czarnysx 29.09.04, 10:43 Witam wszytskich, poszukuje ładnej sali weselnej w Radomiu lub okolicach, proszę o jakieś namiary i opisy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pafcio Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 19:23 polecam kaskadę na wolanowskiej na skraju miasta. nowiutka sala z naprawde niezłym klimatem (oczko wodne, sad, gustowny środek, dodatkowy bar) i profesjonalną obsługą. telefon do właściciela to 606400295. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.internet.radom.pl 29.09.04, 23:51 Zdecyduj się - albo prosisz, albo pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.infoplus.com.pl 30.09.04, 08:32 Wczoraj byłem ogladać salę w Wincentowie jak sie jedzie do Skaryszewa,przy głównej ulicy na wprost lasu, przepiękne stare drzewa, miły klimat. Tam jest to nowy obiekt ok. 1000 m2 powierzchni, z pokojami na górze, ze spokojnym kawałem zeleni z tyłu, dużym parkingiem, ogrodzona. Sala zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, budynej w kształcie L, część taneczna ogromna z parkietem dębowym usytuowana tak, że orkiestra nie dudni bezpośrednio na stoły, pięknie wykończona, z nastrojowymi światłami, bajka. A jak z jedzeniem to niestety nie wiem. Jedź i zobacz, może Ci przypasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:35 Potwierdzam, miałem tam wesele, niezła obsługa, dobry kucharz - ogólnie polecam. Chociaż z tym nagłośnieniem nie jest tak super, jest lekki pogłos na sali, ale to też zależy sporo od kapeli jaką masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:36 Dzięki, a mam pytanie jakie sa koszty i masz moze tel. do tej sali? Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:15 Wiesz, wszystko zależy od tego jak negocjujesz, czy wynajmujesz tylko salę czy również pełną obsługę itd. A telefon to 602506375 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 213.199.199.* 30.09.04, 13:03 Ja miałem w Fanaberii w budynku NOT. Miły nastrój i fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fa so la si do Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 217.17.35.* 30.09.04, 13:31 Byłem ostatnio na Gębarzewskiej, może być, super otoczenie, klimatyzacja, miły nastrój wnętrza, nie drogo i "Pod lipami" w Antoniówce/Rajcu - duża przestrzeń, 2 sale do tańczenia, nie zła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fa so la si do Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 217.17.35.* 30.09.04, 13:33 .. i niedawno w Zameczku obok Przytyka, super odrestaurowany dworek, wspaniały park, altana na 100 osób, mostki i fontanny, ochrona i ..daleko od szosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:40 Również i za to dzieki, a gdzie ten Przytyk jak dojechac ile od Radomia, moze masz namiar tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fa so la si do Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.stat.gov.pl 01.10.04, 14:04 Będzie ze 20km od Radomia, w Przytyku na rynku w prawo i po 200m znów w prawo, możesz zapytać o drogę, ale chyba jest drogowskaz tel. 618-00-94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 22:15 ok dzięki, a masz namiary telefoniczne na te sale na Gębarzewskiej i "Pod lipami" w Antoniówce/Rajcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:38 Dzieki, masz moze telefony, albo mógłbys zdobyć, dzięki z góry bo z tereminami to jest cienko bardzo na przyszły rok w tej okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZAREK W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 30.09.04, 13:38 POLECAM TAM BART MÓJTAM MIAŁ 2 TYGODNIE TEMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 30.09.04, 15:47 no super sala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... mercedes IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.04, 11:00 polecam rest. "Mercedes" na Warszawskiej lub "zajazd nad Wieprzem" w Rykach za Pulawami - zależy gdzie to wesele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: mercedes IP: *.infoplus.com.pl 01.10.04, 11:15 Byłem w "mercedesie" ogólnie tragedia na całej linii, poczawszy od tego, ze to jest mały i ciasny obiekt, jedzenie takie sobie, ogólnie niekorzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: mercedes IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:45 Dzięki, a dokładniejsze namiary moze tel. bo z terminami to wszędzie krucho na nastepny rok... dokładnie to w granicy Radomia do 30 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 01.10.04, 11:10 tez tam byłem na weselu swietna sala,jedzenie w ogóle wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.04, 11:18 mialam tam wlasne wesele - na 60 osób. Jestem bardzo zadowolona - jedzenie było wyśmienite, sala na tyle osób wystarczająca, nie trzeba za wiele ubierac...- dlatego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:48 Dzięki, a jak koszty? masz moze namiar tel. bo nie wiem jak tam terminy, podobno wszedzie kiepsko bo juz nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:42 Dzięki, mógłbyś mi namiary podesłać dokładnie i tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 01.10.04, 19:21 mój kumpel miał tam tez weselisko jutro sie z nim spotykam to Ci odpisze namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx DZIĘKI WSZYSTKIM, proszę o tel.i nowe namiary? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 13:01 Dzięki wszystkimi, proszę o telefony i może nowe namiary? Teraz z terminami na przyszły rok to czysty obłęd, chyba jakiś wyż demograficzny bo ciężko coś znaleźć na sierpień lub wrzesień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Niedroga sala IP: *.udn.pl 01.10.04, 18:26 Ja biore ślub w wrześniu 2005 i wesele mam w klubie osiedlowym Igrek (ul.Chałbińskiego).Brak tam parkingu,ale reszta jest ok,są wolne terminy, a do tego pod koniec tego roku będzie tam remont.A-ha jest niedrogo,w porównaniu z innymi salami o około 500-600 zł.Mój brat miał tam wesele i muszę przyznać,że na prawde było ekstra.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnysx Re: Niedroga sala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 22:08 Dzięki, a są jeszcze wolne terminy? i jakie koszt, a masz moze telefon do tej sali? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Niedroga sala IP: *.udn.pl 02.10.04, 13:19 Telefon do klubu Igrek to 3623379.Jak zamawiałem salę dwa tygodnie temu to były wolne terminy, zajety jest tylko 17 września bo wtedy ja mam tam wesele.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zarazek9 Re: Niedroga sala 02.10.04, 15:55 Sala na ul. Styczniowej Tel 366-57-34 i maja kilka wolnych terminów w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 194.204.163.* 11.10.04, 13:49 Czy nie uważacie za wskazane by stronę M. Radomia rozszerzyć o przewodnik po lokalnych salach weselnych??? Jak widać jest na ten temat zapotrzebowanie, a i parę złotych "twórcy" wpadnije. Odpowiedz Link Zgłoś