Dodaj do ulubionych

Nie ma lipy

IP: *.pk.edu.pl 12.06.02, 22:24
nie ma - tym razem. Reifeiesn Bank otworzył w radomiu swoją placówke. jak by
nie patrzec to bardzo pozytywny impuls.

:-))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: Nie ma lipy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.06.02, 09:00
      I bardzo dobrze! Oby jak najwiecej nowych inwestycji. Zmienia sie otoczenie
      (jak w przypadku RB - odrestaurowano zabytkowe rogatki), troche ludzi znajdzie
      prace... Tak trzymac!
      • Gość: bodzio Re: Nie ma lipy IP: *.4it.net.pl 13.06.02, 10:12
        Małe jest piękne. Życzmy sobie choćby parę takich zmian (rocznie) na lepsze.
        • Gość: GammaRay Re: Nie ma lipy IP: *.pk.edu.pl 13.06.02, 22:58
          Za moment skończy sie budowa biurowca warty i nastepnego obiektu przy Zeromce
          (róg Dziezkowskiej). Z kolei dawny biurowiec Łucznika ma zyskac elewacje ze
          skła i aluminium. To kolejne malutkie kroczki we własciwym kierunku. Natomiast
          ciekawi mnie co bedzie dalej z E7 na odcinku Maratonska - Przytycka.
          • kaboom Re: Nie ma lipy 14.06.02, 08:05
            Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Z kolei dawny biurowiec Łucznika ma zyskac elewacje ze
            > skła i aluminium. To kolejne malutkie kroczki we własciwym kierunku. Natomiast
            > ciekawi mnie co bedzie dalej z E7 na odcinku Maratonska - Przytycka.

Dokladnie,jesli bedzie wyremontowany biurowiec lucznika (ten na 1905 roku o ile
            sie nie myle) beda miejsca na biura dla wielu malych firm co juz nam da jakies
            100 miejsc pracy.
            Ale co by nie mowic najwazniejsza jest jednak droga E7.
            Za wszelka cene musimy walczyc o szybkie polaczenia tranzytowe na odcinku
            Warszawa-Radom-Kielce-Krakow.
            No i nie wiem czemu ciagle lazi mi po glowie mysl zeby dogadac sie z Kielcami w
            sprawie rozwoju naszych regionow..

• Gość: jdk Re: Nie ma lipy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.06.02, 12:10
              kaboom napisał(a):

> No i nie wiem czemu ciagle lazi mi po glowie mysl zeby dogadac sie z Kielcami w
              > sprawie rozwoju naszych regionow..

To dobrze Ci lazi! Tedy droga!!
              • Gość: GammaRay Re: Nie ma lipy IP: *.pk.edu.pl 15.06.02, 16:43
                No wlasnie. Swego czasu zawiazano przy czynnym udziale wladz Radomia i Kielc
                Stowarzyszenie na Rzecz Przebudowy Trasy E7. Jakos ostatnio o nim nie
                slychac ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka