Gość: gruba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:29 Jak zrzucić 15 kilogramów? Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: odchudzanie IP: *.udn.pl 08.03.05, 19:48 Także jestem zainteresowana. Czyżby nie było żadnego specjalisty w tej "dziedzinie" w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:53 A może zapiszemy się na ćwiczenia do kwadransowych grubasów? Czy działaja w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: odchudzanie IP: 80.249.0.* 09.03.05, 09:01 Podobno w klubie na Michałowie ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:48 Na 1905 roku w Centrum Fizjoterapii jest maszyna do odchudzania, coś na zasadzie stepera w specalnej kabinie pod ciśnieniem. Odchudza łydki, uda i dolne partie brzucha i redukuje celulitis. Są tam też masaże odchudzające i aerobik. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:48 proszę o dokładny adres Centrum Fizjoterapii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:54 Czy może z zabiegów skorzystać z każdy, z ulicy? CZy zabiegi są płatne? Jeżeli tak to ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:41 zabiegi są płatne i dla każdego, adres to 1095 roku 3 f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:42 Jaka odpłatność? I dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:21 Dokładnie nie pamiętam, ale cały cennik jest na miejscu do wglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:48 Znalazłam ! Klub Kwadransowych Grubasów mieści się w Radomiu w Domu Kultury "Idalin" przy ul. Bluszczowej 4/8 tel.365-27-17, ale ja wstydzę się tam pójść.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: odchudzanie IP: 213.25.11.* 10.03.05, 11:16 Przyjdź na Idalin w np. w poniedziałek 14 marca koło 18,00. O 18,20 zaczynają się ćwiczenia. Wcześniej możesz porozmawiać z Agnieszką, osobą bardzo życzliwą, która prowadzi klub, możesz też zostać i zobaczyć jak odbywają się zajęcia ruchowe. Jest bardzo fajnie i nie ma się czego wstydzić. Wstydzić można się tylko bezczynności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: odchudzanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.03.05, 07:03 Czy ktoś wie gdzie w Radomiu można kupić pas Sauna Salution lub podobny produkt. Będę wdzięczna za podanie adresu. Pozdrawiam i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: odchudzanie IP: *.infoplus.com.pl 14.03.05, 11:18 wiele porad na www.fit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muminka81 Re: odchudzanie 14.03.05, 14:03 najlepszy sposob to MŻ........................................POprostu mniej żreć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:10 Bardzo dziękuję, zaczynam po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Odchudzanie IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 15:48 Polecam mój sposób na schudnięcie: picie czerwonej herbaty oraz roztworu z octu jabłkowego. Dodatkowy warunek: Po godz. 18.00 możemy zjeść co najwyżej jabłko lub kromkę pieczywa żytniego. Spróbujcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruba Re: Odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:52 Ile schudłeś, w jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: odchudzanie IP: *.radom.pilicka.pl 19.03.05, 16:46 Zacznij od kopenhaskiej, szybki efekt na zachęte. Potem proponuje racjonalne odżywianie ok 1500 kcal, basen i spacery. Musisz uzbroić się w cierpliwość. To musi potrwać ! Efekty będą pod warunkiem że zmienisz sposób odżywiania i życia POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: odchudzanie IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 16:49 W ciągu 4 tygodni schudłem 3,7 kg oraz (co najważniejsze) 3 cm w pasie. W ciągu tygodnia zdrowy człowiek może schudnąć do 0,8-1 kg. Jeżeli chudniesz więcej, to może znaczyć, że organizm chwilowu brak kalorii odbije sobie z nawiązką. Twoje hasło powinno chyba brzmieć: Nie odchudzanie a racjonalne żywienie!!! Daj sobie na 15 kg 4-5 miesięcy (nie tygodni!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: odchudzanie IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 16:53 Gorąco polecam "kopenhaską", zaś później rozsądne żywienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:11 O czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: odchudzanie IP: *.radom.pilicka.pl 20.03.05, 17:10 Właśnie mija rok od moich początków odchudzania. Nie było łatwo !! Ala jest efekt 10kg. Tak jak napisałam wcześniej zaczęłam od kopenhaskiej na niej udało mi się schudnąć 5 kg Zachęciło mnie to do dalszej pracy nad sobą. Dieta 1000- 1500kcal, dużo ruchu i optymizm. Wiem że muszę liczyć kcal i wystrzegać się słodyczy ale nr 40 już należy do mnie. Odpowiedz sobie na pytanie Co bardziej lubisz jedzenie czy młodszy wygląd? Ja wybrałam to drugie i jest mi z tym dobrze. Nie spiesz się z tym odchudzaniem 15 kg to ok 2 lat ciężkiej pracy ale napewno sobie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:15 bbbbbbbbardzo bylam gruba, plakalam,wpadalam w depresje a potem jadlam slodycze dla poprawy nastroju no i ponownie plakalam ...........trwalo to 2 lata.Nastepny krok to poglebianie wiedzy teoretycznej na temat diet i znowu placz az w koncu postanowilam ze wybiore najoptymalniejszy sposob odzywiania i sie udalo nie gloduje a waze 64 kg z 93 kg i jestem piekna oczywiscie dla siebie tz akceptuje sie bardzo naprawde mozna mnie sie udalo wam zycze tego samego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBA Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:52 Jak tego dokonałaś i ile to trwało? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur A na poważnie... nie masz szans 20.08.14, 23:08 Przemysł spożywczy i uzależniające jedzenie - napisy PL Odpowiedz Link Zgłoś