Gość: - IP: *.zabrze.net.pl 16.09.04, 16:20 Godzina 16.20 i gdzie te fotografie? Pod artykułem są podpisy do zdjęć, a samych zdjęć nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wąsz bałagan i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:46 widać w Gazecie od jakiegoś czasu nie mogą dojść do ładu (jest 18.45 a zdjęć jak nie było, tak nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: bałagan i tyle 16.09.04, 19:48 Zdjęcia będą, ale jutro w Gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: bałagan i tyle IP: *.udn.pl 16.09.04, 22:05 Tymczasowe pawilony postawili kilkadziesiąt lat temu przy Witolda i teraz nie można wyprostować i wybudować ul. Kilińskiego. Nie należy pozwalać na żadne prowizorki. Pamiętacie budowlę radnego Pszczoły przy Focha i ile z tym było korowodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Parking? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.04, 04:15 Słyszałem, że na Placu Małgorzatki ma powstać parking, lecz ile w tym prawdy nikt nie wie... poczekamy, zobaczymy. Kopania pod fundamenty nie zauważyłem, za to "klepanie" i równanie placu wre na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megadildo Re: Parking? IP: 199.243.30.* 17.09.04, 05:14 Zawsze lubiłem chodzić do salonu gier komputerowyh przy Focha. Mam nadzieję, że syjoniści NIE zrównali go z ziemią. A nawiasem mówiąc, że tak powiem czy to parking pod furmanki ? Odpowiedz Link Zgłoś