Dodaj do ulubionych

Rekord FM - Informacje lokalne

IP: *.104.udn.pl 18.02.05, 18:13
Przed chwila zakonczylem słuchać serwisu lokalnego w Radiu Rekord i co i NIC
pan który czytal informacje nie wie o której jutro będzie serwis ale to już
Pol biedy w serwisie RADIA REKORD UWAGA!! OSTRZEGA się kierowcow ze dzis w
nocy będą prowadzone kontrole na terenie naszego miasta które maja wyłowić
pijanych kierowcow coz za kiepskie wyczucie dobierania prezentowanych
informacji. Już niebawem będzie się można spodziewac podawania przez ta
stacje informacji kiedy i gdzie policja będzie mierzyła prędkość
poruszających się pojazdow. ACH CI WSPANIALI DZIENNIKARZE I PAN PREZES….
Obserwuj wątek
    • Gość: Prezes Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.radom.pilicka.pl 18.02.05, 22:48
      Wiesz od kiedy w Rekordzie zmienila sie wladza, to radio calkowicie zeszlo na
      psy... wiec jush chyba nic nie jest mnie w stanie zadziwic, co oni prezentuja
      na swojej antenie
      • Gość: gf Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.udn.pl 19.02.05, 01:55
        A dla mnie to radio zawsze bedzie numerem 1.Graja najlepsza muzyke,kazdy
        znajdzie cos dla siebie.I ten co ma 15 lat i ten co ma 45 lat.I o to
        chodzi.Gratuluje calemu radiu tego sukcesu!oby tak dalej
        • Gość: Grzesiu29 Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.104.udn.pl 19.02.05, 09:42
          TO dla Ciebie moze sobie byc. Jakie miasto takie radio a po drugie nikt Cie o
          zdanie nie pytal dotyczace muzyki (od kolyski az po grob) tylko temat dotyczy
          informacji lokalnych wiec na drugi raz czytaj uwaznie!
          • Gość: gf Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.udn.pl 19.02.05, 09:49
            Inf. lokalne trzeba przyznac ze sa interesujace, ciekawe..Kazdemu si jakies
            bledy zdarzaja.Ale jesli porownac inf. lok. w Plusie,Esce i Rekordzie, to nie
            oszukujmy sie. Rekord przebija pozostale rozglosnie o glowe.
            • Gość: Grzesiu29 Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.104.udn.pl 19.02.05, 11:06
              I tutaj RACJA to FAKT tego akurat nie moge im zarzucic
            • Gość: Gość Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.03.05, 15:09
              gf: "Inf. lokalne trzeba przyznac ze sa interesujace, ciekawe..Kazdemu si jakies
              bledy zdarzaja.Ale jesli porownac inf. lok. w Plusie,Esce i Rekordzie, to nie
              oszukujmy sie. Rekord przebija pozostale rozglosnie o glowe"

Tak gf ... biją, ale o Twoją głowę!
              Ech, znawca tematu!
    • Gość: ja Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.internet.radom.pl 02.03.05, 11:13
      brawo
      • Gość: Joasia Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.udn.pl 02.03.05, 15:13
        Te informacje i to radio to dno! A fakt, że inni też są kiepscy, wcale nie
        pozwala sie cieszyć, że i Rekord kiepski. Bo zdecydowanie bardziej kiepski!
        Wręcz żenujący! Poziom z kawałów o Wąchocku - i muzyki i informacji. DNO!
        • Gość: DM Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.05, 19:58
          Jakos kazdy pluje na Rekord, ale skad sie wziela ta ogromna sluchalnosc 19,4?
          (zrodlo SMG/KRC)??
          Wiekszosc Radomian slucha wlasnie Radia Rekord.Gdzie sie nie wejdzie, tam leci
          Rekord. Czyli jednak sie podoba.A muzyka..No coz, dla kazdego cos dobrego.
          W studiu 1 muzyka dla starszych,ale nie ciagle, po reklamach po pelnej godzinie
          i po wpol do jest muzyka nowa, taneczna..no i od czasu do czasu tez sie
          pojawiaja taneczne kawalki. a w Studiu 2, Silownia, lista przebojow sluchana
          przez duza wiekszosc mlodych radomian, i po 21:00 audycje autorskie.Radio
          pierwsza klasa! Mi sie podoba! Wam,patrzac na sluchalnosc rowniez:)
          • Gość: MONIKA Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 11:27
            Chlopie znajdz se inne, bardziej oryginalne miejsce na reklamowanie swojej
            rozglosni! Nikt nie krytykuje tu wynikow sluchalnosci tej rozglosni, ale
            merytoryczny poziom programy. Jak ktos juz tu powiedzial: jacy sluchacze taka
            rozglosnia. I to sie zgadza - wystarczy posluchac!
            • Gość: JR Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.104.udn.pl 03.03.05, 11:47
              BRAWO
          • Gość: qqn muzyka taneczna? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 11:39
            hahah czyli ymcym ymcyk dla łysych prymitywnych dresiarzy, no bardzo ladnie
            okresliles ich muzyke- MUZYKA TANECZNA-hahahhahahaha
    • Gość: ani Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.radiorekord.pl 09.03.05, 01:40
      gościu ale jesteś kiepski i nie masz pojęcia o radiu bo w największych polskich
      rozgłośniach podawane są informacje o kontroli prędkości ale ty jesteś
      ograniczony i nie potrafisz przełączyć radio na inny kanał poza tym nie baw się
      w krytyka jeśli nie umiesz bo jeśli tylko te jedne wiadomości ci nie pasowały
      to znaczy, że reszta jest ok P>S a co do tego wogóle ma prezes, który pewnie
      często nawet nie słyszy wiadomości w radiu DAJ SPOKÓJ TANDECIARZU!!!
      • Gość: Jolka Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.104.udn.pl 09.03.05, 17:21
        WSTYD zeby wypisywac takie teksty z domeny REKORDU - kto Cie tam przyjol
        czlowieku [DAJ SPOKÓJ TANDECIARZU] <<< calkiem calkiem to Twoje stwierdzenie
        tylko pozazdroscic
      • Gość: blogerka Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:29
        "Wysoki" iloraz inteligencji internauty spod domeny radiorekord.pl ma jakiś
        wspólny mianownik?
        • Gość: loyer Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: 213.195.148.* 10.03.05, 14:46
          Ktoś zaczął wątek o informacjach lokalnych. Muzyka O.K., choć brakuje mi
          rocka.Co newsów to tak się składa, że codziennie mam na biurku codzienną prasę
          lokalną i choć radio powinno byc przed gazetami to wielu informacji w radiu po
          prostu nie ma. Więc niewiele się dowiem z radia, za to muzyki mogę słuchać.
          Acha, kto to jest ta kobieta co prowadzi rozmowy, zadaje moim zdaniem nieco
          infantylne pytania?
      • Gość: Były słuchacz Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.05, 18:31
        Można sprawdzić który pajac był wtedy w pracy i napisał ten tekst. Kij Ci w oko
        gamoniu.
      • Gość: kto??? Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.05, 17:00
        kto to napisal? czy szefostwo radia nie moze sprawdzic kto wtedy mial dyzur?
        takich osob nie powinno byc w mediach.Mozna miec swoje zdanie, ale nie
        wyrazajmy go na forum publiczym i jeszcze spod IP radia
      • Gość: tat Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.05, 11:34
        Ty tepy buraku,nie opluwaj swojego miejsca pracy bo to sie dla ciebie zle
        skonczy!
      • Gość: gg Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.udn.pl 14.03.05, 19:37
        sam jestes kiepski zapyzialy radiowcu bez mozgu
    • Gość: Flałers Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:34
      A mnie i tak najbardziej podoba się strona radia Rekord:
      www.radiorekord.pl
      Nawet domenę zmienili ;-) jak na ponad pół roku pracy ze stroną to i
      tak bardzo dużo
      Rany od września to ja bym sam przy pomocy notatnika i html'a
      coś wystrugał. 19,4 % a strony jak nie było tak nie ma.
      O muzyce się nie wypowiadam bo już to robiłem (jak coś jest do wszystkiego
      to jest do niczego) i czy nie można po 6 rano zagrać normalnej piosenki.
      Tylko jak nie Rodowicz to inny prl'owski hit.
      Jednym słowem studnia (bez dna), a sobotnia prywatka przechodzi ludzkie pojęcie.
      Pozdrowienia dla prezesa 106,2 freequency, ale jajca ;-)
    • olo222 Re: Rekord FM - Informacje lokalne 15.03.05, 09:34
      Nie mogę zrozumieć:jest radomskie radio,rozwija się,ludzie go słuchają-czego wy
      się ciagle czepiacie.Jestem dośc blisko /niestety w Warszawie/ spraw związanych
      z mediami m.in. z rynkiem radiowym i jestem dumny,ze o radiu z mojego miasta
      się mówi,pisze artykuły w prasie fachowej,ze uznano Rekord za najbardziej
      dynamicznie rozwijające sie radio komercyjne w Polsce.Słuchalność w przedziale
      wiekowym 25+45 na poziomie 39% fachowcy przyjmują z zadziwieniem i wielkim
      uznaniem.A wy co "radomianie",dalej kopiecie,bo jak zwykle wiecie lepiej.
      • Gość: kasia Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.infoplus.com.pl 15.03.05, 09:39
        Nie widzisz ze czepia sie kilku zgryzliwcow i to pewnie ciagle tych
        samych.Wiekszosc jedzie z Rekordem, a tamci niech dyskutuja miedzy soba /obaj/.
        pozdrawiam!!!!
      • Gość: inga Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:42
        bzdury panie macieju dobrowolski
        • Gość: Może słuchacz? Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.radom.pilicka.pl 18.03.05, 15:30
          Drodzy Państwo! Zarówno Ci z Rekordu (czyli o wypowiedziach pozytywnych) jak i
          pozostali - słuchacze! Dajcie sobie spokój! Pierwsi niech się cieszą, że słucha
          ich tylu Radomian, bo wkrótce może się to zmienić, drudzy - niech cierpliwie
          czekają! Z tego co wiem Eska 8% wzrost/spadek udziałów w rynku notuje często,
          zaś Rekord - tylko raz (i to jest własnie TEN REKORD o którym tak nudza na
          antenie i na plakatach - co więcej według tych badań na które się tak powołują
          nadal nie są Nr 1 w Radomiu, a sposób zamieszczania informacji o badaniach w
          ich reklamach PACHNIE manipulacją, z czego zresztą Rekord zawsze słynął). Myślę
          także, że tak jak mocno cieszą się z wyników, tak szybko będą nad nimi płakać.
          I to niech traktują jako przestrogę i mają zawsze w głowie fakt, że "dzisiaj są
          bohaterem a jutro mogą zerem!" - czego oczywiście NIKOMU ani Rekordowi, ani
          Esce ani nawet Plusowi nie życzę, bo wszystkie te stacje są potrzebne NAM -
          Radomianom!!!
          • krako Re: Rekord FM - Informacje lokalne 19.03.05, 14:05
            "obiektywny" Może Słuchaczu -mam dla Ciebie "straszną" wiadomość:wyniki
            słuchalności radia Rekord wzrosły o kolejne 2%.Ja po prostu GRATULUJE!!!
            • Gość: Nie dla idiotów!!! Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.udn.pl 19.03.05, 15:08
              zazdrośni jesteście - typowe dla Warchołów!!!!!!!!!!!
              żal wam zyletkami cztery litery kaleczy?! i całe szczęście ale szkoda że tak
              marnie i krew tak slabo tryska jak komuchom z pyska!!!

prosze czym mozesz sie pochwalić Warchole jeden z drugim(om) ze zatwardzenia
              ostatnio nie było....??!!
              a moze ze kupa ktorą zrobiłaś(eś) była jakiegoś dziwnego koloru???!!!
              i masz racje tak jak i media markt tak i rekord nie dla idiotów!!!!!!!

a wam Warchoły zycze abyscie nic nie zbudowali tylko tak swietnie jak to
              rozwalacie robili to dalej a ja trzymam kciuki zeby wam siły dopisały i abyście
              wszystko pomyślnie rozpierd......
              jeszcze raz szczerze wam tego życze i trzymam mocno ale to mocn za was KCIUKI

a wnioski mysle ze typowy Warchoł "obiektywny" i kupa innych gamoni wyciągnie
              sam jak z kibla zuzyty papier toaletowy.
              Musze konczyc bo mnie mdli jak o was mysle a jak pisze to mam ochote obsrac
              kogoś!!!
            • Gość: Może słuchacz? Re: Rekord FM - Informacje lokalne IP: *.radom.pilicka.pl 21.03.05, 00:27
              Rekordowi szczerze gratuluję!
              Żałuję jednak, że ma takich słuchaczy jak ten powyżej!
              Czyżby faktycznie był nie dla idiotów?
    • problema Re: Rekord FM - Informacje lokalne 21.03.05, 11:02
      Gratuluję i cieszę się,ze w Radomiu tez może się coś udawać.Pozdrawaim Radomian.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka