Dodaj do ulubionych

Terapia - Integracja Sensoryczna

10.04.14, 16:03
Słuchajcie, możecie coś polecić dla 9-latka? Na Fundusz, bądź prywatnie.
Aby tu nie zaśmiecać można pisać tutaj:
Forum - Rodzice (Radom i okolice)
Dzięki!
Obserwuj wątek
    • mic35 Re: Terapia - Integracja Sensoryczna 14.04.15, 15:20
      polecam Gabinet Sensoria sensoria.edu.pl/ ! Pani Ewelina jest świetną specjalistką, naprawdę zna się na rzeczy. Świetnie współpracuje z dzieciakami, widać efekty! Nigdy nie spotkałam się z takim zaangażowaniem jak u niej
      • 123pocahontas Re: Terapia - Integracja Sensoryczna 14.04.15, 17:20
        w wielogorze (kolo hondy) jest terapia SI-polecam. profesjonalnie i niedrogo, ja bylam b.zadowolona.
      • sandrine123 Re: Terapia - Integracja Sensoryczna 15.04.15, 21:07
        Zgadzam się ze wszystkim, Pani Ewelina jest ekspertką, uwielbia to co robi, podchodzi do terapii z uczuciem i sercem, a do tego zna się na pracy od strony teoretyczno-praktycznej, polecam odwiedzić również jej stronę, www.sensora.edu.pl. Ponadto gabinet Sensorii jest piękny, przytulny i dobrze wyposażony.
        • 123pocahontas Re: Terapia - Integracja Sensoryczna 16.04.15, 19:30
          nie robcie sobie tutaj reklamy, bo i tak nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie jezdzil na terapie do warszawy.
        • abc1-238c Re: Terapia - Integracja Sensoryczna 16.04.15, 20:15
          A czemu reklamy?
          Moja córka też chodzi do p.Eweliny i ja na przykład za skarby świata nie zmieniłabym terapeutki.
          Kiedyś chodziliśmy do innej terapeutki i efekty może i jakieś były ale pani podchodziła do sprawy troszkę "rzemieślniczo" za to p.Ewelina podchodzi z pasją i totalnie indywidualnie tak do podopiecznych jak i do rodziców.A zdrowe zmysły nie mają nic do tego bo nie raz na różnego typu terapie warto przejchać kawałek drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka