Dodaj do ulubionych

Znalazłem jamnika

IP: *.udn.pl 18.09.04, 18:12
12 września w niedzielę, w godzinach popołudniowych w okolicy ulicy
Warszawskiej znalazłem brązowego jamnika.Jamnik tęskni i nie chce jeść.Jego
smutne oczy wyrażają głęboką tęsknotę za swoim opiekunem.
Obserwuj wątek
    • Gość: PITAGOR Re: Znalazłem jamnika IP: *.internet.radom.pl 18.09.04, 19:09
      dziś w centrum widziałem ogłoszenie że ktoś zgubił jamnika, tylko nie pamiętam
      gdzie to było ;-(
      • Gość: Tom Re: Znalazłem jamnika IP: *.udn.pl 18.09.04, 20:00
        Przypomnij sobie.Może ktoś z Twoich znajomych widział takie ogłoszenie.
        • Gość: PITAGOR Re: Znalazłem jamnika IP: *.internet.radom.pl 18.09.04, 20:17
          jutro będę przejeżdżał przez centrum poszukam go i dam Ci znać
          • Gość: Tom Re: Znalazłem jamnika IP: *.udn.pl 18.09.04, 20:53
            OK.
            • pitagor Re: Znalazłem jamnika 19.09.04, 13:18
              Hej, znalazłem ogłoszenie wisi na ul. Staroopatowskiej przy hali Feniks.
              Pies wabi się Drops nr tel. 601 195 078.
              Mam nadzieję że to ten psiak. Napisz jak ta sprawa się zakończyła. Gdyby to nie
              był ten pies zamieść ogłoszenie w którymś radomskim radiu bądź w TV Dami. Z
              reguły takie ogłoszenia są bezpłatne.
              • Gość: erkr Re: Znalazłem jamnika IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.04, 14:24
                Koniecznie dawać jakieś ogłoszenia, że znalezione pieska. Po zaginięciu mojego
                wiem, jaki to ból. Z resztą, moja psiulkinka też nie chciala jeść, ale na
                szczęscie się znalazła. Właśnie poprzez rozwieszane ogłoszenia. Mam nadzieję,
                że to ten piesek. Również czekam na rozwianie wątpliwości :)
                • Gość: Tom Re: Znalazłem jamnika IP: *.udn.pl 19.09.04, 21:56
                  Niestety Pitagor,ten numer telefonu jest nieprawdziwy.Po wykręceniu numeru
                  odpowiedziano.Pomyłka.
                  • Gość: PITAGOR Re: Znalazłem jamnika IP: *.internet.radom.pl 20.09.04, 07:40
                    jak będę dziś wracał z pracy podjadę jeszcze raz do tego ogłoszenia tam są
                    podane 3 numery, spisałem pierwszy.
    • Gość: dawid Re: Znalazłem jamnika IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:23
      slyszalem o tym jamniku w radiu radom to piesek 12 letniej dziewczynki wabi sie
      chyba drops,zadzwon do radia eska radom i tam ten numer moze odszukaja, bo maja
      nagrane wszystkie audycje na szpiegach-takich rejestratorach,tak wiec jesli ta
      kartke z numerem tej dziewczynki zgubili to zawsze moga sobie odsluchac
      wiadomosci ktore czytali na antenie.
      to sie dziecko ucieszy!
      pozdrawiam
      • Gość: PITAGOR Re: Znalazłem jamnika IP: *.ats.pl 20.09.04, 09:27
        Na ogłoszeniu są jeszcze podane 2 nr telefonów:
        601 195 053
        385 00 23
        • Gość: Chris Re: Znalazłem jamnika IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 20.09.04, 12:32
          Jestem pełen podziwu dla determinacji Toma i Pitagora. Wraca wiara, że porządni
          ludzie są jeszcze na tym świecie. Życzę powodzenia w działaniach i oczekuję na
          opisanie efektów mając głęboką nadzieję, że jamnik odnajdzie swój dom. Pozdr.
    • Gość: ? Re: Znalazłem jamnika IP: *.interia.pl 20.09.04, 19:13
      I tak mogloby to forum wygladac, a nie jakies kreatury w typie Megadilgo....
      • Gość: eke Re: Znalazłem jamnika IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.04, 18:54
        <brawo>
    • Gość: dawid Re: Znalazłem jamnika IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:33
      bravo
    • Gość: Zoja Re: Znalazłem jamnika IP: *.radom.pilicka.pl 22.09.04, 12:17
      I ja wiem co to znaczy, gdy zgubi sie twoj pies. Ale dzieki temu skadinand
      przykremu doswiadczeniu przekonalam sie, ze zyje wsrod wspanialych ludzi.
      Rozwiesilam ogloszenia, podalam komunikat w radiu Radom i czekalam. Nastepnego
      dnia Dami podaje, ze ktos znalazl psa / tej samej rasy co moj/ i szuka
      wlasciciela. W tym momencie pukanie do drzwi, a w nich moja kolezanka i moj
      pies. Odnalazla go przypadkiem i przyprowadzila. Spokojna juz i szczesliwa
      zajelam sie jakimis domowymi obowiazkami. A tu po komunikacie Dami moj telefon
      rozdzwonil sie na calego. Kilkanascie osob akojarzylo moje ogloszenie z
      komunikatem Dami i dzwonilo do mnie. Oczywiscie komunikat nie dotyczyl mojego
      psa,bo ten juz byl w domu, ale na prawde sie wzruszylam. Jamniczkowi zycze
      szybkiego powrotu do domu.
    • rejf1 Re: Znalazłem jamnika 22.09.04, 14:08
      NA ŚRODKU CHODNIKA ZNALAZŁEM JAMNIKA - BYŁ DŁUGI I NISKI, WSZEDŁ MI DO
      WALIZKI ;-)

A tak serio - mam nadzieję, ze historia skończy się pozytywnie....
      • Gość: Tom Re: Znalazłem jamnika IP: *.udn.pl 23.09.04, 20:21
        Przez kilka dni byłem poza domem.Jamnik o którym pisał Pitagor skończył
        biedaczek niestety, pod kołami samochodu.Tak więc telefony podane są
        nieaktualne.A jamnik siedzi smutny i nie ma nadal swojego właściciela. Jest
        bardzo sympatyczny,i tęskni za swoim opiekunem.
        • pitagor Re: Znalazłem jamnika 23.09.04, 20:48
          No cóż, trzeba szukać dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka