Dodaj do ulubionych

Przepis na plec dziecka

26.10.05, 20:27
HEJ może już ktoś odkrył ten trick, ale w zasadzie można sobie wybrać płeć
dziecka:

Moja simka zaszła se w ciąże. Jak pewnego dnia znowu urusł jej brzuch,
zapisałam se na kartce godzinę( 9:00), i następnego simowego dnia
zasejwowałam grę pół godziny wcześniej(8 : 30 ) około dziewiątej urodziło się
dziecko -dziewczynka. Wszedłam do otoczenie nie zapisując gry, wczytałem
znowu grę i około 9:00 urodził się chopiec !!!!!!!!!!!! Sami to
wypróbujcie !!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:32
      --------------------------------------------------------------------------------

Ja mialam jedno okropne zdarzenie przy dzieciach. Moja simka byla w ciazy i
      miala taki humor ze szok.....gloduwa iiiiiiiii takie tam...miala zero enegii i
      sie polozyla na podlodze bo jak poszla do lozka to od razu sie budzila bo
      ona "nie ma rozrywki"wielkie mi rzeczy...ok i obudzilam ja no i w pewnym
      momencie w pragnieniach sima bylo wygrac ze smiercia i jakies takie typu bzdury
      a ja sie patrze a mojej simki nie ma na panelu rodziny;No tak
      umarla......probowalam ja odswierzyc kodem moveobjects on ale jak ja skasowalam
      to jej nie bylo w panelu rodziny......
    • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:33
      Ja też miałam coś podobnego

--------------------------------------------------------------------------------

moja simka też była w ciąży i jak to bywa była strasznie głodna pojechałam do
      centrum z jej mężem bo chcieli jechać więc zabrałam ich do centrum. Głód jej
      spadał cały czas energia też więc szybko zabrałam ich do domu. Puźniej mi
      zasneli na ulicy koło domu. I w końcu głód jej spadł i miała czerowny cały
      pasek. Nagle pokazały się pragnienia wygrania ze śmiercią prędko dałam jej
      puszke z żarciem bo akurat stała w kuchni i udało się śmierć pozwoliła jej na
      dalsze życie i dziecko się urodziło. Tak trudno jest dpać o życię simów...

Teraz gralam i skasowalam auto sprzątaczki i ogrodniczki (kodem Moveobjects on)
      i one u mnie teraz mieszkają sprzątaczka to od teraz kochanka mojego sima
      • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:35
        kylie_

kylie_ is Offline:
        Data dołączenia: Thu Sep 2004
        Miejsce: Tychy

hmmmm... co sie u mnie dziwneg stało......?? No np. w jednej rodzince raz dałam
        postaraj sie o dziecko i babka od razu była w ciąży......w innej juz z 10
        raz "starali sie o dziecko" i nic!!! bezpłodnosc to chyba nie jest.......?? :\
        no nie??
        • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:36
          Moja simka całowała się z jakimś faciem (mając męża) akurat wrócił z pracy i w
          biegł do pokoju zerwał z moją simka i się wyprowadził, od tak... Nie zapisałam
          gry ale i tak to nie pomogło. Dalej jest w kontaktach mojej simki ale nie ma go
          w spisie telefonu ani na czacie komputerowym. Czy znajdę go odwiedzając parcele
          publiczną?
          • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:37
            Po ilu dniach noworodek staje sie dzieckiem? Jak czegos sie dowiem, to napisze!
            • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:37

Noworodek dorasta po 2 dniach. A małe dziecko 4 dni, dziecko 8, nastolatek
              ok.15, dorosły 28, a stary to zależy....
              A teraz moja historia: Grałam taką rodzinką dwóch starych simów. I gdzieś tam
              już mieli do połowy długość życia i jak spełniłam aspiracje tej starej to jakby
              odmłodnieli o pare dni... Nie wiem jak ale wskaźnik zycia zmniejszył się...
              • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 26.10.05, 20:39

Właśnie! weszłam do rodziny dziwaków i zobaczyłam tam, że jeden z nich Paskal
                jest w CIĄŻY!!! Jak to możliwe, sztuczne zapłodnienie suspicious? Ja tez tak chce!!!I
                JESZCZE JEDNO KURCZE IM TO SIE KOSMITKI (KOSMICI) RODZĄ!
                Proszę o natychmiastową odpowiedź!:
                • lubie_kaszane1 Re: Przepis na plec dziecka 28.10.05, 17:58
                  Widzę, że tutaj kilka osób korzystało z jednego konta!smile Ale ja odpowiem tylko
                  na ostatni komentarz, i podziekuje za ten trick!

Dzieki za ten trick, pomóg mi, i to bardzo!

Jak to sie stalo? No...kosmici zapladniaja głównie męzżczyzn! serio! Poza tym w
                  simcity wszystko mozliwe!smile
                  • stefan998 Re: Przepis na plec dziecka 28.10.05, 18:01
                    Ja odpowiem na to o bezpłodności: To nie jest żadna bezpłodnosć! Po prostu;
                    a)albo sie nie darzą duzym uczuciem!
                    b) ewentualnie, to dlatego, że w simach jak w życiu; nie zawsze się udaję!
                    c) musisz wybrać "bara-bara postaraj się o dziecko", może wybierałas to złe!
                    • haklina Re: Przepis na plec dziecka 28.10.05, 18:03
                      Tez miałam cos podobnego! Czasami sa takie felerne rodziny, co w ogóle nic im
                      się nie udaje! Od kołyski po grób próbowałam zrobic Nataszy dziecko! Zyskałam
                      tylko drzewko simoleanowe!sad
    • ameno_nokia Re: Przepis na plec dziecka 28.10.05, 18:30
      Moja simka zginęła tuż po porodzie. Dziecko zostało samo i przyszło opieko
      społeczna!
      Masakra...
    • papirus14 Re: Przepis na plec dziecka 02.11.05, 19:26
      Wow! Muszę spróbować. Sama to wymyśliłaś?
      • maly_jelen Re: Przepis na plec dziecka 02.11.05, 20:29
        Aha! Zawsze experymentuje! Czasami dzieja sie dziwne rzeczy i dochodzi do
        zjawisk "nadprzyrodzinychsmile" Ale zawsze COŚ wyjdziesmile
        • ameno_nokia Re: Przepis na plec dziecka 03.11.05, 11:35
          Ja też to odkryłam , a mój głupi kuzyn od razu umieścił to na stronie www!!!!
          Grrrrrrr! Idiota! teraz każdy będzie znał moja super metodę!!!
          • loving_gay Re: Przepis na plec dziecka 07.11.05, 13:54
            Daj spokuj, kuzynkobig_grin Dobrymi pomysami trzeba sié dzielic!!! Poza tym, sam tez
            to odkrylem! Nie jestem idiota tylko cynikiem!!!
            • loving_gay Re: Przepis na plec dziecka 07.11.05, 13:55
              znaczy cynikiemsmile
    • chaspera Re: Przepis na plec dziecka 10.11.05, 11:54
      Witam kolezanki i kolegowsmile
      Mam pytanie, ktore jest dla mnie bardzo wazne: Czy mozna urodzic blizniaki,
      jednoiczescie chlopca i dziewczynke. Takie blizniaki przeciwnej plci. Moze to
      smutne, ale nigdy nie udalo mi sie tego zrobicsad
      • trrruskawa Re: Przepis na plec dziecka 26.05.06, 20:32
        Można! Mi sie to udawalo niejednokrotnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka