Dodaj do ulubionych

Bezpieczniejsza Piotrówka

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.04, 22:01
Czy myślicie że Derlatka ciągle będzie wam załatwiał z gminnych pieniędzy
finansowanie waszego widzimisię?Ja się na to nie godzę!!!Najpierw Derlatka
urwał pieniądze przenaczone na kulturę (30.000zł) mówiąc że to jednorazowe a
teraz miasto czyli my wszyscy będziemy utrzymywać "strażnika" bardzo
potrzebnego i "historycznego" obiektu.10 srok za ogon bo Derlatka ciągle coś
tam załatwi.W końcu na stare lata zszargał sobie opinię skądinąd porządnego
człowieka przynależnością do Radomian Razem.Czy warto było za te parę
srebrników panie Derlatka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Amos Re: Bezpieczniejsza Piotrówka IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.197.* 25.08.04, 08:40
      Co ma piernik do wiatraka? Co mają Radomianie Razem p. Derlatki z jego
      zaangażowaniem społecznym? Jeśli Hutnik nie zszargał sobie opinii w ten sposób,
      to może on coś zrobi dla zabytków, historii - dla kogokolwiek( oprócz siebie)?
      Wiele działań p. Derlatki mi nie odpowiada, ale cieszę się, że jest, że dzięki
      Niemu sprawy małe ale oczywiste mają szansę realizacji.Wstydziłem się za
      nasze "magistraty", że nie dbały o historię naszego miasta. Teraz jest lepiej.
    • Gość: Hutnik Re: Bezpieczniejsza Piotrówka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.08.04, 08:46
      Derlatka o sprzedał się jak stara niechciana przez nikogo prostytutka.I taka
      jest prawda.Ten kiedyś porządny wydawało mi sie człowiek przeszedł do
      złodziejskiej mafii.Za co?Za zrobienie ulicy Warzywnej?Czy za coś jeszcze?
      Jaka jest cena szargania sobie opinii na całe życie?
      • Gość: uchol Re: Bezpieczniejsza Piotrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:29
        Najpierw piszesz
        > Derlatka o sprzedał się jak stara niechciana przez nikogo prostytutka.<
        A potem
        > Za co?Za zrobienie ulicy Warzywnej?Czy za coś jeszcze?
        > Jaka jest cena szargania sobie opinii na całe życie?
        Albo wiesz, że się sprzedał, albo nie masz pewności i wtedy nie pisz o
        prostytutkach. Obojętne kogo to dotyczy, ale zaczyna mni mocno wk.. czytanie
        takich postów, że ktoś jest złodziej, dziwkarz, prostytutka, bo autorowi się
        tak zdaje. Albo masz konkretne zarzuty, albo nie obrażaj ludzi bez powodu. Nie
        wiem, czy przynalażność do Radomian Razem jest powodem do dumy, czy wstydu i mi
        to lata. Ale - poza gangami - rzadko kiedy się zdarza by, wszyscy członkowie
        jakiejś organizacji byli złodziejami, naciągaczami etc. Nawet w PZPR było
        podobno sporo porządnych ludzi.
        • Gość: j Re: Bezpieczniejsza Piotrówka IP: *.ds.nac.net 25.08.04, 11:44
          Brawo!!! Te słowa kieruję do wielu, wielu... którzy pojawiają sie na Forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka