Gość: niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:05 Podobno rozleciał się zarząd radomskiego PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasza Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.udn.pl 15.09.04, 21:29 Właśnie, co tam się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udmor Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:29 Chłpocy sie bija o miejsce na liście wyborczej. KTo rozdaje miejsca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.udn.pl 16.09.04, 23:22 Czy Radom będzie miał coś do powiedzenia w radomskim Pisie panie Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasa Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.04, 16:42 A kto w ogóle jest w PiSie? Małe kundelki, które obraziły się na Wspólnotę? Pyrcioch, którego można kupić jak prostytutkę? Wróbel, która jest w koalicji z Marcinkowskim i SLD ale na czas ważnych głosowań w ogóle w nich nie uczestniczy? Odgrzewani karierowicze, którzy nigdy nic dobrego dla Radomia nie zrobili i zakopali się na ciepłych posadkach a dopiero teraz zaczynają wygrzebywać się ze swoich nor? (Wiśniewska, Wlazło, Pisarek, Wydra, Kłodziński, Byzdra, Kutkowska). Czy cała ta rzesza malutkich dupolizów typu Sołśnia, Surma, Gogacz? Proszę wskażcie mi, który z tych członków był członkiem aktywnym przez calą kadencję? Poczuli koniunkturę i wypełzły jak robale nrzucające się na padlinę. Odrażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: rozłam w radomskim PiS IP: 193.111.144.* 17.09.04, 18:36 te koleś od Surmy i Sołśni to się odwal ok? Czy to do niedawna nie byli twoi kumple? A Gogaczowi to dupy nie lizałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ŁEPEK Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.09.04, 09:56 Nie, bo to twoja działka. Ale ty wolisz starszych typu B. z RR. Już ci kiedyś pisałem co robisz z członkiem swojego partnera kiedy wyjmie ci go z odbytu. Wylizujesz wszystko co do joty. A może ty jesteś jednym z wymienionych? Przy tak zajadłym atakowaniu pana S. to wielce prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksym Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 12:42 Jeżeli nawet jest to prawdą że rozleciał sią zarząd radomskiego PiSu, to i tak uważam, iż lepszy jest PiS niż wspólnota socjalistyczna, która osmiesza się w obecnej kadencji rady miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: rozłam w radomskim PiS IP: 199.243.30.* 19.09.04, 06:00 Ja uważam, że różne tam wendzonki i skarpety ośmieszajom się, a całe miasto swoim NIEzdecydowaNIEm kompromitujom. A tak w ogóle to bezkręgowce i mięczaki bez zasad i honoru, a ślina leci im z pysków na widok pieniędzy i to bez znaczenia czy dieńgi przywozi SLD z Moskwy, czy też pochodzą od Chaima Kinclera z Eretz Israel. A ich gusta w życiu erotycznym są NIEwybredne i NIEważne czy z przodu, czy z tyłu, byle tylko dupa była mokra i żeby mogli się bezpieczNIE czuć pod parasolem Kampanii Przeciw Homofobii i innym talmudyczno anallogicznym organizacjom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerka Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.04, 08:33 Ośmiesza? Napisz konkretnie czym się ośmiesza? Tym, że jako jedyni mają odwagę przeciwstawić się rządzącym dupkom? Tym, że jako jedyni mają odwagę mówić prawdę? A wiez dlaczego tak jest? Bo na początku kadencji nie dali się kupić stanowiskami, które obiecał im Marcinkowski i Banasiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: rozłam w radomskim PiS IP: 199.243.30.* 19.09.04, 18:22 Miejsce wendzonki i skarpety jest jasno określone i ma sens w systemie układu rządzącego. Gdyby byli to ludzie prawicy to do upadłego broniliby zakazu handlu w NIEdziele. NIEstety ludzie ci NIE potrafili się jasno określić. Zaczęło się kręceNIE nosem, tłumaczeNIE naciskami kupców, wreszcie oczekiwaNIE na decyzję wojewody mazowieckiego, który to niby miał za nich rozwiązać problem. Co to za liderzy ? Jakimi zasadami mają kierować się ich wyborcy ? Ludzie ci wprowadzili swoim zachowaNIEm haos w świadomości swoich własnych wyborców i ostateczNIE ośmieszyli Radom jako miasto. Nigdy NIE będą liderami. Nigdy NIE pociągną za sobą większego elektoratu. Dla prawicy ludzie ci są skończeni, bo z nimi NIE zbudujemy w naszym mieście silnej prawicy. Ludzie prawicy są inni niż lewacy. NIE lubią chorągiewek. Powiem więcej, ludzie PO są bardziej NIEbezpieczni od lewaków. Cała ich praca obliczona jest na rozbijaNIE prawicy i jej dzieleNIE. Ich jedyna funkcja jest rozmydlaNIE elektoratu. "Nie dali się kupić stanowiskami, które obiecał im Marcinkowski i Banasiewicz"- oni dobrze wiedzieli, że jest życie po życiu i że partie polityczne w Polsce mają krótki żywot. UkładaNIE się z banasiewiczami przynajmNIEj otwarcie NIE leżało w ich interesie. PO to dywersanci polityczni. Dlatego należy ich na każdym kroku torpedować i wykańczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuardessa Re: rozłam w radomskim PiS IP: *.udn.pl 27.10.04, 22:38 Uwaga Marzena nadciąga. Odpowiedz Link Zgłoś