agnieszkadrab1980 29.04.09, 20:08 Do kogo podobne są Wasze dzieciaczki? Moja Malwinka to wykapany tatuś: podobieństwo i charakterek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena604 Re: Do kogo...? 29.04.09, 22:08 Z wyglądu Maciek jest podobny do mnie (a niektórzy twierdzą, ze nawet bardziej do mojej mamy), ale oczy i oprawę oczu ma taty. A z charakteru jest pomieszany-jest ostrożny tak ja ja ,ale gadatliwy jak tatuś;) No i tak jak mamunia jest mańkucikiem :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: Do kogo...? 30.04.09, 07:40 chyba do mnie z z wyglądu i z charakteru :) uparciuch i żywiołowy jak mamusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Do kogo...? 30.04.09, 08:16 starsza z wyglądu zdecydowanie do taty, w ogóle do jego rodziny, wygląda jak córka jego siostry, a nie moja;) młodsza to wypisz wymaluj ja, ostatnio bardzo dobrzy znajomi od lat moich rodziców stwierdzili, że jest identyczna jak ja w tym wieku:) obie w spadku po mojej babci dostały krzywe małe paluszki u rąk- takie same ma mój tata i ja:) a z charakteru obie to ja: uparte, obrażalskie awanturnice:P Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Do kogo...? 01.05.09, 11:06 Córcia do Tatusia, a Synuś do mnie. Ale charakterek oboje mają mój... :> Odpowiedz Link Zgłoś