Dodaj do ulubionych

PIERWSZY TANIEC NA WESELU

IP: 193.111.144.* 10.12.04, 12:04
CZEŚĆ! MOŻE WY MI POMOŻECIE? SZUKAM CZEGOŚ ODPOWIEDNIEGO NA PIERWSZY TANIEC
NA WESELU DLA PAŃSTWA MŁODYCH. MACIE JAKIEŚ POMYSŁY? NO TO PISZCZIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bella_Donna Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: *.udn.pl 10.12.04, 12:42
      Wydaje się odpowiedni Walc z nicy i dni lub jakiś inny walc ale trzeba umiec
      tańczyć walca :(. Spokojniej będzie przy Niebieskiej piosence, Bo jesteś Ty,
      Zawsze tam gdzie Ty, Ti Amo, Weselnym Preludium, Love is all around...
      Pozdrawiam, Bella_Donna
      • Gość: Gosia Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: 193.111.144.* 10.12.04, 13:04
        BELLA DZIĘKI ZA PODPOWIEDŻ!
    • Gość: witas Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:09
      polecam specjalistow - www.taniec.radom.pl
    • Gość: Prodisc Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: *.internet.radom.pl 12.12.04, 13:35
      Polecamy jednak nowości, które sprzedają się najlepiej. Winda do nieba, czy
      Walc z filmu Noce i Dnie dawno się już przejadły. Ostatnio królowały Kołysanka
      albo Farba "chcę tu zostać" choć to nie nowość.

Pozdrawiam
      www.prodisc.prv.pl
      • Gość: staroswiecka Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: *.udn.pl 12.12.04, 18:10
        a może poloneza?
        • Gość: qwark Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:27
          a może taniec świętego Wita?
          • Gość: ajschylos Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU... IP: *.53.udn.pl 12.12.04, 18:50
            ..pierwszym tańcem na weselu powinien być walc ...najpiękniejszy dla mnie jest rosyjski walc "Na stokach Mandżurji".To ten który śpiewał Andrzej Rosiewicz.
            W czasie walca najpiękniej prezentuje sie pani młoda i jej suknia...
            Obejrzyjcie sobie filmy z takimi balami na ktorych królowały walce..
            I nie dajcie się zwieść najnowszym modom raperskim i diskopolowym..
    • Gość: mallutka Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: 80.249.4.* 13.12.04, 08:25
      "Dance me to the end of love" Cohena. I tylko w oryginale. Świetnie pasuje i
      tworzy niezły klimat :)
    • Gość: DrNo Re: PIERWSZY TANIEC NA WESELU IP: *.stacje.agora.pl 14.12.04, 10:46
      Ja bym zamowil Diane Crall.
      A jak to ponowne wesele (albo np. srebrne) to pewnie by woleli Diane Ross.
      Ale nie wiem jak z terminami, mailuj do agentow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka