Dodaj do ulubionych

Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia!

IP: 193.111.166.* 27.10.04, 17:48
Juz sie boje... Uczyc sie od najlepszych... Czyli od Wojcika...

Skad sie biora tacy ludzie jak Banasiewicz????
Obserwuj wątek
    • Gość: kj Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: 82.160.68.* 27.10.04, 17:48
      i co to da... nic.. bedzie jak bylo
      • Gość: MIKIEL DO kj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:26
        bewnie tak byś chciał, ale jeszcze się zdziwisz jak Radomiak się utrzyma w
        drugiej lidze
        • Gość: kj do Mikiel IP: 82.160.68.* 27.10.04, 18:39
          Mikiel przypomnij sobie po sezonie te slowa "i co to da... nic.. bedzie jak
          bylo" nie bedziesz taki pewny juz nigdy
          • Gość: MIKIEL DO KJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:40
            POŻYJEMY, ZOBACZYMY...
        • Gość: Bziko Re: DO kj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 18:42
          Panowie, nic nam nie pozostało jak tylko czekać i się modlić aby sir Wójcik nie
          rozpi***ił RADOMIAKA. Gorzej już chyba nie może być. Żadnego sponsora,
          perspektyw na jutro. Nie wiem sam co o tym myśleć ale /takie jest moje zdanie/
          pozwólmy im działać. Jak Banasiewicz chce, to dajmy mu szansę. Swoją drogą
          pamiętam jak do kur***kiej korony przychodzi Wdowiec i też się go bali. A
          dzisiaj pchają się do I ligi.
          Mam cichą nadzieję, że wszystko skończy się powytywnie i RADOMIACZEK utrzyma
          się w II lidze, na którąchyba wszyscy czekaliśmy.
          Pozdro
          Radomiak Fan
          • Gość: Koroniarz Re: DO kj IP: *.globit / 217.98.57.* 27.10.04, 21:59
            Wdowiec jak przychodził do KORONKI to miał pełen komfort nikt mu się nie
            wtrącał w dobieraniu piłkarzy i wspólpracowników a u was każdy mądry.
            Do zobaczenia w Kielcach już nie długo
            • Gość: mk mimo zakazu wybieramy sie do kielec!! IP: 157.158.160.* 27.10.04, 22:55
              do boju Radomiak!!!!
              • Gość: kj Zapraszamy do Kielc na... IP: 82.160.68.* 28.10.04, 10:22
                "Kielecka Masakre Piłką Futbolową"
    • Gość: Irwin Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.10.04, 23:50
      Bla bla bla bla bla bla.Faktycznie jaja do potegi.Poza wyciagnieciem grubej kasy
      J.W prawdopodobnie zrobi wielkie g........
    • Gość: SKANDAL Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: 193.111.144.* 28.10.04, 07:03
      CI CO TWORZĄ SPORT OD PODSTAW PRACUJĄ ZA 200 ZŁ
      ŻEBY POWSTAŁA SZKOŁA SPORTOWA ,ZABRANO INNYM SZKOŁOM GODZINY.
      ŻEBY ZAPŁACIĆ Wójcikowi ZABIORĄ KOMU................????????
      • Gość: daw77 Do Krytykantów IP: 213.199.199.* 28.10.04, 07:20
        Ludzie czy Wy sie z kosmosu pozruwaliście... Piszecie tutaj od jakiegoś czasu
        słowa pełne goryczy.. Ronicie krokodyle łzy nad sytuacją Radomiaka nad tym że
        leci w przepaść na łeb na szyje błagacie o pomoc... I teraz rzecz zadziwiająca
        kiedy ktos wyciąga rękę podnosicie larum bo nie daj boze moze cos sie
        ruszy...Jestescie smieszni...Ten kto nie próbuje nic nie ma... Narzekacie na
        Banasiewicza na jego działania .. a może ktoś mi odpowie kto oprócz tego
        człowieka próbuje coś robić dla tego klubu..kto.. kto remontował stadion.??
        zarząd..?? wy..?? kto stara sie znaleźć kase sprowadzic kogos kto cos kuma.??
        zarząd.?? wy..?? powiecie ze to kampania ze gra pod publiczke ..moze i tak..
        ale w ogólnym rozrachunku co to ma do rzeczy... jeżeli uda sie uratować klub...
        tak na dobrą sprawe p. Banasiewicz nie musiał nic robić... w koncu klub ma
        wladze które teoretycznie maja dbac o sytuacje.. a jednak sie zainteresował...
        I co,..?? wy jak zwykle narzekacie,,,kurcze czy to jest wasz sport
        narodowy..nic gorszego juz byc w zielonym póki co smietniku nie moze...wiec
        każdej próbie posprzątania tych śmieci bede gorąca=o kibicował..Kibicuje
        Banasiewiczowi, Wójcikowi,,bo z całego serca kibicuje Radomiaczkowi..i chce
        wierzyc ze pomimo wadszych jęków cos sie zmieni...ze bedzie lepiej..a
        przynajmniej ktos spróbuje...
        • Gość: VanDall Re: Do Krytykantów IP: *.powiatradomski.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:18
          Popieram, Banasiewicz przynajmniej próbuje coś robić w przeciwieństwie do
          śmiesznego zarządu, poprzedni prezez Pietrzyk obiecywał że jak będzie II liga
          to on ma sponsora który wywali kasiore i co? nie ma Pietrzyka i nie ma
          sponsora. Pytam, co zarząd zrobił żeby tego sponsora mieć? nic - kompletnie
          nic. We władzach klubu powinni zasiąść ludzie którzy mają jako takie pojęcie o
          sprocie ale przede wszystkim muszą się znać na marketingu i zarzadzaniu a nie
          stare pryki, którzy mają mentalnośc chłopo - robotnika z czasów komuny, czyli
          tak robić żeby sie nie narobić i jeszcze dobrą kase wziąść. Tym panom już
          dziekujemy. Jedyny który coś jeszcze tam coś robi to P. Kobyłecki a reszta
          wypad z Zarządu.
          Bansiewicz widać że chce coś zrobić, żeby w następnych wyborach głosować na
          niego na prezydenta miasta i jeśli uratuje II lige Radomiakowi mój głos będzie
          miał.
          P.S. Jeszcze jeden szczegół mi umknął, Wójcik doradcą d/s sportu, a jaki
          interes będzie z tego miał Pawelec, przecież on był głównym gościem Bansiewicza?
        • Gość: jureo_owsiak Re: Do Krytykantów IP: 217.11.142.* 28.10.04, 08:50
          Nikt nie placze kolego tylko sie wkurza...pogadaj z ludzie ze slaska
          wroclaw..co im wojciki zafundowal...do tej pory odbijaja sie od dna. I czytaj
          tekst uwaznie i wczesniejsze wypowiedzi p. Banasiewicz..on ciagel chce aby bylo
          o nim glosno. POza tym zasranym obowiazkiem miast jeste pomoc bo ma wieksze
          mozliwosci niz klub co moze obeic klub: reklame na stadionie na
          koszulke..stanowisko na bazarze. Rusz glowa chlopie bo kumaty jestes...a miasto
          moze dac ziemie zwolnic z podatku itp...tylko cholera mnie bierze, radom biedne
          miasto tnie sie godziny zamyka szkoly, skad bedzie kasa na wojcikia. Banasiewcz
          da ze swoich. Napislo echo ze bedzie prywatny sponsor, tez widze bedzie to
          umowa o dzielo czy zlecenia...to bedzie kurcze nasza kasa podatnmikow. Nie mam
          innych wydatkow tylko lozenie na Wojcika...z gowna bata nie ukrecisz..Przyjdzie
          wojcik, ale trzeba bedzie miec tez kase na kupowanie meczy na sedziow. Wiec co
          Banasiewicz bedzie kolejne umowy podpisywal z kopalnia wega za wegie , a w
          rzeczywistoci za kupiony mecz, z Lukulluse za miesa na impreze swoja...
          Paranoja!!!!!
    • Gość: dynia Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: 193.111.144.* 28.10.04, 08:15
      święte słowa, wiecie dlacxzego w Radomiu nic się nie udaje? Bo Radom to miasto
      płaczków i nieudaczników, z których niestety duża częśc przyłazi wypłakać się
      na forum , przykryć swoje słabości i dodac sobie otuchy przez krytykę innych, a
      więc sfrustrowani dziennikarze, którzy prezentują żenujący poziom, skłóceni
      plastycy, politycy, którzy od lat nigdzie nie moga być wybrani i inni -życiowe
      niedojdy!
    • Gość: kiler Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: 217.11.142.* 28.10.04, 08:45
      Chyba, zapomnial wol jak cieleciem byl. Banasiewicz mowi, ze klub ma szukac
      sponsora...a co ma robic miasto pierdziec w stolek. Sam kiedy powiedizal, ze
      bedzie szukal sponsora i co zrobil. Spotak sie z Szymanskim Padalcem, i Tedem
      Dabrowskim...i robi sobie dobry PR. Przecie z Wojek bedzie ciagnal napewnie
      kolo 20 tys...musi zarobic na mercedsa...p. Banasiewicz chyba upalne slonce
      panu walneo na glowe....no a moze to co innego Panu leje sie na mozg...!!!
      Radomiakow gratulujemy dlugow...oraz miasto dlugo. Ludzie nie maja robotyy a
      ten pajac Banasieiwcz ywdaje kase podatnikow tylko po to aby utrzymac sie przy
      korycie...brak slow
    • Gość: dzidek Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: *.udn.pl 28.10.04, 09:09
      a pamietacie jak Engel junior przychodzil ile bylo biadolenia ze pajac ze
      nieudacznik i co? wprowadzil nas do II ligi niewazne jakimi sposobami ale
      wprowadzil moze bedzie tak samo MAM NADZIEJE ZE TAK
      i jeszcze jedno Wojcik na pewno ma układy a tego nam potrzeba najbardziej
      (patrz sedziowie)
    • Gość: RAA Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: *.udn.pl 28.10.04, 09:18
      Nie wierzcie - Banasiewiczowi to krętacz i nieudacznik, podpuscił jak widzę
      wielu kibiców,którzy sądą , że dzięki niemu wyremontowano - stadion Radomiaka ,
      to dzięki nazsym pieniądzom, pieniądzom podatników wykonanano tą robotę, on ze
      swej kieszeni nie dołożył ani grosza a powinien , jezeli jest takim fanem klubu-
      zielonych. Kolejny pomysł - Banasiewicza zatrudniający jako swojego doradcę
      do spraw sportu p. Wojcika jest kolejnym poronionym pomysłem tego
      szaleńca,który doprowadził juz miasto Radom na skraj przepasci a teraz ciągnie
      do niej - zasłuzony klub piłkarski Radomiak .
      • Gość: daw77 Do Krytykantów 2 IP: 213.199.199.* 28.10.04, 11:04
        Rozumiem wasze wątpliwości..Rozumiem tych podatników... którzy tak bardzo dbaja
        o swoją kieszeń że większość z nich nie płaci za bilet na zielonych włażąc
        przez płot..to godne pochwały..Rozczulacie się nad sobą to naprawde
        budujące..Mam pewien pomysł..jeżeli tak naprawde wszystko wiecie a szczególnie
        w to jakimi sposobami ratowac Radomiaczka prosze bardzo droga wolna..czy wam
        ktos tego broni.??..wtedy nie bedziecie musieli narzekac ani na Banasiewicza
        ani na Wójcika ani na mnie na nikogo ,... sami sobie sterem żeglarzem
        okrętem...Powodzenia...:)
        • Gość: jurek_owsiak Re: Do Krytykantów 2 IP: 217.11.142.* 28.10.04, 13:33
          Do daw77 nie wchodze przez plot place bilety, place podatki..ba nawet jak moge
          to pomagam Radomiakowi...tylko nie chce zeby bylo jak w innym klubie, ze
          odjedzie Wojcik i bedzie jeszcze wieksze bagno. Bo wiem bardzo dobrze, ze
          wojcik ma ulkady...tylko do k.... nedzy. W Radomiu tez sa sedziowe i mysle, ze
          oni wiecej moga niz Janusz W i jeszcze kilku!!! Dzis ja pomaga Tobie jutro ty
          mi.
          Daw77 wojek dostanie kupe szmalu. Skor Zurek w Podbeskidziu ma 17tys to on musi
          mie tutaj kolo 20tys...dodatkow dochodzi kasa na kupowanie meczy. Naprawde co
          zrobi Wojcik...pojdzie do prezesa inne druzyny badz zawodnikow i powiem macie
          przegrac...
          Radomiak od samego poczatku nie byl gotowy na II lige. Bez kasy nic sie nie da
          naprawde!! Lepiej grac w III lidze i miec kase niz w 2 klepac biede i sie
          zadluzac tak jak jest teraz...
          Wiem tez te pilka to wielkie gowno...i lepiej omija ja zdaleka a korupcja jeste
          juz od B klasy!!
          Rozumiem glod pilki...II liga w Radomiu to juz cos...ale czy warto bylo szalec
          tak moznaby zapspiewac sobie???Zadluzac sie i potem upasc na twarz z bagazem
          dlugu??? Boli mnie to ze p. Banasiewicz duzo mowi malo robi naprawde. Dlaczego
          nie jeste w stanie przekonac firm do inwestowania w Radomiu, w Radomiak..ciagle
          tylko jezdzi gada mowi ze prowadzi rozmowy...a ludzie czekaja czekaj i czekaj i
          dupa....
          On tylko mysli o swoim tylko bo pewnie na stadion tez za friko jako vip
          wchodzi..a ja znam prezesow z II ligi ktorzy maja duzo kasy i placa co miesiac
          za bilet!
        • Gość: Rado Zobaczymy, na dzisiaj Wójcikowi potrzebny jest IP: 217.17.35.* 28.10.04, 13:50
          MANDAT na zjazd PZPN-u. Szanowny DAW 77 wygląda mi na to, że jesteś bardzo
          inteligentnym człowiekiem, ale jeszcze chyba bez większego doświadczenia
          życiowego. Sam bym chciał aby objawił się w Radomiu jakiś "Dobry Wujek", ale
          niechby miał jako tako czysty życiorys. My kibice, tu piszący to nie frustraci,
          ale raczej szukający, w ramach wymiany poglądów, rozwiązania trudnej, wręcz
          beznadziejnej sytuacji w Radomiaku. Ja zgodzę się na układ, że to ja nie mam
          racji, a TY ją Masz, tzn, że Pan Wójcik swą pracą przyczyni się do rozwoju
          Radomiaka i sportu młodzieżowego w Radomiu. Ja trochę popatrzyłem na życie
          tak "z różnych" stron i wiem, że Pan Wójcik, z całym szacunkiem dla Jego sprytu
          życiowego (nie mylić z inteligencją, bo to wrodzone, a spryt jest nabyty
          poprzez doświadczenie)przychodzi do Radomia, bo czuje, że "psim swędem"
          zdobędzie co mu jest potrzebne, czyli mandat delegata z Radomiaka. Obym to nie
          ja miał rację!
        • Gość: zz Re: Do Krytykantów 2 IP: 81.15.165.* 28.10.04, 14:56
          MIASTO JEST DO PROMOWANIA I ZAJMOWANIA SIĘ SPORTEM
          MŁODZIEŻOWYM ,MŁODZIEŻOWYM ,MŁODZIEŻOWYM

KLUB JAK SOBIE NIE RADZI TO MUSI ZNIKNĄĆ Z POWIERZCHNI .
          JAK CHCECIE ŻEBY ISTNIAŁ DO ZACZNIJCIE DZIAŁAĆ.

BO JA CHCĘ ,ŻEBY MŁODZIEŻ I DZIECI MOGŁY PÓJŚĆ NA ZAJĘCIA SPORTOWE DO DOBRZE
          OPŁACANEGO NAUCZYCIELA LUB TRENERA
    • Gość: milki Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.10.04, 19:37
      Bardzo trafna wypowiedź.Trzeba koniecznie mysleć o przyszłości nie tylko co
      jest teraz!Gdzie te boiska?Czy prezydent rzekomo taki kibic piłki nożnej może
      wskazać chociaż jedno boisko (powtarzam: JEDNO!!!), które utworzył w ciągu
      swojej i tak już za długiej kadencji?I nie trzeba było nikomu zabierać żeby dać
      Radomiakowi. Popieram janaradnego bo dużo tu czytałem i wiem, że projekt
      Wspólnoty Samorządowej był bardzo merytoryczny choćby z tego względu że
      wskazywał skąd wziąć fundusze i w jaki sposób je przekazać na Radomiaka i AZS.
      Tak jak już tu powiedziano: policyjnegp prezydenta jeszcze bardziej wykrzywia
      kiedy słyszy WSPÓLNOTA SAMORZĄDOWA.
      • Gość: T&T Re: Janusz Wójcik doradcą prezydenta Radomia! IP: *.chello.pl 29.10.04, 20:40
        Z tego całego szumu informacyjnego dla mnie jasne jest, że to tylko słowa,
        słowa i jeszce raz, puste słowa. Razem z Panem Pawelcem chodzi Im Obu o mandaty
        na zjazd PZPN-u, który ma odbyć się w grudniu. Dziwne, ze ta współpraca też,
        jak poinformowano dzisiaj, ma się zakończyć w grudniu. Kibice Radomiaka nic
        sobie nie obiecujcie po tym, to tylko fakt medialny i nic więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka