Dodaj do ulubionych

HOTEL LONG BEACH - wszystko o..

22.07.03, 20:15
Czy ktos był w tym hotelu , jak wygląda All inclusiv w tym hotelu , co warto
wiedziec o tym Hotelu i warunkach w nim panujących , czy w ogóle warto tam
sie wybrać - informacje na wagę wyboru proszę o pomoc!!!!!!
jutro musze podjąć decyzję...
polecam się!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. IP: *.acn.pl 22.07.03, 20:40
      Dzisiaj widzialam sie ze znajomymi, którzy juz kolejny raz byli w Egipcie.
      Mieszkali w hotelu Long Beach, mówili ze był ok, niczego im nie brakowało.
      Wrócili zadowoleni. Spokojnie mozesz go kupować. Dodam, że są wymagajacymi
      osobami jesli chodzi o warunki hotelowe.
      • frugo3 Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. 22.07.03, 21:08
        Dzięki , licze na opinie kogos KTO BYL wtym hotelu, sam gdybymbył i ptrzed
        znajomymi nigdy bym się nie przzynał do niedostatku... - wiesz jak jest...
        • Gość: JJ Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. IP: *.acn.pl 23.07.03, 10:10
          Akurat tu sie mylisz, oni jeżdżą 2 razy w roku do Egiptu, poniewaz nurkują,
          natomiast hotele zawsze biora bardzo dobre (4+,5). Specjalnie zmieniają i
          staraja się za każdym razem mieszkac w innym. Ponadto zabieraja ze sobą
          rozkapryszone dzieci, które chca dobrych basenów i musi byc sporo miejsca w
          pokoju. Ale wybor nalezy do Ciebie. Jezeli myslisz, ze tutaj ktos sie przyzna
          do złych warunków to jesteś w duzym błędzie. Ja moge Ci z goracym sercem
          polecic Sheraton Miramare, bardzo fajny hotel. Byłam i sprawdziłam.
          • frugo3 Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. 23.07.03, 15:00
            Dzięki , lecę do Long Beach, opowiem jak było , ma na pewno bardzo dobrą
            plażę , jakie ALL zobacze i opowiem , może ktoś jeszcze do Long Beach 14.08 -
            niech stuka
            hejka
            • Gość: Dominika Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 15:08
              Ja tez bede 14 sierpnia ale w innym hotelu:) Moze sie spotkamy gdzies spotkamy
              Pozdrawaiam
    • Gość: Jarek (XLord) Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. IP: *.ists.pl / 192.168.15.* 23.07.03, 15:35
      frugo3 napisał:

> Czy ktos był w tym hotelu , jak wygląda All inclusiv w tym hotelu , co warto
      > wiedziec o tym Hotelu i warunkach w nim panujących , czy w ogóle warto tam
      > sie wybrać - informacje na wagę wyboru proszę o pomoc!!!!!!

Właśnie 3 godziny temu wróciłem z tego hotelu. Hotel jest bardzo dobry, pokoje
      ładne i czyste, jedynie tylko łazienki troszeczkę odbiegają od reszty (naprawdę
      troszeczkę). Chodzi o to, ze kafelki gdzieniegdzie w rogach są trochę
      obłupione. Niby nic ale trochę kontrastuje z resztą w zasadzie ekskluzywnego
      jak na te warunki, hotelu.
      Ważne by mieć pokój w budynku głównym a nie rodzinnym!!!
      60% gości to Polacy, reszta to Rosjanie i Czesi.
      Plaża duża, olbrzymie baseny, ogród. Jedzenie w dużym a nawet bardzo dużym
      wyborze, pyszne desery. Obsługa bardzo miła ale ruszająca się w arabskim tempie.
      Jeżeli chodzi o all inklusive to masz jedzenie, napoje (lokalne alkoholowe jak:
      whiskey Jhn Wlaker - black label, wódka Fineland, gin Gordoons, piwo, cola,
      fanta itp).
      Codziennie ciekawe animacje, pokazy wieczorne, na miejscu dyskoteka.
      Jedynym mankamentem jest położenie, około 15 kilometrów od centrum Hurghady,
      wokoło hotelu nie ma żadnych sklepów, nic. Tylko jeden hotel Coral Beach. Busów
      hotelowych nie ma jak piszą w opisach, trzeba wziąć mini busa, kosztuje około 2
      funtów i jedzie około 10 minut. Tylko z nimi trzeba uważać bo mnie w żywe oczy
      nacięli na 50 funtów, chcieli na 100 (ale mam nadzieje, że poszli siedzieć bo
      ich spisałem i poszedłem na policję.
      Po prostu coś za coś: daleko od centrum ale plaża nie taka jak w Hurghadzie, po
      10 parasoli ściśniętych między placami budowy, tylko naprawdę duża. Czy ładna
      to pozostawiam własnej ocenie.
      Ale generalnie polecam ten hotel, nawet bardzo. Ja jestem zadowolony i wczoraj
      szkoda mi było wracać.
      pzdr
      Jarek
      P.S. Jeśli potrzebujesz coś więcej pisz:
      j.koziol@ists.pl
      • frugo3 Re: HOTEL LONG BEACH - wszystko o.. 23.07.03, 21:31
        Dzięki Jarku , stuknąłem do ciebie na mejl, dzięki za każdą informację
        pzdrawiam frugo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka