Dodaj do ulubionych

Festiwal Ziemniaka w radomskim skansenie

IP: *.nfz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 23.09.04, 09:13
Mam nadzieję, że tam łatwiej posprzątać niż Plac Konstytucji?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuk Re: Festiwal Ziemniaka w radomskim skansenie IP: *.ingnn.pl 23.09.04, 15:03
      a ja mam nadzieje ze bedzie tez festiwal grochu z kapusta...swietnie pasuje do
      tego miasta.
      • rejf1 Re: Festiwal Ziemniaka w radomskim skansenie 24.09.04, 08:29
        Witam

A ja za to chciałbym wiedzieć, czy tak jak w poprzednim przypadku bedzie
        organizowany bezpłatny transport z miasta do skansenu? I czy tak jak poprzednim
        razem bęzdie tylko 1 autobus (to nic , że długi - przegubowy) "załadowany" do
        granic możliwości????
    • isoxazolidine Święto Ziemniaka na ziemi toruńskiej 25.09.04, 13:18
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2303674.html
    • Gość: ziemniak Re: To dyskryminacja!!! IP: 216.127.68.* 25.09.04, 20:36
      To skandal!!!

Dyskryminacja!!!

Festiwal papryki i jabłka to mogliście zrobić na centralnym placu miasta, na Placu Konstytucji i marmurach a mnie, ziemniaka to wysłaliście świętować na koniec Radomia, tam gdzie wrony zawracają?!

To dyskryminacja!

Ja też chcę świętować tak jak papryka i jabłko na marmurach na środku miasta. Przecież ja jestem ważniejszy bo wpierdzielacie mnie codziennie!

Zapewniam, że po kartoflance nie będzie plam na płytach. Co więcej, prawdopodobnie, po zalaniu kartoflanką, mogą zejść plamy z zupy z papryki i tylu ważnych ludzi i zakładów nie będzie musiało trudzić się z tymi plamami.
      A już ziemniaki gotowane w mundurkach, w niedalekiej przyszłości podstawa radomskiego sposobu odżywiania się, na pewno nie zabrudzą płyt i kamieni.

Dlatego protestuję, święto ziemniaka z należytą oprawą, na placu konstytucji, kolo grobu nieznanego żołnierza, tak jak święto jabłka i papryki! Jest równość czy nie?!
      • kopa_w_kabana Re: To dyskryminacja!!! 25.09.04, 20:37
        tak jest. a na wieś to niech wyślą dzień batata lub innego buroka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka