Dodaj do ulubionych

PRZYCZYNA SŁABEJ GRY W NIEDZIELE PIŁKARZY...

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 13:05
W SOBOTE 12 piłkarzyu radomiaka popijało sobie piwko i wódeczke w barze
CORNER A W NIEDZIELE dobitnym przykładem Wysocki zatkało go po przepiciu a
reszta ledwo biegała po boisku zabrakło tylko młodych zawodników radomiaka w
tej libacji a reszte widzieliscie sami
Obserwuj wątek
    • Gość: ale lipa Re: PRZYCZYNA SŁABEJ GRY W NIEDZIELE PIŁKARZY... IP: 80.249.4.* 19.10.04, 13:16
      hehe, a kibice niech sie goraczkuja, trzymaja kciuki i bija za nich palami!
      Sportowcy! ;)
    • Gość: zawodowiec APEL PIŁKARZY RADOMIAKA DO KIBICÓW ZIELONYCH!!! IP: *.udn.pl 19.10.04, 13:18
      ale gadasz głupoty to zwykła prowokacja nudzi Ci sie dzieciaku w domu mama
      kompa kupila przynajmniej o 5 starszych zawodników wiem ze byli w domach swoich
      bo sam jestem 1 z tych zawodników i mam prosbe do kibiców.Gramy źle slabo
      beznadziejnie bo frajersko przegrywamy nie dlatego że jestesmy słabsi tylko
      brakuje normalnosci w klubie.Dzialacze sie kłóca między sobą między miastem a
      zarzadem nie ma wspólnego języka taki Telęga Grzyb to pomyłka oni nigdy nie
      znajdą kasy na klub potrzeba nowych nieskorumpowanych osób.A WAS KIBICE nie
      chuligani prosimy o wsparcie w dopingu a niew awanturach.Obiecuje w imieniu
      drużyny że min przez baraże utzrymamy Radomiaka w 2 lidze.Na 100% się druzyna
      nie wycofa i jak ktoś kiedys powiedział że facetów sie poznaje po tym ajk
      skończyli a nie zaczęli.My zwodnicy nie zwątpiliśmy ze zieloni w 2005/06 będą
      grać 2 raz pod rząd na zapleczu ekstraklasy!!!Zawodnicy+kibice+oddni działacze
      (tacy są min Paweł K Marek W Zdzisław R PawełG)=2 liga na nastepny sezon
      PS Nie wszczynajcie awantur bo zamkna stadion i bedziemy sie czuc jak na
      wyjeździe a nie jednokrotnie pokazaliście że jak skoncentrujecie sie tylko NA
      dopingowaniu to jesteście w pierwszej 5 kibiców w POLSCE!!!
      • Gość: aaa Re: APEL PIŁKARZY RADOMIAKA DO KIBICÓW ZIELONYCH! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 13:29
        Po pierwsze nie jestem dzieckiem a po drugie to mozna poproosic o zapisz kamery
        z baru i sie przekonasz kolego kto ma racje i bdziesz wiedziec kto piła kto nie
        kibicuje radomiakowi i wiem ze chłopaków stac na wiele ale jak sie im nie płaci
        to wola sobie pobalowac niz grac a wsobote balowali ze hej a w niedziel to było
        widac gołym okiem a ty jesli jestes piłkarzem radomiaka to wes sie lepiej za
        gtranie a nie za gadanie ze sie utrzymacie bo w cuda to my kibice juz nie
        wierzymy
      • Gość: zawodowiec Re: APEL PIŁKARZY RADOMIAKA DO KIBICÓW ZIELONYCH! IP: *.udn.pl 19.10.04, 14:03
        Mówisz a raczej piszesz nie prawde.Oki ja jadę na trening.A prawdziwy kibic
        pomaga swojej drużynie a nie jej przeszkadza.Twoje zdanie co do utrzymania mnie
        nie interesuje bo to my gramy i wiemy, że mamy tylko 5pkt straty do Mławy i ją
        odrobimy.W barażach wszystko zrobimy by się utrzymać.Dla wiernych kibiców co
        jeżdzą za nami mimo słabej postawy.Bo łatwo być kibicem drużyny która tylko
        wygrywa.Teraz jest sprawdzian dla prawdziwych kibiców.UTRZYMAMY SIĘ!!!!
    • Gość: AAA Re: PRZYCZYNA SŁABEJ GRY W NIEDZIELE PIŁKARZY... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 14:14
      do zawodowca od 80 roku kibicuje i jezdze na mecze radomiaka a ty bedziesz mnie
      pouczał gówniarzu kto jakim jet kibicem ja wiecej lat kibicuje niz ty pewnie
      masz i sie sam zastanów co ty piszesz jak jestes taki odwazny napisz swoje
      nazwisko wielki zawodowcu ja w swoim wieku mająz obecnie 38 lat wszedł bym na
      boisko i zagrał dwa razy lepiej niz wy w niedziele a jak chcesz sprawdzic moja
      forme zapraszam dzis na 21 do sali gimnastycznej szkoły gastronomicznej tam
      mozesz sprawdzic mnie jak gram i kto ma racje wielki zawodowcu,,w swoim
      mniemaniu}i nie pisz saM WIECEJ TAKICH GŁUPOT BO WSTYD JEZELI JESTES PIŁKARZEM
      RADOMIAKA A W SOBOTE KTO PIŁ ZAPYTAJ SWOICH KOLESI TO CI POWIEDZĄ.....A POWIEM
      CI WIECEJ JEDNO PIWKO SAM Z NIMI WYPIŁEM I TEZ IM TROCH NAGADAŁEM O ICH
      PODEJSCIU DO PIŁKI I MI PRZYTAKNELI TYLKO ZE IM SIE NIE CHCE BEZ KASY GRAC A
      TOBIE NAPISZ JAK SIE GRA BEZ KASY?????????????????????
      • Gość: sufler Re: PRZYCZYNA SŁABEJ GRY W NIEDZIELE PIŁKARZY... IP: *.internet.radom.pl 19.10.04, 14:34
        o czym wy pieprzycie panowie jeden drugiego chce sprawdzać na hali poziom
        małolatów poczekajmy do końca sezonu i się rozliczymy (forma jak jest i się o
        nią dba to jest a jak sie baluje to zganiamy na zarząd brak pieniędzy itd.
        • Gość: Gela Re: PRZYCZYNA SŁABEJ GRY W NIEDZIELE PIŁKARZY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:11
          musze odpocząć od tego forum, poniewaz i mnie może odbic i zacznę się
          podszywac np za.............. pawelca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka