Gość: Robo IP: *.js.dial-in.ats.pl 23.05.02, 09:14 Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny pana Redestowicza. Co wy na to???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.05.02, 09:34 Gość portalu: Robo napisał(a): > Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by w > tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny pana > > Redestowicza. Co wy na to???????? A kto to jest ten redestowicz ? Sorki, nie mieszkam chwilowo w radomiu wiec moge byc niedoinformowany. A ciekawi mnie ta sprawa, bo nazwisko teg ogoscia pojawia sie tu juz po raz kolejny ... Co do samyc hpatroli konnych to jestem za. Ta formuła sprawdziłą sie juz w paru miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazeta Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.rado.gazeta.pl 23.05.02, 09:53 Polecamy wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=846922&dzial=rar010100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 09:58 pan redestowicz to ten sam, który postawił nielegalnie stadninę koni w miejscu gdzie plan zagospodarowania przestrzennego tego nie przewidywał wbrew wszystkim otrzymanym wówczas dokumentą. Dopiero później - gdy dał wygrać w pokera Barszczyńskiemu, a po naciskach SLD ugiął się i wyrzucił z pracy radnego opozycji pana Fałka - SLD zmieniła plan zagospodarowania i teraz majstrują przy negatywnej decyzjiGłównego Nadzoru Budowlanego, który potwierdził, że budowla jest nielegalna!!! SLD mając teraz i Urząd Wojewódzki i Urząd Marszałkowski i Samorząd w Radomiu odwrócą wszystko. Ciekawe tylko czy Wyborcza, która jako pierwsza pisała wielokrotnie o tej sprawie będzie ją nadal pilotowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkey Redestowicz - kim jest? IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 24.05.02, 00:14 czy redestowicz to gość od BETY na firleju? wiem, że tamten ma stadninę. a tak poza tym to co słychać poza nienawiścią? (nie wiem kim jest redestowicz). RADOM. CZY MOŻEMY PRZESTAC WYWNĘTRZNIAĆ SIĘ POLITYCZNIE?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Redestowicz - kim jest? IP: *.js.dial-in.ats.pl 24.05.02, 08:15 Gość portalu: pinkey napisał(a): > czy redestowicz to gość od BETY na firleju? wiem, że tamten ma stadninę. a tak > poza tym to co słychać poza nienawiścią? > > (nie wiem kim jest redestowicz). RADOM. > > CZY MOŻEMY PRZESTAC WYWNĘTRZNIAĆ SIĘ POLITYCZNIE?!!! Politycznie?????? Czy uważasz za normalne to, że struże porządku korzystają z nielegalnie wybudowanej stadniny??? I to w dodatku na rozkaz pana komendanta????? To oni powinni dopilnować by zgodnie z prawem stadnina została rozebrana. To jakaś paranoja, ale jak widać w Radomskiej straży miejskiej (pod dowództwem pana Kiragi) wszystko jest możliwe (niezarejestrowane skutery, szkolni szpiedzy itd.....) ciekawe, jaki będzie następny pomysł pana Komendanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Redestowicz - kim jest? IP: *.internet.radom.pl 24.05.02, 17:39 I to w dodatku na rozkaz pana komendanta????? > To oni powinni dopilnować by zgodnie z prawem stadnina została rozebrana. > To jakaś paranoja, ale jak widać w Radomskiej straży miejskiej (pod dowództwem > pana Kiragi) wszystko jest możliwe (niezarejestrowane skutery, szkolni szpiedzy > > itd.....) ciekawe, jaki będzie następny pomysł pana Komendanta Tak, masz całkowita rację. Ten Kiraga to ma ryse na bani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoD Re: Redestowicz - kim jest? IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.05.02, 12:38 Gość portalu: Tomek napisał(a): > I to w dodatku na rozkaz pana komendanta????? > > To oni powinni dopilnować by zgodnie z prawem stadnina została rozebrana. > > To jakaś paranoja, ale jak widać w Radomskiej straży miejskiej (pod dowódz > twem > > pana Kiragi) wszystko jest możliwe (niezarejestrowane skutery, szkolni szp > iedzy > > > > itd.....) ciekawe, jaki będzie następny pomysł pana Komendanta > > Tak, masz całkowita rację. Ten Kiraga to ma ryse na bani! > Słyszałem, że zanim dostał się do straży towarzyszył patrolom z pałka pod kurtką:))))))))))))))) mieli z niego niezła beczkę a teraz jest ich komendantem:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davis Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.pilickanet.pl 27.05.02, 13:20 Gość portalu: Robo napisał(a): > Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by w > tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny pana > Redestowicza. Co wy na to???????? No skądś muszą być te konie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.05.02, 15:13 Gość portalu: davis napisał(a): > Gość portalu: Robo napisał(a): > > Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by > w > > tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny > pana > > Redestowicza. Co wy na to???????? > > No skądś muszą być te konie. jest jeszcze kilka stadnin w regionie które funkcjonuja w przeciwieństwie do Krzewienia legalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: 212.244.146.* 28.05.02, 12:27 A dlaczego oni muszą męczyć te biedne konie.Wiecie ile taki gruby straznik waży? Może ktoś z Zarządu Miasta Weżmie go na barana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.pk.edu.pl 28.05.02, 23:18 Niech jezdza na krowach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 20:57 A dlaczego obrońcy praw zwierząt wtrącają się do intymnych sfer życia naszych lokalnych polityków? Bo dostali informację, że Włodarczyk bije konia! Chyba myśleli, że to tego z tej stadniny. Odpowiedz Link Zgłoś