Gość: Kazio IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 05.03.05, 17:58 Czy tylko ja mam takie przykre doświadczenia ze spotkań z panią Popielo, czy ona naprawdę jest logopedą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzic Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 07.03.05, 00:39 nikt nic nie napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic13 Re: Logopedia w PSP 13-riposta!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:31 Jeżeli chodzi o tą panią-towarzysz to przez przypadek zostala logopedą a następnie wicedyrektorem(nie powinna być ani jednym ani drugim z powodu swego postępowania!!!!) Uchadi z takimi towarzyszami -dyrektorami!!!! P.S Może ktoś w Radomiu zrobi porządek z tymi partyjno-ZNPowskimi dzialaczami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic13-1 Re: Logopedia w PSP 13-riposta!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 19:28 Nie wiem czy pamiętacie jak dzięki współpracy z towarzyszami: Zychem, Wierczorkiem, Korczakiem i całym ZNP zniszczono dyrektora Przepiórkę, który wiedział co tej szkole jest potrzebne. Wprost wmawiali nam, że nic przez swoją kadencję nie zrobił, a on zrobił tyle, że jak na razie nie widać innych postępów w tej szkole na codzień. Pozdrawiam Pana panie dyrektorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:55 Pedagodzy w szkołach też robią tylko dobre wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:25 Prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic z problemam Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:43 Po co są pedagodzy w szkołach? Pracę za nich robią nauczyciele - wychowawcy Odpowiedz Link Zgłoś