Dodaj do ulubionych

rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA

IP: *.dami.com.pl / 172.18.0.* 20.05.02, 18:40
Jak w temacie wypowiedzcie sie na temat naszych liceow. Jestem gimnazjalista i
w tym oku stoi przdemna wybor szkoly. Doradzcie mi!!!!!!!! <oze wiecie cos na
temat kryteriow przyjecia do liceow takich jak: Kochanowski i
Chalbinski?????????????
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: GammaRay Re: rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA IP: *.chemia.pk.edu.pl 21.05.02, 14:51
      Gość portalu: Mith^ napisał(a):

> Jak w temacie wypowiedzcie sie na temat naszych liceow. Jestem gimnazjalista i
      > w tym oku stoi przdemna wybor szkoly. Doradzcie mi!!!!!!!! <oze wiecie cos n
      > a
      > temat kryteriow przyjecia do liceow takich jak: Kochanowski i
      > Chalbinski?????????????
      > Z gory dzieki

Odradzam stanowczo Kochanowszczaka. To szkoła która zabija swobode myslenia i jest nastawiona na
      osiaganie statystyk. Ludzie sie nie licza. Wiem co mowie, bo mam tu na PK paru absolwetow tego liceum
      ... To jest po prostu tragedia co ta szkoła robi z ludzi. Tak naprawde nic nie umieja; a przede
      wszystkim zabito w nich umiejetnosc samodzielnego i kreatywnego myslenia. Skończ lepiej facet
      normalne liceum typu Traugutt czy Chałubińszczak.
      Tym zas ktorzy cenia rzekoma fachowosc nauczycieli z tego LO powiem ze tak np. na dzwiek nazwiska
      Banaszkiewicz (a facet ma sie za pierwszego chemika Radomia) kazdy jako tako dokształcony organik
      usmieje sie do upadlego. A sfrustrowana Orzechowska ktora walczy z czarownicami i trupami w szafie ?
      Jest tylko zalosna, ale czemu wyżywa sie na nieukształtowanych jeszcze umysłąch ? A Herr Wieczorek ?
      A szkoda gadac ....

Zastanów sie facet zanim zmarnujesz sobie zycie.

Pozdro.
      • Gość: fuy Re: rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA IP: *.radom.leased.ids.pl 21.05.02, 15:55
        Chodzi oczywiście o Janusza Wieczorka ?
        • Gość: GammaRay Re: rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA IP: *.chemia.pk.edu.pl 21.05.02, 16:59
          Gość portalu: fuy napisał(a):

> Chodzi oczywiście o Janusza Wieczorka ?

Nie. O Zbysia. Kiedys uczyl w budowlance; na szczescie zabrali go stamtad :-)))
      • Gość: jdk Re: rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.05.02, 08:59
        Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Odradzam stanowczo Kochanowszczaka. To szkoła która zabija swobode myslenia i j
        > est nastawiona na
        > osiaganie statystyk. Ludzie sie nie licza. Wiem co mowie, bo mam tu na PK paru
        > absolwetow tego liceum
        > ... To jest po prostu tragedia co ta szkoła robi z ludzi. Tak naprawde nic nie
        > umieja; a przede
        > wszystkim zabito w nich umiejetnosc samodzielnego i kreatywnego myslenia. Skońc
        > z lepiej facet
        > normalne liceum typu Traugutt czy Chałubińszczak.
        > Tym zas ktorzy cenia rzekoma fachowosc nauczycieli z tego LO powiem ze tak np.
        > na dzwiek nazwiska
        > Banaszkiewicz (a facet ma sie za pierwszego chemika Radomia) kazdy jako tako do
        > kształcony organik
        > usmieje sie do upadlego. A sfrustrowana Orzechowska ktora walczy z czarownicami
        > i trupami w szafie ?
        > Jest tylko zalosna, ale czemu wyżywa sie na nieukształtowanych jeszcze umysłąch
        > ? A Herr Wieczorek ?
        > A szkoda gadac ....
        >
        > Zastanów sie facet zanim zmarnujesz sobie zycie.
        >
        > Pozdro.

GammaRay - nie zgadzam sie z Toba calkowicie.

Skonczylem Kochanowskiego, mialem zajecia z wymienionymi przez Ciebie
        nauczycielami (badz znam ludzi, ktorych oni uczyli) i to, o czym piszesz, nie ma
        wiele wspolnego z rzeczywistoscia.

Nie wiem skad te resentymenty zwiazane ze szkolami, ale chyba nie jest zbyt
        celowe rozwazanie wyzszosci jednej szkoly nad druga. Ja moge sie wypowiadac o
        Kochanowskim i latwo obalic Twoje argumenty. Tylko po co? "Kon jaki jest, kazdy
        widzi"...

Pozdrawiam mimo wszystko! :)
        • Gość: GammaRay Re: rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA IP: *.chemia.pk.edu.pl 22.05.02, 14:08
          Gość portalu: jdk napisał(a):

> Gość portalu: GammaRay napisał(a):
          >
          > > Odradzam stanowczo Kochanowszczaka. To szkoła która zabija swobode mysleni
          > a i j
          > > est nastawiona na
          > > osiaganie statystyk. Ludzie sie nie licza. Wiem co mowie, bo mam tu na PK
          > paru
          > > absolwetow tego liceum
          > > ... To jest po prostu tragedia co ta szkoła robi z ludzi. Tak naprawde nic
          > nie
          > > umieja; a przede
          > > wszystkim zabito w nich umiejetnosc samodzielnego i kreatywnego myslenia.
          > Skońc
          > > z lepiej facet
          > > normalne liceum typu Traugutt czy Chałubińszczak.
          > > Tym zas ktorzy cenia rzekoma fachowosc nauczycieli z tego LO powiem ze ta
          > k np.
          > > na dzwiek nazwiska
          > > Banaszkiewicz (a facet ma sie za pierwszego chemika Radomia) kazdy jako ta
          > ko do
          > > kształcony organik
          > > usmieje sie do upadlego. A sfrustrowana Orzechowska ktora walczy z czarown
          > icami
          > > i trupami w szafie ?
          > > Jest tylko zalosna, ale czemu wyżywa sie na nieukształtowanych jeszcze umy
          > słąch
          > > ? A Herr Wieczorek ?
          > > A szkoda gadac ....
          > >
          > > Zastanów sie facet zanim zmarnujesz sobie zycie.
          > >
          > > Pozdro.
          >
          >
          > GammaRay - nie zgadzam sie z Toba calkowicie.
          >
          > Skonczylem Kochanowskiego, mialem zajecia z wymienionymi przez Ciebie
          > nauczycielami (badz znam ludzi, ktorych oni uczyli) i to, o czym piszesz, nie m
          > a
          > wiele wspolnego z rzeczywistoscia.
          >
          > Nie wiem skad te resentymenty zwiazane ze szkolami, ale chyba nie jest zbyt
          > celowe rozwazanie wyzszosci jednej szkoly nad druga. Ja moge sie wypowiadac o
          > Kochanowskim i latwo obalic Twoje argumenty. Tylko po co? "Kon jaki jest, kazdy
          >
          > widzi"...
          >
          > Pozdrawiam mimo wszystko! :)

Kazdy ma prawo do swojej opinii. Przedstawiłem swoja jasno i przejrzyscie bo taki mam zwyczaj.
          Pozdrawiam :-)
      • Gość: pp Re: rADOMSKIE LICEA|||||||||kRYTERIA PRZYJECIA IP: *.proxy.aol.com 26.05.02, 02:08
        szczerze mowiac, ja mam znacznie lepsze wspomnienia z kochanowskiego -
        konczylem go niemal 10 lat temu (byc moze teraz sie cos diametralnie zmienilo),
        jednakowoz nikt z nauczycieli nie "zabijal" za myslenie. wyjatki sie oczywiscie
        zdarzaly (nie liczylbym na to, ze w innych szkolach zlych nauczycieli nie ma).
        byla np. pani P od biologii i pani C od angielskiego, ktore regularnie staraly
        sie udowodnic, ze uczen to duren. ale bylo tez wielu bardzo zaangazowanych
        pedagogow (np. pani Serafin od chemii czy, niezyjacy niestety, pan Ciurlik),
        ktorzy starali sie ponad miare. wsrod moich kolegow i kolezanek z rocznika
        przewazaja dobre opinie na temat naszej szkoly. osobiscie, na podstawie moich
        doswiadczen, polecalbym kochanowskiego utalentowanym uczniom gimnazjow. poza
        tym, liceum kochanowskiego ma dobra reputacje i jest znane wsrod nauczycieli
        akademickich - byc jego absolwentem na pewno nie zaszkodzi w przyszlej karierze
        studenta.
        pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka