Dodaj do ulubionych

Poszukuje sali weselnej?

29.09.04, 10:43
Witam wszytskich, poszukuje ładnej sali weselnej w Radomiu lub okolicach,
proszę o jakieś namiary i opisy?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pafcio Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 19:23
      polecam kaskadę na wolanowskiej na skraju miasta. nowiutka sala z naprawde
      niezłym klimatem (oczko wodne, sad, gustowny środek, dodatkowy bar) i
      profesjonalną obsługą. telefon do właściciela to 606400295.
      pozdrawiam
    • Gość: GT Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.internet.radom.pl 29.09.04, 23:51
      Zdecyduj się - albo prosisz, albo pytasz.
    • Gość: szybka osa Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.infoplus.com.pl 30.09.04, 08:32
      Wczoraj byłem ogladać salę w Wincentowie jak sie jedzie do Skaryszewa,przy
      głównej ulicy na wprost lasu, przepiękne stare drzewa, miły klimat. Tam jest to
      nowy obiekt ok. 1000 m2 powierzchni, z pokojami na górze, ze spokojnym kawałem
      zeleni z tyłu, dużym parkingiem, ogrodzona. Sala zrobiła na mnie bardzo
      pozytywne wrażenie, budynej w kształcie L, część taneczna ogromna z parkietem
      dębowym usytuowana tak, że orkiestra nie dudni bezpośrednio na stoły, pięknie
      wykończona, z nastrojowymi światłami, bajka. A jak z jedzeniem to niestety nie
      wiem. Jedź i zobacz, może Ci przypasuje.
      • Gość: JJ Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:35
        Potwierdzam, miałem tam wesele, niezła obsługa, dobry kucharz - ogólnie polecam.
        Chociaż z tym nagłośnieniem nie jest tak super, jest lekki pogłos na sali, ale
        to też zależy sporo od kapeli jaką masz.
        • Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:36
          Dzięki, a mam pytanie jakie sa koszty i masz moze tel. do tej sali?
          Pozdrwaiam
          • Gość: JJ Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:15
            Wiesz, wszystko zależy od tego jak negocjujesz, czy wynajmujesz tylko salę czy
            również pełną obsługę itd.
            A telefon to 602506375

Pozdr.
    • Gość: kris Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 213.199.199.* 30.09.04, 13:03
      Ja miałem w Fanaberii w budynku NOT. Miły nastrój i fachowa obsługa.
    • Gość: Jaś Fa so la si do Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 217.17.35.* 30.09.04, 13:31
      Byłem ostatnio na Gębarzewskiej, może być, super otoczenie, klimatyzacja, miły
      nastrój wnętrza, nie drogo i "Pod lipami" w Antoniówce/Rajcu - duża przestrzeń,
      2 sale do tańczenia, nie zła obsługa.
      • Gość: Jaś Fa so la si do Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 217.17.35.* 30.09.04, 13:33
        .. i niedawno w Zameczku obok Przytyka, super odrestaurowany dworek, wspaniały
        park, altana na 100 osób, mostki i fontanny, ochrona i ..daleko od szosy.
        • Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:40
          Również i za to dzieki, a gdzie ten Przytyk jak dojechac ile od Radomia, moze
          masz namiar tel.
          • Gość: Jaś Fa so la si do Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.stat.gov.pl 01.10.04, 14:04
            Będzie ze 20km od Radomia, w Przytyku na rynku w prawo i po 200m znów w prawo,
            możesz zapytać o drogę, ale chyba jest drogowskaz tel. 618-00-94

• Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 22:15
              ok dzięki, a masz namiary telefoniczne na te sale na Gębarzewskiej i "Pod
              lipami" w Antoniówce/Rajcu...
      • Gość: czarnysx Re: Poszukuje sali weselnej? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:38
        Dzieki, masz moze telefony, albo mógłbys zdobyć, dzięki z góry bo z tereminami
        to jest cienko bardzo na przyszły rok w tej okolicy...
    • Gość: CZAREK W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 30.09.04, 13:38
      POLECAM TAM BART MÓJTAM MIAŁ 2 TYGODNIE TEMU
      • Gość: aga Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 30.09.04, 15:47
        no super sala
        • Gość: ... mercedes IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.04, 11:00
          polecam rest. "Mercedes" na Warszawskiej lub "zajazd nad Wieprzem" w Rykach za
          Pulawami - zależy gdzie to wesele....
          • Gość: szybka osa Re: mercedes IP: *.infoplus.com.pl 01.10.04, 11:15
            Byłem w "mercedesie" ogólnie tragedia na całej linii, poczawszy od tego, ze to
            jest mały i ciasny obiekt, jedzenie takie sobie, ogólnie niekorzystnie.
          • Gość: czarnysx Re: mercedes IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:45
            Dzięki, a dokładniejsze namiary moze tel. bo z terminami to wszędzie krucho na
            nastepny rok... dokładnie to w granicy Radomia do 30 km
        • Gość: karlik Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 01.10.04, 11:10
          tez tam byłem na weselu swietna sala,jedzenie w ogóle wszystkie
          • Gość: ... Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.04, 11:18
            mialam tam wlasne wesele - na 60 osób. Jestem bardzo zadowolona - jedzenie było
            wyśmienite, sala na tyle osób wystarczająca, nie trzeba za wiele ubierac...-
            dlatego polecam
            • Gość: czarnysx Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:48
              Dzięki, a jak koszty? masz moze namiar tel. bo nie wiem jak tam terminy,
              podobno wszedzie kiepsko bo juz nie ma...
      • Gość: czarnysx Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 12:42
        Dzięki, mógłbyś mi namiary podesłać dokładnie i tel.
        • Gość: ferdek Re: W KOZŁOWIE SUPER WARUNKI IP: *.udn.pl 01.10.04, 19:21
          mój kumpel miał tam tez weselisko jutro sie z nim spotykam to Ci odpisze namiary
    • Gość: czarnysx DZIĘKI WSZYSTKIM, proszę o tel.i nowe namiary? IP: *.radio.3.pl 01.10.04, 13:01
      Dzięki wszystkimi, proszę o telefony i może nowe namiary? Teraz z terminami na
      przyszły rok to czysty obłęd, chyba jakiś wyż demograficzny bo ciężko coś
      znaleźć na sierpień lub wrzesień...
      • Gość: MM Niedroga sala IP: *.udn.pl 01.10.04, 18:26
        Ja biore ślub w wrześniu 2005 i wesele mam w klubie osiedlowym Igrek
        (ul.Chałbińskiego).Brak tam parkingu,ale reszta jest ok,są wolne terminy, a do
        tego pod koniec tego roku będzie tam remont.A-ha jest niedrogo,w porównaniu z
        innymi salami o około 500-600 zł.Mój brat miał tam wesele i muszę przyznać,że
        na prawde było ekstra.Polecam
        • Gość: czarnysx Re: Niedroga sala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 22:08
          Dzięki, a są jeszcze wolne terminy? i jakie koszt, a masz moze telefon do tej
          sali?
          Pozdrawiam
          • Gość: MM Re: Niedroga sala IP: *.udn.pl 02.10.04, 13:19
            Telefon do klubu Igrek to 3623379.Jak zamawiałem salę dwa tygodnie temu to były
            wolne terminy, zajety jest tylko 17 września bo wtedy ja mam tam
            wesele.Pozdrawiam
        • zarazek9 Re: Niedroga sala 02.10.04, 15:55
          Sala na ul. Styczniowej Tel 366-57-34 i maja kilka wolnych terminów w przyszłym
          roku.
    • Gość: Karol Re: Poszukuje sali weselnej? IP: 194.204.163.* 11.10.04, 13:49
      Czy nie uważacie za wskazane by stronę M. Radomia rozszerzyć o przewodnik po
      lokalnych salach weselnych??? Jak widać jest na ten temat zapotrzebowanie, a i
      parę złotych "twórcy" wpadnije.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka