Dodaj do ulubionych

KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ

IP: *.js.dial-in.ats.pl 23.05.02, 09:14
Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by w
tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny pana
Redestowicza. Co wy na to????????
Obserwuj wątek
    • Gość: GammaRay Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.05.02, 09:34
      Gość portalu: Robo napisał(a):

> Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by w
      > tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny pana
      >
      > Redestowicza. Co wy na to????????

A kto to jest ten redestowicz ? Sorki, nie mieszkam chwilowo w radomiu wiec moge byc
      niedoinformowany. A ciekawi mnie ta sprawa, bo nazwisko teg ogoscia pojawia sie tu juz po raz kolejny
      ...
      Co do samyc hpatroli konnych to jestem za. Ta formuła sprawdziłą sie juz w paru miastach.
    • Gość: Gazeta Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.rado.gazeta.pl 23.05.02, 09:53
      Polecamy wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=846922&dzial=rar010100
    • Gość: modaR Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 09:58
      pan redestowicz to ten sam, który postawił nielegalnie stadninę koni w miejscu
      gdzie plan zagospodarowania przestrzennego tego nie przewidywał wbrew wszystkim
      otrzymanym wówczas dokumentą. Dopiero później - gdy dał wygrać w pokera
      Barszczyńskiemu, a po naciskach SLD ugiął się i wyrzucił z pracy radnego
      opozycji pana Fałka - SLD zmieniła plan zagospodarowania i teraz majstrują przy
      negatywnej decyzjiGłównego Nadzoru Budowlanego, który potwierdził, że budowla
      jest nielegalna!!! SLD mając teraz i Urząd Wojewódzki i Urząd Marszałkowski i
      Samorząd w Radomiu odwrócą wszystko. Ciekawe tylko czy Wyborcza, która jako
      pierwsza pisała wielokrotnie o tej sprawie będzie ją nadal pilotowała.
      • Gość: pinkey Redestowicz - kim jest? IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 24.05.02, 00:14
        czy redestowicz to gość od BETY na firleju? wiem, że tamten ma stadninę. a tak
        poza tym to co słychać poza nienawiścią?

(nie wiem kim jest redestowicz). RADOM.

CZY MOŻEMY PRZESTAC WYWNĘTRZNIAĆ SIĘ POLITYCZNIE?!!!
        • Gość: Robo Re: Redestowicz - kim jest? IP: *.js.dial-in.ats.pl 24.05.02, 08:15
          Gość portalu: pinkey napisał(a):

> czy redestowicz to gość od BETY na firleju? wiem, że tamten ma stadninę. a tak
          > poza tym to co słychać poza nienawiścią?
          >
          > (nie wiem kim jest redestowicz). RADOM.
          >
          > CZY MOŻEMY PRZESTAC WYWNĘTRZNIAĆ SIĘ POLITYCZNIE?!!!

Politycznie??????
          Czy uważasz za normalne to, że struże porządku korzystają z nielegalnie
          wybudowanej stadniny??? I to w dodatku na rozkaz pana komendanta?????
          To oni powinni dopilnować by zgodnie z prawem stadnina została rozebrana.
          To jakaś paranoja, ale jak widać w Radomskiej straży miejskiej (pod dowództwem
          pana Kiragi) wszystko jest możliwe (niezarejestrowane skutery, szkolni szpiedzy
          itd.....) ciekawe, jaki będzie następny pomysł pana Komendanta
          • Gość: Tomek Re: Redestowicz - kim jest? IP: *.internet.radom.pl 24.05.02, 17:39
            I to w dodatku na rozkaz pana komendanta?????
            > To oni powinni dopilnować by zgodnie z prawem stadnina została rozebrana.
            > To jakaś paranoja, ale jak widać w Radomskiej straży miejskiej (pod dowództwem
            > pana Kiragi) wszystko jest możliwe (niezarejestrowane skutery, szkolni szpiedzy
            >
            > itd.....) ciekawe, jaki będzie następny pomysł pana Komendanta

Tak, masz całkowita rację. Ten Kiraga to ma ryse na bani!

• Gość: RoD Re: Redestowicz - kim jest? IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.05.02, 12:38
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> I to w dodatku na rozkaz pana komendanta?????
              > > To oni powinni dopilnować by zgodnie z prawem stadnina została rozebrana.
              > > To jakaś paranoja, ale jak widać w Radomskiej straży miejskiej (pod dowódz
              > twem
              > > pana Kiragi) wszystko jest możliwe (niezarejestrowane skutery, szkolni szp
              > iedzy
              > >
              > > itd.....) ciekawe, jaki będzie następny pomysł pana Komendanta
              >
              > Tak, masz całkowita rację. Ten Kiraga to ma ryse na bani!
              >

Słyszałem, że zanim dostał się do straży towarzyszył patrolom z pałka pod
              kurtką:))))))))))))))) mieli z niego niezła beczkę a teraz jest ich
              komendantem:))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: davis Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.pilickanet.pl 27.05.02, 13:20
      Gość portalu: Robo napisał(a):
      > Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by w
      > tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny pana
      > Redestowicza. Co wy na to????????

No skądś muszą być te konie.
      • Gość: Robo Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.05.02, 15:13
        Gość portalu: davis napisał(a):

> Gość portalu: Robo napisał(a):
        > > Słyszałem, że straż miejska będzie patrolować miasto na koniach - i nic by
        > w
        > > tym dziwnego nie było gdyby nie fakt ze szkolenia i konie będą ze stadniny
        > pana
        > > Redestowicza. Co wy na to????????
        >
        > No skądś muszą być te konie.

jest jeszcze kilka stadnin w regionie które funkcjonuja w przeciwieństwie do
        Krzewienia legalnie
        • Gość: new Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: 212.244.146.* 28.05.02, 12:27
          A dlaczego oni muszą męczyć te biedne konie.Wiecie ile taki gruby straznik waży?
          Może ktoś z Zarządu Miasta Weżmie go na barana?
          • Gość: GammaRay Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.pk.edu.pl 28.05.02, 23:18
            Niech jezdza na krowach ;-)
    • Gość: Dyzio Re: KONNE PATROLE STRAŻY MIEJSKIEJ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 20:57
      A dlaczego obrońcy praw zwierząt wtrącają się do intymnych sfer życia naszych
      lokalnych polityków? Bo dostali informację, że Włodarczyk bije konia! Chyba
      myśleli, że to tego z tej stadniny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka