Gość: Zmarzlak IP: *.udn.pl 14.01.05, 12:01 Może pytanie głupawe,ale prawdziwe.Gdzie można kupić w Radomiu ciepłą bieliznę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani T Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.radom.pilicka.pl 14.01.05, 18:31 Jest taki sklepik wśród pawilonów na Kotarbińskiego, osiedle Gołębiów, dojazd od ul.Zbrowskiego. Trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.udn.pl 14.01.05, 18:39 Ja zrobiłem zapasy w Pekinie, kiedy był w Leclercu. Teraz przeniósł się koło Hipernowej ale chyba też kalesony mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:17 W selgrosie zaraz na prawo od wejscia jako odzież (bielizna)sportowa - czarne lub granatowe. Dwadziescia pare zlotych, ale bardzo dobrze sie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:42 na hali Korej na Wernera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmarzlak Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.udn.pl 14.01.05, 23:45 Dzięki za wskazanie miejsc z "kalesonami".Od razu poczułem się ciplej.Jutro sobota więc popędzę na zakupy. Mimo wszystko zacznę od polskich sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Gdzie kupić kalesony? 14.01.05, 23:48 A co Ci da polski sklep? Skoro kupisz te "kalesony":) i spojrzysz na metkę(na wypadek gdybys chciał je kiedys wyprać) a tam nieodłączny napis "Made in China" :) Pozdrawiam ,trzym się ciepło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmarzlak Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.udn.pl 15.01.05, 00:33 Gladiator.ku to da,że dam zarobić polskiemu kupcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 08:24 Zmarzlak ma racje nie wazne kto wyprodukował (chociaz dobrze by było gdyby to był produkt polski ) ale trzeba dać zarobić radomskim handlowcom Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Gdzie kupić kalesony? 15.01.05, 09:30 No to plus ze polski kupiec zarobi, zapomniało mi sie to przemysleć,bo juz na samą mysl o chińskiej tandecie o mało mnie nie rozerwało:) Nie jestem żadnym nacjonalistą, ale drazni mnie ściągannie wszystkiego z Azji.Jednak trochę wazne jest skąd pochodzi towar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu i teraz Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:29 Zapytaj nijakiego IXO ...ten mondraliński na wszystkim się zna i wszystko wie....wal w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 18:22 A na co ci ciepła bielizna - pobiegaj sobie koleś i się zahartuj - nie bój się, jajka ci nie odlecą, a jurności nabierzesz że hej! Odpowiedz Link Zgłoś