Dodaj do ulubionych

Domański czyści forum...

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.05, 20:03
Szanowny Domański! Taki odwarzny jesteś? to dlaczego znikają wątki o panu i
Pana beznadziejnych koleżankach? Może obawy że ktoś w warszawie to czyta co
boimy się konsekwencji prywaty w radomskiej redakcji? żal patrzeć na to co
pan wyprawia a Wyborczą kupuję tylko dla wiadomości z poski a dodatek ląduje
w koszu taki właśnie macie poziom może warto już zrezygnować i dać szanse
młodym i zdolnym a nie spacerowac po ulicach radomia i przyjmować łapówek...
mam nadzieję że podobał się Panu prezent z Media Markt z okazji otwarcia
marketu w radomiu... zastanów się Pan co Pan tu robi i jak Pan niszczy
radomski dodatek GW i nie kasuj kolego wątków z krytyką! bo to świadczy tylko
o Panu i Pana słabościach
Obserwuj wątek
    • Gość: jelllołston Re: Domański czyści forum... IP: *.aster.pl 04.01.05, 20:08
      jak faktycznei kasuje to hak mu w anusa, wszak forum pt"radom" mozna spokojnie
      zastapic usenetem np. pl.regionalne.radom, i imc domanski bedzie sobie mogl
      policzyc kulki w nosie
    • Gość: szpion Re: Domański czyści forum... IP: 193.111.144.* 04.01.05, 20:51
      Wara od panstwa redachtorów, bo ony som jedyne co te afery ujawniajom oprucz
      Leppera Andrzeja majontki kupujom za grosze dokoła a nikt na to nie reaguje ale
      jak my z Andrzejem przejmiem władzem to dopiero zrobim pożondek
      • Gość: LikwiDoman Re: Domański czyści forum... IP: *.udn.pl 04.01.05, 21:22
        ojojoj! czyli wydało się - domański zajmuje sie tylko wyszukiwaniem na forum
        prawdy o sobie i usuwaniem jej - dlatego tak mało bidulek pisuje i poziom taki
        jaki jest... ale przecież te prawdę i tak każdy zna i ktoś kiedyś wreszcie
        spuści go w kiblu ze ściekiem... ojojoj!
    • Gość: Darek Re: Domański czyści forum... IP: *.internet.radom.pl 04.01.05, 21:30
      Nie wiem czy wiesz pało, że jeśli piszesz: "...nie spacerowac po ulicach
      radomia i przyjmować łapówek..." a jest to nieprawdą to ten człowiek może podać
      Cię do sądu ?? I nie myśl, że schowasz się za swoim nickiem, była podbno sprawa
      w Częstochowie gdzie jeden z podobych ludzi do Ciebie myślący że internet
      zapewnia anonimowść rzucał oskarzenia na prezydenta miasta.
    • Gość: ... Re: Domański czyści forum... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.05, 21:44
      darusiu... chodzi po mieści to jedna część zdania a przyjmuje łapówki druga
      częśc zdania :) co do łapówek wszystkie redakcje obecne na konferencji prasowej
      na otwarciu media markt dostały "drobne upominki" :) ja nie oskarżam ja
      stwierdzam co wiem... a Gazeta na konferencji też była... a mój post jest na
      znak protestu był link o rzetelności dziennikarzy gdzie wiele osób pisalo na
      temat GW i pana naczelnego i to jest priorytet że jeśli się coś pisze a po to
      jest forum to nie robi się cenzury jak za komuny! DOŚĆ CENZURY NA FORUM
      • Gość: masztalski Re: Domański czyści forum... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 04.01.05, 23:10
        Do DARKA:byla sprawa i co?i po sprawie :) Jestesmy w UNII a Polska musi teraz
        respektowac prawo unijne.Wolnosc slowa i krytyki zaczyna wkoncu byc
        respektowana.I co z tego ze jest proces i rozprawa?Ten kto ja wytoczyl z
        pewnoscia przegra i zaplaci za sprawe.Mysle,ze wszystkie niby pseudo afery
        INTERNETOWE o WOLNOSC SLOWA po prostu pokazuja,jak bardzo boja sie Ci,co maja
        wladze w dłoniach.I tak powinno byc!Powinni sie bac i tak pracowac w imie dobra
        publicznego zeby przestac sie bac i obawiac.

Nie wiem kto zarzadza tym forum,ale zdarzylo mi sie przyuwazyc ze pewne
        znaczace watki (nie tylko polityczne)znikaly bez powodu a znowóż idiotyczne
        posty w stylu:"KTO CI ZROBI KUPE JUTRO RANO PRZED DOMEM..." albo "WSZYSCY ŻYDZI
        TO ZLODZIEJE I PRECZ Z ŻYDAMI"zostaja nadal nietkniete.Moim skromnym
        zdaniem,cos tu jeest nie tak.

Dobrze,ze jest gro ludzi ktorzy widza zaniedbania tzw "fachowcow" i ujwaniaja
        to.To tylko dla dobra.Nie bojcie sie krytyki :)

PS.co do jakosci merytorycznej artykulow w dodatku radomskim to...zamilcze.nie
        chce sie juz denerowowac.
        • Gość: lisek Re: Domański czyści forum... IP: *.ats.pl 05.01.05, 09:45
          Co innego wolność słowa, a co innego oszczerstwa. Jak było nie wiem, ale jeśli
          się kogoś posądza o łapówki, a jest to nieprawdą to trzeba liczyć się z
          konsekwencjami swego czynu.
          PS.
          Polacy dziwnie pojmują demokrację: jest demokracja to mi wsztystko wolno, a tak
          przeciez nie jest. Obowiązuje też u nas następujacy styl zachowania np. będąc
          pieszym na przejsciu nagle wjezdza i trąbi samochód. Kierowac zamiast przeprosić
          że wjechał nagle jeszcze op..... nic nie winnego pieszego.
    • jdk Re: Domański czyści forum... 05.01.05, 10:05
      Chodzi Ci o jakis konkretny watek?

Czasem niektore przenoszone sa do podforow.

Watki zasadniczo nie powinny byc usuwane - chyba ze naruszaja regulamin forum
      (ale w takim wypadku nadal powinien pozostac slad, ze taki watek byl, tylko
      zostal "ocenzurowany).

Daj konkretny przyklad, jesli taka sytuacja miala miejsce na forum radomskim.

Mozesz pisac do mnie na jdk@gazeta.pl - albo zglos to bezposrednio
      administratorom forum (na dole strony po prawej stronie jest link - "Zglos
      problem lub blad")
      • Gość: no i tak... Re: Domański czyści forum... IP: 217.96.36.* 05.01.05, 11:03
        Mam tylko jedną małą uwagę do Koleżeństwa Pieniaczy:
        forum nie jest Waszą własnością, istniejecie tu tylko i wyłącznie dlatego, że
        ktoś (czyli gospodarz, właściciel) na to się zgadza i toleruje. Nie macie
        absolutnie żadnych praw do tego forum (jak zresztą i do innych tego typu),
        jesteście gościnnie i szanujcie w związku z tym Gospodarza, który Was wpuszcza
        do domu. A jeśli z kolei Wasze ataki mają charakter personalny, bądź personalno-
        polityczny, to miejcie odrobinę odwagi i operujcie konkretami, danymi, a nie
        argumentami, że na konferencji prasowej z okazji otwarcia marketu ktoś wziął
        jakiś upominek (swoją drogą to chyba była jedyna przez osobę opisującą widziana
        konferencja, skoro tak na to reaguje). Zaś jeśli wciąż jest to dla Was tak
        bulwersujące (mówię o konferencji mediamarktu), to wymieńcie pełną listę
        biorących w niej udział... tak będzie ciekawiej.
        I proponuję wciąż pamiętać, że tak papierowa, jak elektroniczna forma GW jest
        czyjąś własnością, a nie ogólno-krajowo-współwłasnościowo-komunistycznym
        kołchozem (czego zapewne wielu by chciało i z czym wciąż walczą głosując na
        wiadome partie ;-)).
        Dobrym obyczajem jest nie robić kupy gospodarzowi na stole w kuchni, czego i
        Wam życzę.
        A że wielu osobom Redaktor się naraził, to i teraz są tego efekty... w postaci
        tego typu ataków osób kryjących się za numerem IP... sądzących w dodatku
        naiwnie, że są nie do odkrycia... zresztą była tu na forum już kiedyś taka
        osoba, która tez znieważała znane osoby w mieście i podawała nieprawdziwe dane,
        (notabene obecnie działa pod niewiele zmienionym nickiem) wobec której trwa
        postepowanie, tyle, że ów osobnik jeszcze nie jest tego świadomy... śmiesznie
        jest, a będzie jeszcze śmieszniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka