Dodaj do ulubionych

absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście?

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.05, 16:29
tak sobie pomyślałam ze fajnie byłoby poszukac znajomych ludzi.więc moze się
odezwiecie absolwenic z lat 1996 - 98. ja kończyłam w 98r,wychowawczyni
p.Lesiak ;-)pozdr.
piszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.woh.rr.com 18.04.05, 05:09
      Ja tez konczylam w 98 rownorzedna klasa ogolna, wychowawczyni p.Prokop
      Pozdrawiam
      • Gość: Maestro Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.02.06, 00:20
        p.Prokop??JAKA PANI??TO PROKOPOWA!!!!!!!PROBOKOP!!!!
    • Gość: gosc portalu Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.05, 17:43
      Witaj Aniu, ciekawe ktora? Znalazlam to forum przez przypadek, ale mnie
      ucieszylo ;D odezwij sie , jesli nie tu to na mail : wiorka@tlen.pl, mozemy tez
      czasem pogadac;D
      Pozdrawiam -Kasia ;D

P.S. zgadnij, ktora ;D
      • Gość: kaśka s Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.53.udn.pl 21.05.05, 23:03
        kaśka solecka koniczyłam w 97r
      • Gość: ania Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.05.05, 11:51
        hej Kasiu.chodziłyśmy razem do klasy? Anek było kilka i Katarzyn dwie. to mam
        problem. no ale jak się nie zgadamy w wirtualnym świecie to mam nadzieję ze na
        zjeżdzie się zobaczymy. pozdrawiam.
    • Gość: gosckasia Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.05, 03:03
      Aniu, Katarzyn bylo trzy, Kasia D, Kasia G, i Kasia P. Czekam na Twoj meil,
      sama jestem ciekawa, ktora z An jestes, Ania S czy O ??? :D
    • Gość: M. mat- fiz IP: *.dyn.optonline.net 22.11.05, 22:11
      P. Kuczynska wychowawczyni.
      • Gość: luxury Re: mat- fiz IP: *.aster.pl 01.12.05, 14:53
        Ja skonczyłam w 98r.Wychowawczyni P. Borudzińska. Pozdrawiam A.F
        • Gość: bebe Re: mat- fiz IP: *.internet.radom.pl 01.12.05, 17:54
          Ja skończyłam mat-fiz w 1981. wychowawca p Tarnowski. pozdrawiam
        • Gość: ja Re: mat- fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:01
          do tej własnie klasy chodził tekże mój brat - Przemek,mnie tez na pewno
          pamietacie!A.D.
          • Gość: luxury Re: mat- fiz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.05, 19:10
            Tak Przemka pamietam, miał młodszą siostrę. Pozdrowionka
            AF
      • evita_duarte Nie ma nikogo? 10.03.06, 02:43

• Gość: cegieł Re: Nie ma nikogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:50
          My już się odnalazłyśmy w świecie...prawda Evita. Pozdrawiam. Monika - mat-fiz
          98
    • Gość: asia Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:40
      rok ukończenia 97 wychowawczyni p. Kondej co za wychowawczyni chyba żadna
      luzacka wychowawczyni z nia sie nie równa ;)
    • Gość: Raf Matura 99 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 17:51
      Pozdrowienia dla wszystkich kończących III LO w 1999! do zobaczenia na 100-
      leciu szkoły!!!
      wychowawczyni- M. Zawadzka
      • Gość: szymi Re: Matura 99 IP: 62.121.129.* 08.01.06, 00:14
        A wiecie cos wiecej o zjezdzie?
    • Gość: elg Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.ipt.aol.com 07.01.06, 15:42
      Pozdrowionka dla wszystkich absolwentow III LO. human. 2001
      • Gość: ania Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.01.06, 21:15
        no właśnie co ze zjazdem? wiecie coś więcej. bo to juz zbliża się wielkimi
        krokami :-))
        • Gość: radmir Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: 82.139.40.* 16.03.06, 10:03
          Zjazd odbędzie się jesienią tego roku-100%!!!!. W tym wątku przypominają się
          młodsze roczniki, a gdzie są staruchy? Czyżby nie nauczyli się obsługi
          komputera i nie korzystają z internetu? Trzeba kontynuować wątki o jubileuszu i
          gromadnie stawić się na zjeździe. Proponuję, ażeby przypomnieć sobie listę
          obecności i wg nazwisk poszukać nieco w wyszukiwarkach. Może nasze koleżanki i
          koledzy mają swoje strony www, może są ludźmi sukcesu i ich nazwiska widnieją
          na stronach różnorodnych instytucji. Może warto jubileuszową stronę uruchomić.
          Młodzi do boju. Ja jestem nieco za stary i syn odcina mnie od internetu w dość
          istotny sposób.
          • Gość: też 1984 Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.icpnet.pl 16.03.06, 14:45
            Po lekcjach informatyki z drugiej połowy lat 80-tych, obsługa komputera
            mniejszego od ODRY może rzeczywiście sprawiać pewien problem :).

A tak poważnie też zauważyłem pewną linię graniczną poniżej której pewne
            roczniki nie pojawiają się na forum :.(
            • Gość: Małgorzata 78 Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:14
              Pozdrowienia od absolwentki z 1978r. Ci starsi też potrafią obsługiwać komputer,
              może nie tak jak młodsi, ale jednak ...
              Trzeba również pamiętać, że jest już jeden wątek dot. Czachowskiego na tym forum
              i jest tam trochę wpisów od starszych absolwentów.
              Jeżeli ktoś ma dokładniejsze informacje na temat jubileuszu szkoły, to bardzo
              proszę o ich upublicznienie.
              Małgorzata z IVc
          • Gość: Gocha 1977 Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.icpnet.pl 22.03.06, 15:05
            Mam nadzieję,że Masz rację co do zjazdu!Myślę,że najbardziej gromadnie stawią się
            na nim "staruchy",które nie gorzej niz młodzi obsługują nie tylko komputery!
            Skoro tak zdecydowanie twierdzisz,że jubileusz będzie obchodzony jesienią,to
            może znasz jakieś szczegóły co,gdzie,kiedy.Wielu z nas nie mieszka w
            Radomiu,niekorzy
            na innym kontynencie.Myślę,że zostało bardzo mało czasu na organizację takiego
            przedsięwzięcia!
            • Gość: Ania 1990 Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.03.06, 23:56
              Pozdrawiam, wlasnie z innego kontynentu. Wychowawczyni pani Hrynkiewicz.
      • Gość: Humanistka Humanistyczna 2001 IP: 82.139.8.* 20.09.06, 12:21
        • Gość: też absolwentka Re: Humanistyczna 2001 IP: *.internet.radom.pl 22.09.06, 14:39
          a gdzie są absolwenci 81 klasa mat-fiz wych.Eugeniusz Tarnowski odezwijcie sie
          czy idziecie na zjazd?
        • Gość: flavia Re: Humanistyczna 2001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:28
          humanistyczna 2001, czyli wych. P. Sakowicz? A kto tu się odzywa?
    • Gość: absolwent Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.05.06, 23:22
      matura w 1996 roku
      wychowawczyni-p.M.Król
      stare dzieje, rzec można-prehistoria!
      • Gość: myszka Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.pr.radom.net 05.07.06, 23:05
        A może odezwie się ktoś z klasy humanistycznej <98> wych. obecna P. Dyrektor.
        Pamiętacie Renatkę -dużo śpiewała,chodziła z gitarą.
        ODEZWIJCIE się :-)))))))
        • Gość: luxury Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:21
          Ja konczyłam w 98, klasa humanistyczna. Rety jak dawno...a jak szybko zleciało??
          • Gość: myszka Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.pr.radom.net 12.07.06, 00:23
            Ja też!!!!!!!!!! "98" klasA HUMANISTYCZNA
          • Gość: aza Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: 193.111.145.* 18.08.06, 13:39
            Poszukuję rocznika 1984 kl. IV b wychowawczyni Socha Alicja
      • Gość: ewar Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:51
        Do Gościa "też"-Zaskoczę Cię -staruchy też potrafią obsługiwać kompa!!!
        Poszukuję maturzystów z 1975 roku!!!Klasa ogólna ,wychowawca Marek Golka a
        potem Pani Ornatowska.
    • Gość: Mirek Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: 217.153.60.* 22.08.06, 16:53
      Szukam absolwentów matura w 1985r. Odezwijcie się co u Was? Może spotkamy się
      na jubileuszu.
      • Gość: H.L Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.08.06, 20:56
        Co się dzieje z absolwentami rocznik 1980, klasa mat-fiz, wychowawczyni A.Czub.
        odezwijcie się
        • Gość: ***ewita*** Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.08.06, 23:07
          Może odezwie się rocznik 1986 kl.d ogólna wych. p.Miłecka.
          • inia33 Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście 27.10.06, 11:53
            pozdrawiam:)))
            rocznik 94, klasa angielska, wych p. Prokop:)))
            • Gość: Aga Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 12.11.06, 05:22
              Pozdrawiam! Odezwijcie sie: Klasa B, wychowawczyni p.Pietras.
            • Gość: a. Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:45
              Skonczylam III LO w 1993, klase ogolna. Wychowawczynia byla na poczatku p.
              Brzezinska (?), a potem nie pamietam... pod matematyki babka.
              Od paru lat mieszkam ()juz na stale w wawie). pracuje w zawodzie - w pewnej
              fundacji, pomagam ludziom.
              • Gość: Dora Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:34
                Witam.Odezwij się.Wychowawczyni Maria Ługowska.Matura 1984.Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: absolwenci IIILO Czachowski - gdzie jesteście IP: 195.95.164.* 24.01.07, 11:00
      Witam właśnie "wpadłam" na to forum... już dawno nikt nie zaglądał. Matura
      1994 - biochem, wych. Mariola Jaskulska
      pozdrawiam wszystkich !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka