Dodaj do ulubionych

Sala weselna Merit-Małęczyn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:53
Czy ktoś robił wesele w sali bankietowej Merit w Małęczynie/Radomiu? A może
ktoś był gościem i mógłby napisać, co sądzi o sali, potrawach serwowanych na
weselu itp. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: szybka osa Re: Sala weselna Merit-Małęczyn IP: *.infoplus.com.pl 24.01.05, 11:07
      Ja byłem na weselu w Małęczynie, ale nie wiem czy to był Merit. Od ulicy
      zasłonięte to jest wysokimi tujami, na placu jest hawajski parasol, fontanna,
      pokoiki typu bungalow? Jęśli to to to nic szczególnego, stół wiejski lipa,
      jedynie smalec dobry, posiłki średnio na jeża, no i niestety jedna sala jadalna
      i taneczna. To baaardzo męczące, bo kolumny ustawione są wprost na stoły,
      porozmawiać się nie da.
      Za to zaskoczony byłem w nowym lokalu w Wincentowie na trasie do Skaryszewa,
      bardzo logicznie pomyślany lokal, no i jest parkiet na sali tanecznej.
      • Gość: mm Re: Sala weselna Merit-Małęczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:27
        ...od niedawna sa już dwie sale.
        Ale przede wszystkim jest coś, czego czasem próżno szukać gdzie indziej - jest
        czysto i bezpiecznie.
        A jedzenie to już subiektywna opinia, mnie osobiście smakowało
    • Gość: as81 Re: Sala weselna Merit-Małęczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:28
      proponuję rzucic okiem na nowy atrakcyjny lokal znajdujący się w Radomiu tel
      mogę udostępnic na życzenie
    • Gość: Ktoś Re: Sala weselna Merit-Małęczyn IP: *.radom.pl 24.01.05, 14:00
      Byłem świadkiem na weselu które odbywało się właśnie tam. Mnie się podobało,
      sala przestronna, choć do tańczenia nie było tak strasznie dużo miejsca (zależy
      od liczby osób zaproszonych na wesele, których tam było 130). Do teren wokól
      sali bezpieczny i bardzo ładny a co najważniejsze bezpieczny (całość jest
      ogrodzona). Jeżeli chodzi o jedzenie to na tym weselu (z tego co się orientuję)
      Młodzi mieli własne produkty a kucharki gotowały ustalone przez nich menu.
      Bardzo polecam tamten lokal na wesele. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka