IP: 217.97.156.* 27.04.02, 08:11
śmiać mi się chce jak widze w Pionkach cwaniaków z Radomia w extra samochodach
(BMW ,Audi TT,Mercedes) jak jeżdzą po woli ulicami miasteczka i wzrokiem
straszą ludzi,i do tego swoją muzą z samochodów zagłuszają życie na
ulicy,wydaje mi się że jazda po Radomiu juz im sie znudziła więc wybrali Pionki
a może w Pionkach są ładniejsze dziewczyny :) ,Panowie następnym miastem są
KOZIENICE tam są niezłe panienki :))
Obserwuj wątek
    • kaboom Re: Pionki 27.04.02, 10:14
      Gość portalu: belo napisał(a):

> śmiać mi się chce jak widze w Pionkach cwaniaków z Radomia w extra samochodach
      > (BMW ,Audi TT,Mercedes) jak jeżdzą po woli ulicami miasteczka i wzrokiem
      > straszą ludzi,i do tego swoją muzą z samochodów zagłuszają życie na
      > ulicy,wydaje mi się że jazda po Radomiu juz im sie znudziła więc wybrali Pionki
      > a może w Pionkach są ładniejsze dziewczyny :) ,Panowie następnym miastem są
      > KOZIENICE tam są niezłe panienki :))

No fakt, troche za duzo tam aut na radomskich rejestracjach :)
      Ale trzeba przyznac ze 'kierowcy' zachowuja sie dosyc przyzwoicie nie liczac
      faktycznie zbyt glosnej muzyki.
      Nie widzialem jeszcze aby kogos zaczepiali.
      A co do dziewczyn, fakt, uroda dorownuja dziewczynom z Radomia ;P
      Pozdrawiam

• Gość: belo Re: Pionki IP: 217.97.156.* 27.04.02, 22:58
        hmm czasami potrafia zaczepiac ale tylko z samochodu (mnie zaczepili) ,a
        dziewczyny bardzo chętnie wsiadają do tych samochodów :) ,nie miał bym nic
        przeciwko gdyby z samochodów leciał rap :))
    • Gość: piter Re: Pionki IP: 212.244.209.* 28.04.02, 00:12
      Proponuję kilka mołotowów lub gwożdzi to zaczną wtedy jeżdzić po cmentrzu na
      firleju a raczej to ich będą wozili -pojebańcy
      • Gość: davis Re: Pionki IP: *.internet.radom.pl 28.04.02, 09:50
        Gość portalu: piter napisał(a):
        > Proponuję kilka mołotowów lub gwożdzi to zaczną wtedy jeżdzić po cmentrzu na
        > firleju a raczej to ich będą wozili -pojebańcy

I to jest prawidłowe myślenie! :)
        • Gość: belo Re: Pionki IP: 217.97.156.* 28.04.02, 10:09
          mnie gryzie jeszcze jedna sprawa po co oni wogole przyjezdzaja do Pionek, tylko
          po to aby pochwalic sie extra samochodem :)
    • Gość: pawel Re: Pionki IP: *.com21.casema.net 28.04.02, 10:53
      Ludzie te samochody to trupy spawane z szesciu tylko lakier sie swieci.Czy
      widzieliscie wczesniej te auta?Przodu nie mialy wogole a silnik bylw bagazniku.
      Jadac takim autem trzeba trzymac mocno kierownice bo skreca sam,a przy 120km
      musisz zwalniac bo trzesie i moze peknac na pol na spawie.NIe zwracajcie na
      nich uwagi to przestana jezdzic.
      • Gość: belo Re: Pionki IP: 217.97.156.* 28.04.02, 12:27
        na nich sie nie da nie zwracac uwagi bo zabardzo sie rzucaja w oczy...
        • Gość: cermit Re: Pionki IP: *.internet.radom.pl 28.05.02, 18:20
          W kozienicach sa same wiesniary :PP to niech tam sobie jada! niech najlepiej w
          cholere wyjade z radomia!!!!1 Niech RAdom i Pionki zostawia w spokoju :)))
          POzdrawiam przy okazji Kinge Wisniewska I Katarzyne BAk z pionek
          oczywiscie :))))) hehehehehe
          • Gość: MaX Re: Pionki IP: 217.153.117.* 29.05.02, 11:56
            Gość portalu: cermit napisał(a):

> W kozienicach sa same wiesniary :PP to niech tam sobie jada! niech najlepiej w
            > cholere wyjade z radomia!!!!1 Niech RAdom i Pionki zostawia w spokoju :)))
            > POzdrawiam przy okazji Kinge Wisniewska I Katarzyne BAk z pionek
            > oczywiscie :))))) hehehehehe

Witaj chamie radomsko-pionkowski. Skoro masz takie zdanie o Kozienicach to muszę
            powiedzieć , że wolę być wieśniakiem z Kozienic niż jebanym dresiarze z Radomia,
            albo mieszkać w takiej zacofanej dziurze bez przyszłości jak Pionki.
            P.S. Radomiak dostanie wpierdol w sobotę i nareszcie znajdzie się w IV lidze.
            • Gość: odar Re: Pionki IP: 213.25.11.* 29.05.02, 12:31
              Kolego co do Radomiaka to wynik dzisiaj Ci moge podac (zalatwiony juz dawno), a
              co do Radomia to uwazaj co mowisz, bo jak widac uogolniasz tak samo Radom jak i
              Kozienice. Z Twojej wypowiedzi wynika, nie tylko to, ze w Radomiu sa sami
              dresiarze, ale rowniez to, iz w Kozienicach sa sami wiesniacy. Takze zastanow
              sie co piszesz bo obrazasz nie tylko nas z Radomia ale rowniez samego siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka