Dodaj do ulubionych

Internet a telewizja DAMI

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
Czy wiecie może coś więcej o planach telewizji dami dotyczących korzystania z
internetu poprzez tą telewizję?
Obserwuj wątek
    • Gość: hAmMetT Re: Internet a telewizja DAMI IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
      przepraszam.... jakie wiecej??? ja nic nie wiem.... znaczy sie cos ktos kiedys wspominal ale chyba sobie zartowal...:)
      • Gość: bromba Re: Internet a telewizja DAMI IP: *.radom.pl 02.07.01, 19:39
        Ma być w środku lata dostępny, najpierw w Srodmieściu, potem na Poludniu. Wiem
        to napewno, bo znajomy pracuje w Dami.
        • Gość: Voder Re: Internet a telewizja DAMI IP: *.pl 03.07.01, 09:03
          Gość portalu: bromba napisał(a):

> Ma być w środku lata dostępny, najpierw w Srodmieściu, potem na Poludniu. Wiem
          > to napewno, bo znajomy pracuje w Dami.

Khehe nigdy sie nie mowi napewno, nawet jak sie ma znajomego ;> Niedawno znajomy
          z Dami mowil ze ruszy jakies 2tyg temu...jak na razie sygnalu nie ma..Srodmiescie
          z prostych przyczyn bedzie najszybciej, poludnie ?? To zalezy od innej firmy.
          Poludnie jest troche daleko od Zeromskiego. Po jakis 2-3 latach kiedy to w
          dzienniku DamiTV podali ze Internet ruszy na swieta (dobrze ze nie podali ktorego
          roku ;P)byc moze ta informacja bedzie prawdziwa ;P
    • Gość: czaro Re: Internet a telewizja DAMI IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 21:54
      tv Dami nadaje się tylko do zbierania opłat , coraz wyższych zresztą . O
      internecie dostępnym przez kablówkę słyszłem ~2 lata temu . Ale cóż , forsę
      lepiej przechlać , niż zainwestować . Jeszcze trochę i internauci przestawią
      się na polsat lub wizję już proponujących dosyć korzystne finansowo i
      technicznie podłączenie .
      • Gość: Voder Re: Internet a telewizja DAMI IP: *.pl 06.07.01, 09:19
        Czy Wizja albo Polsat oferuja korzystne podlaczenie ?? Nie zapominajmy ze aby
        korzystac z tych satelitarnych lacz musimy w jakis sposob wyslac zapytanie aby
        odpowiedz dostac via satelita. Czyli jednym slowem musimy posiadac jakies lacze
        do netu. Np modemik i numerek 0202122 tpsy. Czyli oprocz 120zl za chello w
        Wizji bedziemy musieli jeszcze oplacic rachunki telefoniczne. Polsat oferuje
        dekoder z wbudowanym modemem ponoc, wiec nie bedzie potrzeby kupowania
        komputera a strony bedziemy ogladac na TV. Ponadto chyba bedziemy ograniczeni
        do softu ktory znajduje sie w pamieci tego dekodera...o sciaganiu plikow mozemy
        chyba zapomniec...I mimo ze abonament nic nie kosztuje to 399zl za podlaczenie
        + koszta za polaczenia modemowe nie sa mala suma :))

Jak widac ten korzystny dostep do Internetu jest uzalezniony do czego sie ta
        pajeczynke wykorzystuje.

P.s To co robi Polsat czy Wizja jest od dawna znane, mozna kupic karte
        satelitarna do komputera i dzieki niej korzystac z takich systemow jak np EON.
        Dodatkowo bedziemy mieli mozliwosc odbioru programow na naszym monitorze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka