Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić kalesony?

IP: *.udn.pl 14.01.05, 12:01
Może pytanie głupawe,ale prawdziwe.Gdzie można kupić w Radomiu ciepłą
bieliznę?
Obserwuj wątek
    • Gość: pani T Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.radom.pilicka.pl 14.01.05, 18:31
      Jest taki sklepik wśród pawilonów na Kotarbińskiego, osiedle Gołębiów, dojazd od
      ul.Zbrowskiego. Trzymaj się ciepło!
      • Gość: M Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.udn.pl 14.01.05, 18:39
        Ja zrobiłem zapasy w Pekinie, kiedy był w Leclercu. Teraz przeniósł się koło
        Hipernowej ale chyba też kalesony mają?
        • Gość: franz Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:17
          W selgrosie zaraz na prawo od wejscia jako odzież (bielizna)sportowa - czarne
          lub granatowe. Dwadziescia pare zlotych, ale bardzo dobrze sie nosi.
          • Gość: mc Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:42
            na hali Korej na Wernera
            • Gość: Zmarzlak Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.udn.pl 14.01.05, 23:45
              Dzięki za wskazanie miejsc z "kalesonami".Od razu poczułem się ciplej.Jutro
              sobota więc popędzę na zakupy. Mimo wszystko zacznę od polskich sklepów.
              • gladiator.ek Re: Gdzie kupić kalesony? 14.01.05, 23:48
                A co Ci da polski sklep? Skoro kupisz te "kalesony":) i spojrzysz na metkę(na
                wypadek gdybys chciał je kiedys wyprać) a tam nieodłączny napis "Made in
                China" :)
                Pozdrawiam ,trzym się ciepło....
                • Gość: Zmarzlak Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.udn.pl 15.01.05, 00:33
                  Gladiator.ku to da,że dam zarobić polskiemu kupcowi.
    • Gość: erni Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 08:24
      Zmarzlak ma racje nie wazne kto wyprodukował (chociaz dobrze by było gdyby to
      był produkt polski ) ale trzeba dać zarobić radomskim handlowcom
      • gladiator.ek Re: Gdzie kupić kalesony? 15.01.05, 09:30
        No to plus ze polski kupiec zarobi, zapomniało mi sie to przemysleć,bo juz na
        samą mysl o chińskiej tandecie o mało mnie nie rozerwało:) Nie jestem żadnym
        nacjonalistą, ale drazni mnie ściągannie wszystkiego z Azji.Jednak trochę wazne
        jest skąd pochodzi towar...
        • Gość: Tu i teraz Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:29
          Zapytaj nijakiego IXO ...ten mondraliński na wszystkim się zna i wszystko
          wie....wal w ciemno
    • Gość: oko Re: Gdzie kupić kalesony? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 18:22
      A na co ci ciepła bielizna - pobiegaj sobie koleś i się zahartuj - nie bój się,
      jajka ci nie odlecą, a jurności nabierzesz że hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka