Dodaj do ulubionych

odchudzanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:29
Jak zrzucić 15 kilogramów? Pomocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: odchudzanie IP: *.udn.pl 08.03.05, 19:48
      Także jestem zainteresowana. Czyżby nie było żadnego specjalisty w
      tej "dziedzinie" w Radomiu?
      • Gość: gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:53
        A może zapiszemy się na ćwiczenia do kwadransowych grubasów? Czy działaja w
        Radomiu?
        • Gość: Gość Re: odchudzanie IP: 80.249.0.* 09.03.05, 09:01
          Podobno w klubie na Michałowie ale nie jestem pewna.
          • Gość: mc Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:48
            Na 1905 roku w Centrum Fizjoterapii jest maszyna do odchudzania, coś na
            zasadzie stepera w specalnej kabinie pod ciśnieniem. Odchudza łydki, uda i
            dolne partie brzucha i redukuje celulitis. Są tam też masaże odchudzające i
            aerobik. Polecam
            • Gość: Z Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:48
              proszę o dokładny adres Centrum Fizjoterapii
            • Gość: gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:54
              Czy może z zabiegów skorzystać z każdy, z ulicy? CZy zabiegi są płatne? Jeżeli
              tak to ile?
              • Gość: mc Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:41
                zabiegi są płatne i dla każdego, adres to 1095 roku 3 f
                • Gość: gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:42
                  Jaka odpłatność?
                  I dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
                  • Gość: mc Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:21
                    Dokładnie nie pamiętam, ale cały cennik jest na miejscu do wglądu.
    • Gość: Anka Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:48
      Znalazłam ! Klub Kwadransowych Grubasów mieści się w Radomiu w Domu
      Kultury "Idalin" przy ul. Bluszczowej 4/8 tel.365-27-17, ale ja wstydzę się tam
      pójść.Pozdrawiam.
      • Gość: Anka Re: odchudzanie IP: 213.25.11.* 10.03.05, 11:16
        Przyjdź na Idalin w np. w poniedziałek 14 marca koło 18,00. O 18,20 zaczynają
        się ćwiczenia. Wcześniej możesz porozmawiać z Agnieszką, osobą bardzo
        życzliwą, która prowadzi klub, możesz też zostać i zobaczyć jak odbywają się
        zajęcia ruchowe. Jest bardzo fajnie i nie ma się czego wstydzić. Wstydzić można
        się tylko bezczynności. Pozdrawiam
    • Gość: mika Re: odchudzanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.03.05, 07:03
      Czy ktoś wie gdzie w Radomiu można kupić pas Sauna Salution lub podobny
      produkt. Będę wdzięczna za podanie adresu. Pozdrawiam i dziekuje.
    • Gość: asia Re: odchudzanie IP: *.infoplus.com.pl 14.03.05, 11:18
      wiele porad na www.fit.pl
      • muminka81 Re: odchudzanie 14.03.05, 14:03
        najlepszy sposob to MŻ........................................POprostu mniej
        żreć
      • Gość: Gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:10
        Bardzo dziękuję, zaczynam po świętach.
    • Gość: Tomek Odchudzanie IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 15:48
      Polecam mój sposób na schudnięcie: picie czerwonej herbaty oraz roztworu z octu
      jabłkowego. Dodatkowy warunek: Po godz. 18.00 możemy zjeść co najwyżej jabłko
      lub kromkę pieczywa żytniego. Spróbujcie!!!
      • Gość: Gruba Re: Odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:52
        Ile schudłeś, w jakim czasie?
    • Gość: miśka Re: odchudzanie IP: *.radom.pilicka.pl 19.03.05, 16:46
      Zacznij od kopenhaskiej, szybki efekt na zachęte. Potem proponuje racjonalne
      odżywianie ok 1500 kcal, basen i spacery. Musisz uzbroić się w cierpliwość. To
      musi potrwać ! Efekty będą pod warunkiem że zmienisz sposób odżywiania i życia
      POWODZENIA
    • Gość: Tomek Re: odchudzanie IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 16:49
      W ciągu 4 tygodni schudłem 3,7 kg oraz (co najważniejsze) 3 cm w pasie. W ciągu
      tygodnia zdrowy człowiek może schudnąć do 0,8-1 kg. Jeżeli chudniesz więcej, to
      może znaczyć, że organizm chwilowu brak kalorii odbije sobie z nawiązką. Twoje
      hasło powinno chyba brzmieć: Nie odchudzanie a racjonalne żywienie!!! Daj sobie
      na 15 kg 4-5 miesięcy (nie tygodni!!!)
    • Gość: Tomek Re: odchudzanie IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 16:53
      Gorąco polecam "kopenhaską", zaś później rozsądne żywienie!!!
      • Gość: Ana Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:11
        O czym piszesz?
    • Gość: miśka Re: odchudzanie IP: *.radom.pilicka.pl 20.03.05, 17:10
      Właśnie mija rok od moich początków odchudzania. Nie było łatwo !! Ala jest
      efekt 10kg. Tak jak napisałam wcześniej zaczęłam od kopenhaskiej na niej udało
      mi się schudnąć 5 kg Zachęciło mnie to do dalszej pracy nad sobą. Dieta 1000-
      1500kcal, dużo ruchu i optymizm. Wiem że muszę liczyć kcal i wystrzegać się
      słodyczy ale nr 40 już należy do mnie. Odpowiedz sobie na pytanie Co bardziej
      lubisz jedzenie czy młodszy wygląd? Ja wybrałam to drugie i jest mi z tym
      dobrze. Nie spiesz się z tym odchudzaniem 15 kg to ok 2 lat ciężkiej pracy ale
      napewno sobie poradzisz.
      • Gość: byla gruba Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:15
        bbbbbbbbardzo bylam gruba, plakalam,wpadalam w depresje a potem jadlam slodycze
        dla poprawy nastroju no i ponownie plakalam ...........trwalo to 2
        lata.Nastepny krok to poglebianie wiedzy teoretycznej na temat diet i znowu
        placz az w koncu postanowilam ze wybiore najoptymalniejszy sposob odzywiania i
        sie udalo nie gloduje a waze 64 kg z 93 kg i jestem piekna oczywiscie dla
        siebie tz akceptuje sie bardzo naprawde mozna mnie sie udalo wam zycze tego
        samego pozdrawiam
        • Gość: GRUBA Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:52
          Jak tego dokonałaś i ile to trwało?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka