Gość: zomowiec IP: *.com / 80.249.0.* 04.11.04, 08:16 A może na rogatkach miasta zawracać wszystkie samochody z rejestracją Kielecką? To dopiero byłyby jaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szybka osa Re: NA FRONCIE RADOM - KIELCE IP: *.infoplus.com.pl 04.11.04, 08:28 dorośnij, bo już najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: NA FRONCIE RADOM - KIELCE IP: *.radom.pilickanet.pl 04.11.04, 13:58 kielce to strsaszna więs a jeszcze nas Radomiaków sie boją.......... Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: NA FRONCIE RADOM - KIELCE 04.11.04, 17:40 Chłopie naucz sie najpierw pisać poprawnie,poza tym nazwy miast pisze sie z dużej litery.A tak nawiasem to PZPN zabronił kibicom Radomiaka wstępu na obce stadionymecze.Do niego proszę mieć pretensje,ja jako kielczanim jestem za tym ,aby kibice z Radomia byli wpuszczani na mecz w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak Re: NA FRONCIE RADOM - KIELCE IP: *.udn.pl 04.11.04, 17:45 A ja jako radomianin uważam,że kiboli nie powinno się na stadion wpuszczać, bo ich mecz nie interesuje tylko zadyma i chuligaństwo. Wielokrotnie kończyło się to tragicznie - śmiercią przypadkowych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: NA FRONCIE RADOM - KIELCE IP: 195.164.168.* 04.11.04, 19:35 Drs , nie przejmuj się debilami z Radomia - nie wszyscy w tym mieście są tacy. Odpowiedz Link Zgłoś