stratoos 09.04.02, 17:22 Hi, mam pytanko, jakie sa mozliwosci zalozenia stalego lacza w Radomiu (poza daminet)i jak ksztaltuja sie ceny i predkosci ? pzdr, stratoos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Internet, jaki operator ? IP: *.internet.radom.pl 09.04.02, 21:05 stratoos napisał(a): > Hi, > > mam pytanko, jakie sa mozliwosci zalozenia stalego lacza w Radomiu (poza > daminet)i jak ksztaltuja sie ceny i predkosci ? > > pzdr, stratoos Polecam ATS Żeromskigo 75. Predkośc taka jak w Dami, ale oplata 50 miesiecznie brutto. Instalacja 300,- Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: Internet, jaki operator ? 10.04.02, 12:46 Jaka oferuja predkosc ? Jak ma sie to w praktyce ? Nic na ten temat nie znalazlem na ich stronie, pzdr, stratoos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Internet, jaki operator ? IP: 172.16.0.* 10.04.02, 23:04 Nie wiem czy dobrze się orientuje, lecz ATS takie opłaty (50 zł) daje przy tzw. sieciach blokowych, czyli musi byc określona liczba osób chętnych do założenia (podobnie Telefonia Pilicka). Tak więc jeśli jest tak w rzeczywistości, to jeśli sąsiedzi Cie lubią i lubisz pukac do ich drzwi to masz szanse sobie założyć łącze od tego opratora. Poza tym bulisz troche wiecej za instalacje - 300 zł. Co do szybkości łącza od nich nie chce sie wypowiadac bo nie mam informacji, słyszałem różne, często sprzeczne informacje. Podsumowaując temat łączy wszystko zależy do czego ma Ci służyć, a w zasadzie chyba tylko i wyłącznie od szczescia :) MS Odpowiedz Link Zgłoś