Gość: mk IP: *.rutex.slask.pl 23.01.05, 20:15 powodzenia ZIELONI.tylko tyle.i aż tyle:) CZY WYGRYWASZ CZY NIE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NEC Re: Radomiak na zgrupowaniu w Cetniewie IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 23.01.05, 20:49 W dzień ostro trenują, a wieczorem idą do "Czarnego konia" na imprezę, to przecież za płotem Cetniewa :), na głównym deptaku we "Władku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&T Re: Radomiak na zgrupowaniu w Cetniewie IP: *.chello.pl 23.01.05, 21:24 NEC jeśli nie byłeś tam i nie widziałeś to natychmiast odwołaj tę plotkę. Jak coś zaczyna się dziać dobrego w Radomiaku, to zaraz znajdzie się jakiś "doby wujaszek", który musi coś napisać, żeby się popisać, tylko, że za takie informacje, jeśli są nieprawdziwe można założyć sprawę sądową o zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do NEC IP: *.rutex.slask.pl 23.01.05, 21:43 jestes taki dowcipny.pewnie jestes dusza towarzystwa w akademiku,dziewczeta zasmiewaja sie z twoich tekstow kumple stawiaja cie piwo zebys tylko opowaidal swoje rewelacyjne teksty.jakze ja ci zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do NEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:14 idz sie leczyc człoweku tylko mam taka obawe ze w twoim przypadku to jest juz zapóźno.Chyba niezaciekawie z twoja główką, nie wiesz co piszesz i nierozumiesz co czytasz.Jesli masz problemy z czytaniem to moze do jakiegos specjalisty sie wybierz a nie takie herezje opowiadasz.Pewnie jestes 120 kilowym słoniem z Pipidówka pod Kielcami i zal ci dupe ściska ze oni trenuja w ośrodku w Cetniewie, w dobrych warunkach, jak na kondycje finansową klubu prubuja dobrze przygotowac sie do sezonu, a jedyne co ciebie jutro czeka to golonka na śniadanie.Oni bedą walczyli zeby druga liga była w tak duzym mieście. Ten klub od tak dawna istnieje jako Radomiak Radom i zapewniam ze jest to marka znana w Polsce a ze teraz moze w słabszej kondycji co zrobic.Moze właśnie miasto wspomoże i jesli jesteś z tego miasta to wiesz o czym mówie.Klub między innymi promuje nasze miasto ale niestety przy tym i ciebie debilu. A Czarnego Konia to ty pewnie widziałeś jedynie na pocztówce z Władysławowa, która do sąsiada przyszła bo do ciebie chory człowieku nikt napewno nie przysyła a z tego wzgledu ze i tak nie rozumiesz co przeczytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEC Re: do mk i kibic IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 24.01.05, 10:14 Nigdy nie bylem kibicem Radomiaka i nim nie bede. Bo takie zorganizowanie i praca na rzecz klubu, ktory spószcza się niemalże znowu do III ligi bez walki to wstyd, a tyle mowiliscie "za rok II liga, a za 2 lata I ". Spojrzcie na cala przerwe zimową i odpowiedzcie sobie co się poprawiło, a wy wciąż macie nadzieję że będzie lepiej. Pan Wójcik napewno wam pomogł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srak Bravo NEC Bravo IP: 213.199.233.* 24.01.05, 12:21 masz racje, nie ma co sie napinac jak nic za tym nie idzie, to juz jest koniec klubu w 2 lidze i trza byc swiadomym tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do Sraka:jaki nick takie komentarze IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do NEC IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 12:37 naucz sie czytac ze zrozumieniem.nikt sie nie napina.tylko krytykuje twoje idiotyczne uwagi ktore w zasadzie nie dotyczna niczego.moze wytlumaczysz co miales na mysli piszac swojego pierwszego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEC Re: do mk IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 24.01.05, 15:30 Miałem na myślito, że wiem co się dzieje jak na zgrupowanie jedzie kadra. Byłem kiedyś w Cetniewie i była także kadra zapaśników Polski i widziałem co się działo wieczorami, po dziennym treningu. Nie twierdzę że zaraz pili do upadłego, ale zabawić sie umieli. Z drugiej strony są to także ludzie i im także się należy. Jesteś w błędzie, jeżeli myślisz, że oni tam zawzięcie trenują, aby kibice mogli być z nich zadowoleni, przypomnij sobie jak Radomiak grał w rundzie jesiennej. Tutaj chodzi przede wszystkim o kase, a takie zgupowanie jest konieczne dla każdego klubu. Nie jesteście na chwilę obecną klubem na II ligę, wracajcie na stare podwórko i spokojnie poukładajcie sobie sprawy finasowe i kadrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do NEC IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 16:43 a skad ta wiedza ze nie trenuja? nikt pilkarza nie zabrania sie abwic jezeli nalezycie podchodza do swych obowiazkow.dla mnie naprawde nie wazne jest czy RADOMIAK to klub na 2, 3 czy 8 lige. Od dziecka kibicuje Zielonym i zawsze bede bez wzgledu na wyniki.po prostu milosc do klubu jest wieksza niz do czegokolwiek innego (lub kogokolwiek) a twoje insyunuacje po prostu mnie wqrwiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srak Re: do NEC IP: 82.160.68.* 24.01.05, 17:05 .........lub kogokolwiek) .......... chopie to ty jestes jakis nienormalny, mozna byc fanem i miec tatuaz na czole, ale to co ty piszesz to jest ponizej wszystkiego co slyszalem do tej pory,, sa rzeczy wazne i wazniejsze, dla mnie klub jest wazny i to nie Radomiak, ale wazniejsze sa jeszcze inne ales chopie dowalil, jeszcze pewnie student jestes i nie wszystkiego sie nauczyles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do Sraka IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 17:59 szkoda ze tak niewiele rozumiesz.nie znajdziemy nici porozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk okej wyjasnie IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 18:05 slyszalem anegdote ktora moze otworzy ci troszke oczy: rzecz suie dziej w Londynie ojciec mowi do syna::bylismy na wielu meczach:na wimbledonie, chelsea, charltonie itp ipd.teraz wybierzesz sobie klub ktoremu bedziesz kibicowal. ale pamietaj, mozesz zmienic pub do ktorego chodzisz, kumpli z ktorymi pijesz, żone, miejsce zamieszkania, ulubiny zespol,film czy ksiazke ale ten wybor przed ktorym stoisz jest na cale zycie.zastanowcie sie i powiedzicie czy nie mial racji facet? ps.aha i wyksztalcenie nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srak Re: okej wyjasnie IP: 82.160.68.* 24.01.05, 19:25 dobra ale to jest anegdota jak to nazwales czy moze historia prawdziwa czy nie prawdziwa, ale idz i powiedz swojej matce, ze kochasz radomiaka bardziej niz ja, chlopie..... pomysl chwile niz odpowiesz, gdzie ty zyjesz i jaki masz problem ze wogole ci taka mysl do glowy przyszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do nec i sraczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:26 Co za oszołom ty jesteś. Powiedz jakiemu ty klubowi kibicujesz,chyba zadnemu.Wiesz o co w sporcie chodzi? Według ciebie tylko o kase bo myslisz jak prostak.Byli kiedys zapaśnicy to radomiak teraz tez pojechał sie bawić.Bo to również zapaśnicy są.Dobra pora roku na zabawe w kurorcie nad morzem. Tłumy ludzi teraz tam są i balety non stop, idąc twoim tokiem myslenia to napewno i legia tam pojechała sie pobawić i górnik Łęczna również. To są drużyny 1 ligi, ich budżety są dużo większe, ale i wymagania co do tych piłkarzy rownież wątpie ze pojechali tam dla zabawy. Każda drużyna ma swój cel, Radomiak akurat utzrymanie sie w lidze i trzeba być zadowolonym ze trenuja w dobrych warunkach wspólnie z dobrymi klubami, bo np. z bramkarzami trenuje Krzysztof Dowhań z Legii, jak sie nieuda trudno, ale poki co jeszcze nie spadli, a czy 2 czy 3 liga Radomiak Radom to moj klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Nec nic nie kumasz,zalamalem sie nie gadam z Toba IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEC Re: Do kibiców Radomiaka IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 24.01.05, 20:19 A mnie wqu..a, jak robi się szum koło czegoś, jak wiadomo że losy Radomiaka i tak są przesądzone - spada do III ligi. Od dłuższego czasu są coraz to nowsze wiadomości jak to w Radomiaku będzie dobrze, rozmowy ze sponsorem strategicznym trwaja juz chyba 2 lata i nic, podobnie jak kłótnie i dopiero teraz nastąpiła lekka poprawa, Kretek odszedł po kilku dniach, coś chyba u was jest nie tak. Spójrzcie jak sytuacja się ma w Kozienicach, klub o mniejszej historii, osięgnięciach a sytuacja kadrowa dużo lepsza, nie mowiąc już o obiektach, z których piłkarze mogą korzystać. A z wyborem nowego zarządu nie było problemu, krótka piłka, bez straty czasu. Zgrupowanie trwa tydzień, czy dwa a przez ten czas, wątpie że nastąpi nagła poprawa w szeregach. A to że "mk", czy "kibic" napisze, że mnie popieprzyło, nich lepiej wytrzeźwieją i spojrzą na waszą sytuację realnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do NEC:nadal uwazam ze nic nie rozumiesz biedaku IP: *.rutex.slask.pl 24.01.05, 21:57 mysle ze KIBIC sie ze mna zgodzi, ze nie tak naprawde nie znaczenia w ktorej lidze gra Radomiak, jakich ma sponsorow, trenerow. wazne ze jest, czy bedzie gral w 1 czy 56 lidze dla prawdziwego kibica to nie ma znaczenia.patrzymy na nasza sytuacje realnie, nikt nie wymaga od Radomiaka cudow tylko zaangazowania w gre ,jezeli ono bedzie prawdziwy kibic wybaczy wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do NEC:nadal uwazam ze nic nie rozumiesz bied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:10 nie ma o czym z panem nec dyskutować.Nec załóz sobie swój szalik rol mot video ciepielów i w pole moze otrzeżwieje troche twój mózg. Ty kibicujesz pewnie tylko tym co akurat dobrze im idzie ciekawe czy jak kozienice bedą grały gorzej niz to wygląda to przerzucisz sie KS Warka, albo Proch Pionki Odpowiedz Link Zgłoś