sredni czas
            oczekiwania.
            Telepizza choć niesamowicie smaczna zmniejszyła średnicę pizz, a ceny są
            dwukrotnie wyższe niż w Da Grasso.
            • bluto Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 01.09.04, 10:58
              W Teatralnej jest całkiem przyjemnie i niezła pizza. Telepizza skąpi na dodatkach, przynajmniej ja nie mogłem się doszukać zamówionego tuńczyka (zamawiałem na telefon). Była droga ale smaczna.

Tak na marginesie to nie ma w Radomiu pizzerii z prawdziwego zdarzenia. A szkoda...
              • Gość: Zenek Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:00
                Dobrą pizzę podają w pizzerii przy kinie MEGA (Korej). Ciasto nie za cienkie (w przeciwieństwie do Teatralnej) i całkiem niezły sosik.
                Niestety, wadą jest absolutny brak klimatu.
                • bluto Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 02.09.04, 09:05
                  Dzięki za namiar a nie wiesz czy można zamówić na telefon lub na wynos?
        • Gość: Kawon Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 01.09.04, 20:53
          Drogi Ciekawy, owszem właściciel i firma są te same ale kucharze całkiem inni.
          Proponuję Ci sprawdź w obu miejscach, a zobaczysz różnicę.
          • Gość: aga Re: Tylko Da Grasso !!! IP: *.udn.pl 01.09.04, 22:46
            Pizza po prostu rewelacyjna, ciasto nie tak cienkie jak w Teatralnej ze na
            srodku to juz go prawie nie ma, mnostwo rodzajow do wyboru, swietne dwa sosy,
            pizze bardzo duze za mala cene- jesli o mnie chodzi to dawno nie jadlam tak
            dobrej pizzy i nie wiem jak komus moglaby nie smakowac. P.S. nie jestem z Da
            Grasso w zaden sposob zwiazana, zebyscie nie mysleli ze to jakas reklama
            • i.f Re: Tylko Da Grasso !!! 17.09.04, 20:17
              Tez słyszałam, ze pizza w Da Grasso jest nie zła. Mieszkam na Michałowie, ale
              jeszcze tam nie zaglądałam. Pozdrawiam
              • Gość: pies Re: Tylko Da Grasso !!! IP: 213.199.199.* 18.09.04, 08:42
                W Da Grasso rzeczywiście podają wielki placek za małą cenę, tylko, że trudno
                doszukać się na nim dodatków. Tak małej ilości dodatków na placku nie
                dostaniesz w rzadnej innej pizzerii. Tu leży tajemnica niskiej ceny pizzy.
                Więcej tam nie pójdę. Pieczywo to ja mam w domu.
                • Gość: Antonio SETTIMO WSOLA ŁUKANJO RULEZ !!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 22:29
                  Zdecydowanie polecam Siódemkę we Wsoli, a zwłaszcza pizze wyrobu słynnego
                  Łukanja, który to miesza najlepszy towar na północ od Neapolu. Jak ktoś chce
                  się przekonać jak smakuje najlepsza pizza, to niech zamówi dowolną pizze na
                  tzw. "full-sztosie" Łukanjo jest kumaty i będzie wiedział co zrobic.
                  • Gość: dagrasso Re: SETTIMO WSOLA ŁUKANJO RULEZ !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 08:43
                    Ale podobno Settimo to miejsce niebezpiecznych mafijnych meetingów.
                • Gość: rdg Re: Tylko Da Grasso !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 17:42
                  To ty gosciu musisz byc niezły leszcz skoro tak cie przewalili i dali tak mało
                  składników buehehehe. Ile razy tam byłem zawsze dostawałem azajebiscie duzą
                  pizze z zajebiscie duzą iloscią składników ale cóz leszcze trzeba kręcic hahahah
                  • Gość: dms Re: Tylko Da Grasso !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:04
                    ale ty kosior jestes. zakreciles ich tam. WOW
    • Gość: smakosz Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 22:33
      w leclercu zamrożona - Guseppe. super ciasto lub dr oetker
      • Gość: Tomek Re: DOBRA PIZZA - Katakumby IP: *.pronet.lublin.pl 03.10.04, 08:06
        Najlepsza Pizza w Radomiu jest w Katakumbach - polecam pizzę "Milano".
        • Gość: cdn Re: DOBRA PIZZA - Katakumby IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 08:27
          Katakumby niech zapłacą za parking, który zrobił im Banasiewicz za nasze
          peiniądze!
          • Gość: Azor Picca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:34
            Najlepszą piccę serwują w Płocku, w "Romie"
    • Gość: calzone Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.visp.energis.pl 18.10.04, 23:51
      na grzybowskiej pod 3
    • stratoos Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 19.10.04, 12:23
      polecam teatralna. Omijaj za to szerokim lukiem dagrasso na michalowie. To
      najgorsza "pizza" jaka kiedykolwiek jadlem. Tamtejsza obsluga ma problemy z
      odebraniem telefonu, czas dostawy ok. godziny i pizza paskudna. Kawalek gumowej
      podeszwy o nieokreslonym smaku.
    • Gość: boatswain Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:12
      www.qba.radom.pl
    • Gość: Obojętna Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.udn.pl 19.10.04, 18:42
      Aż miło czytać jak właściciele radomskich pizzerni(pod róznymi pseudonimami)
      scinają się zawzięcie promując swoj lokal.
      • ulkos Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 19.10.04, 19:45
        chyba nie za często jesz pizze bo po co Teatralna lub Siódemka mają się poniżać
        i robić coś takiego.Wystarczy tam pójść i zjeść najlepszą pizzę w mieście i nie
        tylko w tym mieście
      • stratoos Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 20.10.04, 22:57
        rotfl
    • sara35 Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? 20.10.04, 12:22
      W Da Grasso mało dodatków? Ostatnio moim zdaniem było ich aż za dużo. Za to na
      pewno trzeba brać podwójny ser bo inaczej trudno go znaleźć. Jakość pizzy moim
      zdaniem trochę się pogorszyła. Na początku była dużo lepsza. Sosy super, cena
      niezła. W Teatralnej pizza jest naprawdę dobra, ale w weekendy i po 18.00 nie
      dowożą. (chyba, że coś się zmieniło). Telepizza - nieła ale ceny SZOK. Sosy
      byle jakie. W Groszu jadłam raz. Ujdzie. Bez rewelacji.
    • Gość: smakosz Re: DOBRA PIZZA - GDZIE???QUBA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 08:40
      Pizzeria Quba na Ustroniu, fajna obsługa i smaczne ciasto
    • Gość: IŁŻAK Re: DOBRA PIZZA - GDZIE??? IP: *.dialup.telenergo.pl 23.10.04, 14:12
      W Iłży jest bardzo dobra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka