Dodaj do ulubionych

Sąd nad telewizją kablową

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 21:12
Powtórzę się jeszcze raz: powinniśmy wszystscy lawinowo rezygnować z
abonamentu. Dla przypomnienia powiem tylko że wszystkie spółdzielnie
mieszkaniowe zlikwidowały możliwość odbioru przez mieszkańców jakiejkolwiek
telewizji po za TV Dami. Czy było to korupcjogenne pozostawiam Wam do
rozważenia. Ja uważam że tak. Zmuszenie (bo inaczej nie można tego nazwać)
wszystkich do korzystania z jednego tylko operatora to jawne co najmniej
nadużycie. ja już złożyłem pisemne wypowiedzenie umowy i zamierzam zamontować
sobie zwykłą antenę. Niech tylko te złodzieje ze spółdzielni spróbują mi
zlikwidować!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gregor13 Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.udn.pl 06.12.04, 21:18
      Trzeba będzie pomyśleć nad wypowiedzeniem umowy, zainstalowaniem talerza oraz
      poszukać innej oferty INTERNETU...
      • Gość: Maro Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 21:24
        Ja już z netu złozyłem wypwoiedzienie bo te ku*** w ch*** sobie leca, ale jak
        teraz jeszcze mnie wkurzyli i naprzeciw naszym oczekiwaniom dali telewizje z
        kur**** trzymającymi karty to i z TV rezygnuje.
    • Gość: kosa Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:36
      Zrezygnujmy wszyscy z Vectry!Jesli skasowali lokalny program to masowo
      wymawiajmy miewszkjancy Radomia im umowe!Nie chcemy ich tu w Radomiu
      • Gość: GOSC Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.12.04, 23:08
        Tak każdy powinien zrobić to by sie moze pomazali tak jak tpsa sie ostatnio
        maże, większośc znajomych co znam przechodzi z tpsy na komórki, np jeśli dużo
        nie rozmawiasz to po co komu abonament za 45zł jak za 50zł z sek naliczaniem sa
        rozmowy po 75 gr do kazdej sieci, co w przeliczeniu daje ok66 min miesięcznie
        takjakby darmowych
        • Gość: yaro Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.udn.pl 06.12.04, 23:59
          Co oni za gó.. teraz puszczają jakies kabały zamiast mszy niedzielnej z
          Katedry. To jakaś sekta...
    • Gość: sm NAMAWIAM DO BOJKOTU VECTRY !! IP: 217.17.35.* 07.12.04, 07:50
      Jesli nic sie nie zmieni, to trzeba bedzie zrezygnowac z ich oferty.
      Za te same pieniadze ktore im teraz place kupie sobie dekoder polsatu i bede
      mial wiecej programow i lepszych. A internet zaloze sobie w Neostradzie (tez
      dno, ale co zrobic). Wszystkich namawiam do tego samego, ale wczesniej radze
      napisac maila-protest na adres vectra@vectra.pl i postraszyc ich, ze jak tak
      dalej beda robic, to niedlugo zaczna tracic masowo abonentow. Ja juz napisalem.
    • Gość: sm ALBO ICH ZASPAMUJMY WYSYLAJAC TYSIACE MAILI ! IP: 217.17.35.* 07.12.04, 07:51
      .
    • Gość: Radomianin Re: Sąd nad telewizją kablową IP: 217.96.36.* 07.12.04, 08:37
      Vectra to złodziejski operator.Za 45 zł miesięcznie wciska nam na siłe około 50
      programów z których ogladamy tak naprawdę 20, reszta to jakieś bzdurne
      programy, w których nic nie ma.Pakiet mniejszy oferuje jeszcze uboższą wersję
      programową.Mam propozycję.Czy Vectra nie mogłaby stworzyć takich pakietów, w
      których abonent sam wybierał by sobie do podstawowego powiedżmy 10 programowego
      pakietu z polskimi programami inne odpowiadające jego zainteresowaniom .Np
      programy muzyczne, przyrodnicze ,gospodarcze, sportowe i informacyjne itp.były-
      by one do wyboru do podstawowego pakietu. Napewno mieszkańcy Radomia chętnie
      wybraliby taka propozycję, bo nareszcie ogladaliby programy które ich
      interesuja i mieliby świadomość za co tak naprawdę płacą.Mam nadzieje że
      wkrótce tak się stanie, bo oferta Vectry nie jest atrakcyjna.Proszę o wyrażenie
      opini na ten temat.
      • Gość: Mrad Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:23
        Ja już vektrze dziękuje, zkładam polsat cyfrowy a internet od GH-net i tyle
        łącze 1024 za 55 zł miesięcznie. nie dość że taniej to i kanały ciekawsze
        • Gość: mw Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.rwt.pl 10.12.04, 14:35
          A co trzeba zrobić aby przejść na Polsat cyfrowy ?
      • martica Re: Sąd nad telewizją kablową 10.12.04, 14:54
        i tu nie masz racji, niestety :).
        porownalam oferte vectry z cyfra i prezentuje sie duzo lepiej. za te sama cene
        nie masz programow dokumentalnych, bo te trzeba dokupic w oddzielnym
        pakiecie :). mowie o podstawowym pakiecie cyfry, bo te rozszerzone sa niestety
        drogie :).plus nie masz polsatow, a szczegolnie polsatu sport.szczerze moweiac,
        bylam bardzo zdziwiona ze cende 45 zl ustalili tak pozno, bo za te oferte jest
        to jak najbardziej uczciwa cena.niestety, kablowki tyle kosztuja w polsce, a
        radom nie jest bezludna wyspa na srodku pacyfiku :).

jesli chodzi o polsat cyfrowy, to do niedawna nie mieli zadnego kanalu tvp, a
        co do obcojezycznych kanalow, to kazali wybierac, np: cnn czy bbc.

i zeby bylo jasne - nie bronie vectry :).
        pz
    • Gość: niedługoByłyKlient Re: Sąd nad telewizją kablową IP: 80.249.5.* 07.12.04, 09:39
      ... a w tgz. BOK'u są beszczelni. Z uśmiechem twierdzą ze kiepski odbiór w tym
      miejscu to musze mieć -bo to takie miejsce!!! Co najwyżej moge sobie
      zrezygnować z TK!!
    • Gość: Leszek Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.udn.pl 07.12.04, 10:26
      Najbardziej mnie irytuje wielokrotne powtarzanie tych samych kwestii problemów
      ujęć zdjęciowych.Przykładem wywiady z P.Przyborowskim,pokazy lotnicze.Zygać się
      chce co wy wyprawiacie.Brak zupełny dbanie o Waszego abonenta.Tylko firma
      konkurencyjna maże temu zaradzić.

Leszek
    • Gość: radomianim Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:39
      Już kiedys przez tyle lat w telewizji wciskali nam kit i puszczalu g...o teraz
      Vektra robi to samo. Niech to G puszczają u siebie w Gdańsku i tam i piorą
      muzgi jakimiś kretyńskimi kabałami i obleśnymi teledyskami. Może ta kabalarka
      przepowie Vektrze co będzie jak Radom podziękuje za taki taką telewizję.
    • Gość: wrrr... Co na to władze Radomia? IP: *.udn.pl 07.12.04, 11:01
      Jesteśmy mieszkańcami tego miasta.Władze Radomia powinny być zainteresowane tym
      problemem.Czy nie wstyd, aby tak duże miasto nie posiadało swojego ośrodka
      telewizyjnego i radiowego? Stąd jakiś procent mieszkańców czerpie wiadomości o
      życiu miasta i regionu.W miejsce programu Dami pojawił się kanał dla debili. A
      może władzom Radomia na rękę taka sytuacja? Naród im mniej wie, tym
      głupszy.Łatwo nim manipulowć. Raz jesze zaznaczam,że rzecznikiem w tej sprawie
      winny być władze Radomia.Im powinno zależeć na rozwoju,nie na zacofaniu.
    • Gość: aa Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 14:07
      Zachęcam do składania podań z chęcią rezygnacji ,jeśli nie będzie lokajnych
      informacji.Dlaczego my nie mamy prawa miec wpływu na to za co płacimy.
    • Gość: GOSC Oni muszeą miec...... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 15:46
      jakiś cel w tym co robia, bo w kązdym miescie gdzie weszli wsyztsko popsuli,
      pewnie niedługo wyjdzie po co to wsyztsko robia
    • Gość: GOSC2 U W A G A !!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 21:25
      A może by tak zainteresowac tym co sie dzieje w Radomiu program "uwaga". Może
      by przyjechali i zaczeli coś węszyć odnosnie Vectry
      • Gość: Unc Re: U W A G A !!!! IP: *.infoplus.com.pl 07.12.04, 22:00
        Hehe ciekawe czy by sie tym zajeli
    • Gość: kill Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:05
      kill him
    • Gość: gregory Re: Sąd nad telewizją kablową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:21
      Przeciez nikt ich nie likwidował. Kazali im sie jedynie utrzymać na rynku. Nie
      umieli zorganizować pieniędzy, to i nic z tego nie wyszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka