Dodaj do ulubionych

rozłam w radomskim PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:05
Podobno rozleciał się zarząd radomskiego PiS.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasza Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.udn.pl 15.09.04, 21:29
      Właśnie, co tam się dzieje?
    • Gość: udmor Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:29
      Chłpocy sie bija o miejsce na liście wyborczej.
      KTo rozdaje miejsca ?
      • Gość: radomiak Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.udn.pl 16.09.04, 23:22
        Czy Radom będzie miał coś do powiedzenia w radomskim Pisie panie Kaczyński?
    • Gość: Klasa Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.04, 16:42
      A kto w ogóle jest w PiSie? Małe kundelki, które obraziły się na Wspólnotę?
      Pyrcioch, którego można kupić jak prostytutkę? Wróbel, która jest w koalicji z
      Marcinkowskim i SLD ale na czas ważnych głosowań w ogóle w nich nie
      uczestniczy? Odgrzewani karierowicze, którzy nigdy nic dobrego dla Radomia nie
      zrobili i zakopali się na ciepłych posadkach a dopiero teraz zaczynają
      wygrzebywać się ze swoich nor? (Wiśniewska, Wlazło, Pisarek, Wydra, Kłodziński,
      Byzdra, Kutkowska). Czy cała ta rzesza malutkich dupolizów typu Sołśnia, Surma,
      Gogacz? Proszę wskażcie mi, który z tych członków był członkiem aktywnym przez
      calą kadencję? Poczuli koniunkturę i wypełzły jak robale nrzucające się na
      padlinę. Odrażające.
      • Gość: jachu Re: rozłam w radomskim PiS IP: 193.111.144.* 17.09.04, 18:36
        te koleś od Surmy i Sołśni to się odwal ok? Czy to do niedawna nie byli twoi
        kumple? A Gogaczowi to dupy nie lizałeś?
        • Gość: anty-ŁEPEK Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.09.04, 09:56
          Nie, bo to twoja działka. Ale ty wolisz starszych typu B. z RR. Już ci kiedyś
          pisałem co robisz z członkiem swojego partnera kiedy wyjmie ci go z odbytu.
          Wylizujesz wszystko co do joty. A może ty jesteś jednym z wymienionych? Przy
          tak zajadłym atakowaniu pana S. to wielce prawdopodobne.
    • Gość: Maksym Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 12:42
      Jeżeli nawet jest to prawdą że rozleciał sią zarząd radomskiego PiSu, to i tak
      uważam, iż lepszy jest PiS niż wspólnota socjalistyczna, która osmiesza się w
      obecnej kadencji rady miasta.
      • Gość: Megadildo Re: rozłam w radomskim PiS IP: 199.243.30.* 19.09.04, 06:00
        Ja uważam, że różne tam wendzonki i skarpety ośmieszajom się, a całe miasto swoim
        NIEzdecydowaNIEm kompromitujom. A tak w ogóle to bezkręgowce i mięczaki bez zasad
        i honoru, a ślina leci im z pysków na widok pieniędzy i to bez znaczenia czy dieńgi przywozi
        SLD z Moskwy, czy też pochodzą od Chaima Kinclera z Eretz Israel. A ich gusta w życiu
        erotycznym są NIEwybredne i NIEważne czy z przodu, czy z tyłu, byle tylko dupa była
        mokra i żeby mogli się bezpieczNIE czuć pod parasolem Kampanii Przeciw Homofobii i
        innym talmudyczno anallogicznym organizacjom.
      • Gość: lerka Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.04, 08:33
        Ośmiesza? Napisz konkretnie czym się ośmiesza? Tym, że jako jedyni mają odwagę
        przeciwstawić się rządzącym dupkom? Tym, że jako jedyni mają odwagę mówić
        prawdę? A wiez dlaczego tak jest? Bo na początku kadencji nie dali się kupić
        stanowiskami, które obiecał im Marcinkowski i Banasiewicz.
        • Gość: Megadildo Re: rozłam w radomskim PiS IP: 199.243.30.* 19.09.04, 18:22
          Miejsce wendzonki i skarpety jest jasno określone i ma sens w systemie układu rządzącego.
          Gdyby byli to ludzie prawicy to do upadłego broniliby zakazu handlu w NIEdziele. NIEstety
          ludzie ci NIE potrafili się jasno określić. Zaczęło się kręceNIE nosem, tłumaczeNIE naciskami
          kupców, wreszcie oczekiwaNIE na decyzję wojewody mazowieckiego, który to niby miał
          za nich rozwiązać problem. Co to za liderzy ? Jakimi zasadami mają kierować się ich wyborcy ?
          Ludzie ci wprowadzili swoim zachowaNIEm haos w świadomości swoich własnych wyborców i
          ostateczNIE ośmieszyli Radom jako miasto. Nigdy NIE będą liderami. Nigdy NIE pociągną
          za sobą większego elektoratu. Dla prawicy ludzie ci są skończeni, bo z nimi NIE zbudujemy w
          naszym mieście silnej prawicy. Ludzie prawicy są inni niż lewacy. NIE lubią chorągiewek.
          Powiem więcej, ludzie PO są bardziej NIEbezpieczni od lewaków. Cała ich praca obliczona
          jest na rozbijaNIE prawicy i jej dzieleNIE. Ich jedyna funkcja jest rozmydlaNIE elektoratu.
          "Nie dali się kupić stanowiskami, które obiecał im Marcinkowski i Banasiewicz"- oni dobrze
          wiedzieli, że jest życie po życiu i że partie polityczne w Polsce mają krótki żywot. UkładaNIE
          się z banasiewiczami przynajmNIEj otwarcie NIE leżało w ich interesie. PO to dywersanci polityczni.
          Dlatego należy ich na każdym kroku torpedować i wykańczać.
          • Gość: pisuardessa Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.udn.pl 27.10.04, 22:38
            Uwaga Marzena nadciąga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka