Dodaj do ulubionych

Vectra zablokowała p2p !!!!!!!

IP: *.55.udn.pl 13.11.04, 10:05
Pomimo zablokowania p2p internet nadal działa kiepsko. Dzisiaj udało mi się
do nich dodzwonić - twierdzą, że to jest związane z jakimiś pracami i
wszystko wróci do normy pod koniec listopada. Ciekawe czy naprawdę
wszystko ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaś Fa so la si do Re: Vectra zablokowała p2p !!!!!!! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 13.11.04, 12:40
      A co z kasą którą płacicie, oddadzą?
    • Gość: ssstyx Re: Vectra zablokowała p2p !!!!!!! IP: 193.111.144.* 13.11.04, 17:19
      kurczę ciągle jakieś problemy macie z tą vectrą, a jaki aktualnie jest tam
      transfer? no i jeszcze żeby p2p zablokować!!!!!
    • Gość: hEndRYK Re: Vectra zablokowała p2p !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 07:59
      a czy to zgodne z umową - to przecież ograniczony dostęp
      • Gość: Unc Re: Vectra zablokowała p2p !!!!!!! IP: *.infoplus.com.pl 15.11.04, 08:12
        Nie widzialem umowy ale pewnie jest zapisek ze operator w kazdej chwili moze
        pogorszyc jakosc uslug lub niektore moga nie dzialac, albo cos podobnego jest
        napisane. Jezeli chodzi o p2p coz na tym sie swiat nie konczy
        • Gość: *** Re: Vectra zablokowała p2p !!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.04, 21:11
          zablokowane jest nie tylko p2p ale nawet ściąganie programów z www.chip.pl
    • Gość: *** rzeczywiscie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.04, 23:26
      SZLAG MNIE TRAFI!faktycznie nie chodzi wiele stronek i ciagle wywala blad, co
      to ma byc???
      to za co sie patalachom placi taki abonament???
    • Gość: Jasiek Re: Vectra zablokowała p2p !!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.11.04, 11:57
      A czy mamy inna alternatywe? Jakiegos innego operatora ktory bedzie tak dzialal
      jak do tej pory daminet? Troche drogo, ale specjalnie nie bylo powodow do
      narzekania, przynajmniej z mojej strony, ale od miesiaca dzieja sie dziwne
      zeczy, nie dziala GG wtedy kiedy tego akurat najbardziej potrzebuje, dostep do
      poczty z programu pocztowego tez kuca. Nie podoba mnie sie to /
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka