Dodaj do ulubionych

krew A Rh - dla dziecka

IP: *.radom.pilicka.pl 07.09.04, 20:55
....bardzo chorego potrzebna 602669076 - Darek
Obserwuj wątek
    • Gość: Igai Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.radom.pilicka.pl 07.09.04, 20:57
      Dopowiem: A Rh minus
      • Gość: kombatant Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.internet.radom.pl 07.09.04, 21:05
        Myślę ze taką krew mają w centrum krwiodawstwa, a to jakoś podpucha, podobne
        łańcuszki krążą po GG.
        • Gość: gość Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.radom.pl 07.09.04, 21:45
          Skontaktowałem się z potrzebującymi o 19.53. Uzyskałem informację, że chwilowo
          sytuacja jest opanowana.
          Słuchaj "kombatant" zanim zaczniesz pisać bzdury to uwiarygodnij źródło -
          bardzo prosto - był numer to trzeba było zadzwonić. Ja tak zrobiłem.
          • Gość: krewny;-) taką: krew A Rh minus - mają tylko Baskowie;-) IP: 80.48.74.* 08.09.04, 11:44
            ... w Polsce nikt takiej krwi nie ma;-)
          • Gość: kombatant Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.ats.pl 08.09.04, 12:10
            to moze zobaczysz jaki rachunek Ci przyjdzie często takie nr są przekierowywane
            na 0700... Nie ma potrzeby szukania krwi po interencie, ona jest w Centrum
            krwiodastwa.
            • Gość: els Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.09.04, 16:49
              kombatant ma rację!
    • Gość: L.b2@ Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.internet.radom.pl 08.09.04, 17:00
      okrotny zart!
      Jak ktos bedzie na prawde potrzebowal to pojdzie do stacji kriodawstwa, a oni na pewno nie beda wysylali smsow, pisali na gg, czy na forum radomskim gazety.
      Skad wiem ze to zart? Wlasnie slucham radia - trojki.
      Wczoraj dostalem smsa o tej krwi i nie wyslalem dalej, teraz nie zaluje a w przyszlosci na pewno nie bede wysylal takich ŁAŃCUSZKÓW!!!
      pozdrawiam
    • Gość: alfred Re: krew A Rh - dla dziecka IP: *.112.udn.pl 10.09.04, 16:05
      To totalna bzdura. Wczoraj policja wszczęła postępowanie o wyłudzenie impulsów.
      To było przekierowanie na numer 0-700...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka