Dodaj do ulubionych

Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow?

IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 30.04.02, 13:05
Zdaje sie w czerwcu przypadaja kolejne Dni Radomia. Czy znany jest juz jakis
program obchodow? Czy beda jakies koncerty, wystawy, konferencje naukowe?

Korzystajmy z kazdej okazji promowania naszego miasta (oczywiscie jesli nie
zakladamy, ze nalezy sie go wstydzic...)
Obserwuj wątek
    • Gość: GammaRay Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.chemia.pk.edu.pl 30.04.02, 15:38
      Chcialbym doczekac czasow kiedy program Dni radomia wygladalby np. tak.

5.06 -dzien muzyki - m.in: rock'n'heavy party - Helloween, Edenbridge, Iron Savior i jako support Delight
      6.06 - dzien sztuki - m.in: premiera "Lohengrin" R. Wagnera w Teatrze Muzyczym w Radomiu
      7.07 - dzien nauki - m.in: XX International Conference "Microwaves - the application to organic synthesis" - aula
      Uniwersytetu im. jana Kochanowskiego

pozdr.
      • Gość: jdk Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 30.04.02, 15:41
        To ja dopisze: 5.06.2015?? A moze 2025?? Za bardzo / za malo optymistycznie?

Jest tylko jeden problem, ze moze Helloween juz wtedy nie bedzie istnial... :)
        • Gość: GammaRay Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.chemia.pk.edu.pl 30.04.02, 15:47
          Gość portalu: jdk napisał(a):

> To ja dopisze: 5.06.2015?? A moze 2025?? Za bardzo / za malo optymistycznie?
          >
          > Jest tylko jeden problem, ze moze Helloween juz wtedy nie bedzie istnial... :)

No jesli tak to Iron Savior raczej tez. Ale Delight prawie na pewno. I Edenbridge. A propos 2025 - troche malo opty.
          Powiedzmy 2010. Poprzeczke trzeba sobie ustawiac zawsze wysoko
          :-)))
    • Gość: aga Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.synapsis.waw.pl 30.04.02, 16:54
      hmmm... czego tu sie spodziewac (na obchodach dni radomia) po wladzach miasta?
      jakies bratanki, albo inne trojce (tu: ich troje), potancowki, hulanki w
      parku... nie napalalabym sie na konferencje naukowe pisan eprzez duze K i duze
      N. w czerwcu ma byc w raodmiu min. pracy i polityki socjalnej - moze jego
      wizyta zbiegnie sie z obchodami?
    • Gość: Tomek Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.internet.radom.pl 30.04.02, 21:08
      Gość portalu: jdk napisał(a):

> Zdaje sie w czerwcu przypadaja kolejne Dni Radomia. Czy znany jest juz jakis
      > program obchodow? Czy beda jakies koncerty, wystawy, konferencje naukowe?
      >
      Wime, że scena będzie ustawiona, jak rok temu przed Łaźnią. Pdobno ma wystąpić
      Kayah.
    • Gość: cermit Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 01.05.02, 10:11
      KAYAH? afeeeeeee :) Wolalbym Lipnicka..... Bartosiewicz...... hehe No ale
      jesli chodzi o realia, to z pewnoscia jak co roku bedzie scena na fontannach i
      kolo "Parkowej".A kto na niejwystapi?Sam chcialbym wiedziec. Ja mam tylko takie
      pytanie: jakie warunki trzeba spelnic by mozna bylo sie zaprezentowac?Bo ja z
      chcecia bym "sie pokazal" memu miastu :)))
      POzdrowka!
      • Gość: Tomek Re: Dni Radomia 2002 - jaki program obchodow? IP: *.internet.radom.pl 06.05.02, 22:09
        Gość portalu: cermit napisał(a):

> KAYAH? afeeeeeee :) Wolalbym Lipnicka..... Bartosiewicz...... hehe

Nie podoba ci się ta muzyczka? :-))

Jakajakajakajakayah :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka