Gość: GammaRay IP: *.pk.edu.pl 12.06.02, 22:24 nie ma - tym razem. Reifeiesn Bank otworzył w radomiu swoją placówke. jak by nie patrzec to bardzo pozytywny impuls. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jdk Re: Nie ma lipy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.06.02, 09:00 I bardzo dobrze! Oby jak najwiecej nowych inwestycji. Zmienia sie otoczenie (jak w przypadku RB - odrestaurowano zabytkowe rogatki), troche ludzi znajdzie prace... Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Nie ma lipy IP: *.4it.net.pl 13.06.02, 10:12 Małe jest piękne. Życzmy sobie choćby parę takich zmian (rocznie) na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Nie ma lipy IP: *.pk.edu.pl 13.06.02, 22:58 Za moment skończy sie budowa biurowca warty i nastepnego obiektu przy Zeromce (róg Dziezkowskiej). Z kolei dawny biurowiec Łucznika ma zyskac elewacje ze skła i aluminium. To kolejne malutkie kroczki we własciwym kierunku. Natomiast ciekawi mnie co bedzie dalej z E7 na odcinku Maratonska - Przytycka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom Re: Nie ma lipy 14.06.02, 08:05 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Z kolei dawny biurowiec Łucznika ma zyskac elewacje ze > skła i aluminium. To kolejne malutkie kroczki we własciwym kierunku. Natomiast > ciekawi mnie co bedzie dalej z E7 na odcinku Maratonska - Przytycka. Dokladnie,jesli bedzie wyremontowany biurowiec lucznika (ten na 1905 roku o ile sie nie myle) beda miejsca na biura dla wielu malych firm co juz nam da jakies 100 miejsc pracy. Ale co by nie mowic najwazniejsza jest jednak droga E7. Za wszelka cene musimy walczyc o szybkie polaczenia tranzytowe na odcinku Warszawa-Radom-Kielce-Krakow. No i nie wiem czemu ciagle lazi mi po glowie mysl zeby dogadac sie z Kielcami w sprawie rozwoju naszych regionow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Nie ma lipy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.06.02, 12:10 kaboom napisał(a): > No i nie wiem czemu ciagle lazi mi po glowie mysl zeby dogadac sie z Kielcami w > sprawie rozwoju naszych regionow.. To dobrze Ci lazi! Tedy droga!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Nie ma lipy IP: *.pk.edu.pl 15.06.02, 16:43 No wlasnie. Swego czasu zawiazano przy czynnym udziale wladz Radomia i Kielc Stowarzyszenie na Rzecz Przebudowy Trasy E7. Jakos ostatnio o nim nie slychac ... Odpowiedz Link Zgłoś