Dodaj do ulubionych

W sklepie każdy robi co chce

25.02.05, 20:15
chory kraj, złodzieje rządzą, a cioty w mundurach udaja że pracują, nic tylko
uciekać za siedem gór i siedem rzek, gorzej jak tam bedzie tak samo
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.internet.radom.pl 25.02.05, 20:21
      Przypadek znajomego ( Radom ) włamanie do mieszkania. Sąsiad zawiadamia policję
      ci przyjezdają i zatrzymują sprawców. Na komisariacie policjant mówi do
      okradzionych może by państwo nie zgłaszali włamania !!!!! Ludzie gdzie my
      mieszkamy !!!!
      • ianostaw Re: W sklepie każdy robi co chce 25.02.05, 20:24
        jutro się wybiorę do tych delikatesów, może jeszcze ta czekolada tam leży
      • Gość: LR Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.sympatico.ca 25.02.05, 23:34
        Pan policjant musial by popracowac, a po co?
      • Gość: Adrem Strażnikom należy sie nagroda - zwolnienie!!! IP: 193.111.144.* 26.02.05, 23:18
        To już totalny absurd, jesli zdarzenie przebiegało tak jak opisano to strażnicy
        kwalifikują sie do zwolnienia, bo żyją z podatkow mieszkańców i ich interesów
        maja bronić w ramach obowiązującego porzadku prawnego. W czasach komuny kiedyś
        milicjant przekonywał mnie, że złodziej który kradł mi koła w samochodzie nie
        zrobił nic złego, bo ich nie ukradł skutecznie. Ale kładłem to na karb głupiej
        milicji komunistycznej, widac że ta mentalność jeszcze przetrwała.
    • Gość: rac Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:54
      do chwili podejścia do kasy klient ma prawo mieć przy sobie zakupy( w rece,
      kieszeni, siatce, torebce lub koszyku - jak mu wygodnie. Prawo złamie wychodząc
      ze sklepu unikając zapłaty. Może zjeść w sklepie, ale powinien za to zapłacić.
      Z praktyki znam, choć to nieliczne przypadki, klientów przynoszacych do kasy
      puste opakowanie po waflach lub puszkę po napoju.
      • Gość: georg Re: W sklepie każdy robi co chce IP: 193.111.144.* 26.02.05, 00:16
        Dzisiaj w Biedronce na Paderewskiego koleś płacąc za swoje zakupy zaczął
        przekładać moje zakupy do swojego koszyka... Myślał chyba, że się nikt nie
        zorientuje.
    • bluto Re: W sklepie każdy robi co chce 26.02.05, 08:44
      Dzięki Bogu to były czekolady, nie portfel. Widziałem kiedyś taką sytuację...
      Niebiescy olali faceta, który próbował zgłosić że widzi kradzież, w
      przeciwieństwie do złodziei. Zgroza...
    • Gość: gość 1 Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.130.udn.pl 26.02.05, 09:50
      czy nie czas już zastanowić się za co płaci się tym nierobom w mundurach.
      proszę zobaczyć Ich jacy sa twardzi do starszych kobiet handlujących
      pietruszką , ogolonych omijają z daleka.
      to jest temat dla generała - prezydenta
      • Gość: Lump Re: W sklepie każdy robi co chce IP: 193.111.144.* 26.02.05, 10:00
        Straż Miejska w takim wykonaniu jak obecnie nie jest nikomu potrzebna.To
        jaskrawy przykład marnotrawienia pieniędzy i ludzkiej energii.Teraz prezydent
        kupił im nowy samochód więc będą mieli czym jeżdzić na grzyby, bo do włamań
        rozbojów i itp. to raczej nie.A jeśli już przyjadą to napewno po fakcie.
    • Gość: wardog strażnicy miejscy TO ZWYKŁE PALANTY I CIOTY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:10
      ... NADAJĄ SIĘ TYLKO DO TEGO, ABY W SZEŚCIU DOGONIĆ I OKRĄŻYĆ BABCIĘ HANDLUJĄCĄ
      PIETRUSZKĄ W MIEJSCU NIEDOZWOLONYM. MOŻE BY TAK WZIĘLI SIĘ DO ROBOTY I
      PRZYPATRZYLI SIĘ "KIEROWCOM" PARKUJĄCYM NA RONDZIE PRZY KOŚCIELE GARNIZONOWYM
      ORAZ PRZY TPSA NA PL. KONSTYTUCJI POD ZNAKIEM ZAKAZU ZATRZYMYWANIA SIĘ. ALE ONI
      MAJĄ TO W DUPIE...
    • Gość: ja Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.udn.pl 26.02.05, 19:16
      Teraz będą mieli nowe zajęcie oprócz ganiania bab z pietruszką.Patrz artykuł
      wczesniej. Będą szukać osób rozlepiajacych plakaty, szczególnie tych z małych
      ogłoszeń co podają swoje namiary.Będą mieli ich dane i nie musza się kłopotać
      naszym bezpieczeństwem bo to nie bedzie już ich broszka.
      • Gość: vvv Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.udn.pl 26.02.05, 23:36
        Ich miejsce jest na cmentarzu bo tam jest największe złodziejstwo. Wszystkie
        metalowe ozdoby, krzyże , łańcuchy itp są wyrywane i kradzione. Może tu niech
        siedzą. Sukcesy mają murowane. Wystarczy się za grobem schować.
    • Gość: Lenoms Straż miejska powinna być zlikwidowana IP: 193.111.144.* 26.02.05, 23:37
      ponieważ jest to grupa ludzi, która korzysta z dużych uprawnień nie ponosząc za
      to żadnej odpowiedzialności. Wszyscy strażnicy robotę w tej formacji
      mają "załatwioną" przez układy. Straż miejska stanowi jedynie wydatek budżetowy
      dla miasta i uciążliwość dla mieszkańców. Jako banda tchórzy nie są w stanie
      przeciwstawić się chuliganowi najmniejszego nawet formatu. Za to bardzo
      odważnie potrafią przeganiać i karać starsze kobiety na targowisku, potrafią
      nakładać mandaty na kierowców słabszych samochodów. Są wrzodem do wycięcia.
    • Gość: V-1 Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.udn.pl 27.02.05, 16:08
      Dwa tygodnie temu około południa widziałem taką samą reakcję policjanta i
      strażnika miejskiego.Obaj stali na rogu Focha i Kilińskiego.Przez oznakowane
      przejście przechodziło dwoje staruszków. Nagle od strony UM nadjechał z dużą
      szybkością samochód,a w nim czwórka młodzieniaszków.Kierowca samochodu
      zahamował z piskiem opon.Przy czym.Staruszków obrzucił wulgarnymi
      słowami.Widzieli to i słyszeli dwaj strażnicy porządku publicznego.Policjant
      istrażnik miejski. Jaka była ich reakcja? Odwrócili się tyłem i dalej
      opowiadali sobie pewnie wczorajsze wrażenia.Daję słowo honoru.Gdyby to był
      wieczór.Obaj dostali by ode mnie wycisk.Nie znoszę chamstwa i złodziejstwa.To
      co obaj reprezentują to chamstwo i okradanie nas - podatników.
    • Gość: rookie Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:29
      Logicznym, panie komendancie, wydaje się, że pańscy ludzie sąopłacani przez
      złodziei. Nic nowego.
      • Gość: oh! Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.02.05, 18:24
        Daj spokój Panu komendantowi - on na spotaniu z dyrektorami szkół razem z
        Wolskim KAZALI dyrektorom wieszać w sklepach monopolowych plakaty zapobiegające
        rozwojowi alkoholizmu. Jeden tylko z dyrektorów się sprzeciwił, to Kiraga o
        mało nie wybuchł jak rozgrzana puszka, a Wolski srogo na faceta patrzył, że aż
        hej - pewnie wymyślał jak go udu...ć..
    • Gość: MS Re: W sklepie każdy robi co chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:59
      Kupmy wreszcie straży miejskiej ten fotoradar (może zbiórka do skarbonek)to
      dopiero będą sukcesy, wszystkich którzy przekroczą prędkość o 4km karać
      mandatem, będzie bezpiecznie jak nigdy dotąd, a że na chodnikach już nie, nie
      ma fotoradarów na pieszych a szkoda. Bezpieczeństwo to podstawa;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka