isoxazolidine 19.03.05, 10:26 a Kielce za nami w tyle .... szczegóły tutaj: www.wojewodztwo.radom.pl :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 19.03.05, 12:52 Jakos nie sądze by to podnioslo prestiz Radomia:))) Jakbyście mieli Izbę Skarbowa to moglbyście zadzierac nosa.Ranking potraktuj jako ochłapik dla sfustrowanego grajdołka by mógł przez chwile poczuc sie duzy:)))) Pozdrawiam,optymizmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: US Radom najlepszy !!! IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 05:35 Izbę Skarbową mamy -tylko ona nie ma nic wspólnego z podatnikami jakbyś tego nie wiedział, dla podatników są urzędy skarbowe Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 11:11 a ja jednak sadze ze to podnosi prestiz. jak byscie mieli w kielcach DLP to moglibyscie zadzierac nosa. a tak siedzcie cicho bo wam zlikwidujemy nawet nadlesnictwo i jak bedziecie wtedy uprawiac partyzantke ... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 21:07 Isox juz ci pisałem ze DLP to działa na zasadzie przedtawicielstwa handlowego Państwowego Gospodarstwa Leśnego "Lasy Państwowe",i o ile wiem taki dyrektorek chyba nie moze nic zrobic bez zgody starosty czy wojewody Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 22.03.05, 11:33 a jak bedziesz fikac to i ostatnie dwa samoloty z masłowa zabierzemy i bedziecie puszczac latawce z tego 'airportu' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: US Radom najlepszy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:38 Generalnie wnioski z tego rankingu są takie ze im wieksze miasto tym nizsza pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 19.03.05, 23:05 Jurek--zlinczuja cie za to w Radomiu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: US Radom najlepszy !!! IP: 195.164.168.* 20.03.05, 08:21 To nie dotyczy Kielc . Niewielkie miasteczko i niska pozycja . Ale województwo jest , ułecheche . Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 11:04 ke? radom jest wiekszy od kielc a ma wyzsza pozycje. jak wytlumaczysz ten fenomen? Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 21:00 Radom ma wyższa pozycje ,buehehehehe------toz to o wiele ponizej Zielonej Góry:))))) Radom teraz można porównac jedynie do Otwocka,Grójca,buehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 11:07 Gość portalu: jurek napisał(a): > Generalnie wnioski z tego rankingu są takie ze im wieksze miasto tym nizsza > pozycja idąc tym torem należy wnioskowac, ze Kazimierza jest wiekszym miastem od Kielc bo jest ostatnia w rankingu ;-))) konsultacja u psychiatry niezbednie konieczna .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: US Radom najlepszy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:20 wiesz...patrzyłem na miasta a nie miasteczka,rusz glowa zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 11:25 a co Kielce wieksze od Radomia ? ... hihihi ..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 21:04 Jesli polecasz komus psychitrę to co powiesz o kims kto z uporem maniaka twierdzi ze radom ma wyższa pozycje od Kielc? :)))) Chyba Cie troche poniosło:)))Pozdrawiam,nie gniewaj sie na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: US Radom najlepszy !!! 20.03.05, 14:58 Gladiatorek - wlasnie takie rzeczy maja znaczenie np. przy okazji decyzji o lokalizacji roznych instytucji. Dzieki wysokiej jakosci radomskich USow to w Radomiu ulokowano III Urzad Skarbowy - dla najwiekszych firm z calego woj. mazowieckiego spoza Warszawy. Po raz kolejny - gratulacje dla US Radom I! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 21:11 To polecam Ci jak najczestsze wizyty w urzedach skarbowych-----:)))) Ja tam chetnie nie chodze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: US Radom najlepszy !!! 21.03.05, 23:29 Ja tam w ogole nie chodze! Rozliczam sie poczta, a poki co nie musieli mnie wzywac! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 22.03.05, 12:24 To nie wiesz jak znienawidzoną instytucją jest urząd skarbowy.Tam robią aferę z kazdego przecinka,ale i tak najważniejsza jest kawusia i jogurcik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 22.03.05, 14:48 może w kielcach. u nas jest w porządelu. kawusia dla każdego klienta i ładne blondyneczki zamiast starych prukf w okienkach :))) doją tylko kielczaków (sprawdzają w metrykach) ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: US Radom najlepszy !!! 22.03.05, 18:49 Ladne blondyneczki ze złotymi kapslami na zebach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: US Radom najlepszy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:59 uuuu...to teraz w takim razie w warszawie,krakowie juz nie bedzie nowych instytucji :] i co oni poczną??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxx Re: US Radom najlepszy !!! IP: *.radom.pilicka.pl 21.03.05, 11:16 czyli najlepiej łupią podatnika - z czego tu się cieszyć, sporo firm z tego powodu przeniosły fikcyjnie swe siedziby do W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: US Radom najlepszy !!! 22.03.05, 07:36 www.gazetaprawna.pl/dzialy/9.html?numer=1416&dok=1416.9.3.2.1.1.0.1.htm Zależy jak się ranking czyta i jakie dane wyciąga. Kolega po chemicznemu wyciagnął część danych a pominał inne. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: US Radom najlepszy !!! 22.03.05, 11:34 ck_forever napisał: > www.gazetaprawna.pl/dzialy/9.html?numer=1416&dok=1416.9.3.2.1.1.0.1.htm > Zależy jak się ranking czyta i jakie dane wyciąga. Kolega po chemicznemu > wyciagnął część danych a pominał inne. Pozdro stara, wielokrotnie sprawdzona kielecka metoda. uczę się ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś