pauluskaaa 24.11.09, 19:35 Tak jak w temacie: Jakie najgłupsze pytania słyszeliście? Jeśli wątek już był to sorry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deluxe Re: Najgłupsze pytania;D 25.11.09, 17:08 mam taką dziewczyne w klasie , która jest baardzo dziwna , baaardzo zacofana. niczego nie wie i na lekcjach zadaje pytania typu : ` prosze pani , a moge dokończyć tą notatke na następnej stronie? ( zeszytu ) ` wtedy wszyscy sie lejemy. XD albo coś takiego : ` prosze pani , a czy ten sprawdzian będzie na rzędy ? ` XDD kiedy zawsze jest . ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 13:37 Jak byłam mała (8-9 lat) jakaś dziewczynka podeszła do mnie i się mnie spytała : Jaki jest twój ulubiony kszatałt? (chodziło jej o koło , prostokąt) <hahahahaahaaha> . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 14:44 jak tam u tego z****** . ? o m g . ! i co jej miałam powiedzieć. ? Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 14:47 jakiego koloru masz majtki ? xd o jaa ale się brechtałam, kiedy mi takie pytanie zadano ;d ale to się zalicza bardziej do dziwnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 14:59 ,,dziecko tą bluzke to ktoś ci osrał"-baba od wuefu -ona jest świetna niby nie śmieszne i aż do bulu wydeptane ale mnie strasznie rozbawiłą bo powiedziałą to tak jagby pytała się serjio Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 15:10 podchodzi do mnie mała dziewczynka z przedszkola. pyta się do której klasy vhodzę. mówię, że do szóstej, ona podchodzi do matematycy i się pyta : a do której ty chodzisz klasy? xd wiele razy rozmawiam z kimś już dobre pół godzinyi w trakcie jest pytanie, jak się nazywam, w sensie, że nazwisko. albo jeszcze przez jakie ż. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 hmmmmmmm 26.11.09, 20:51 -kiedy była konstytucja 3 maja? -11 listopada? albo w stylu pani ze sklepiku: -poprosze jedną gumę orbit -dwie? -poproszę różowy listek gumy orbit -miętową czy owocową? -porposzę ice tea lemon -cyrtynowa czy pomarańczowa? no standard Odpowiedz Link Zgłoś
ewoszka Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 14:58 czy ty masz jedno oko wyżej czy niżej to było prze ale ziałam ale nie mam krzywych oczów jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Najgłupsze pytania. 26.11.09, 15:22 to ty naprawdę ćpałaś? ojej, ale fajnie! ile? co? jak się czułaś? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 19:39 na sztuce do takiego w miare mlodego nauczyciela podchodzi kolezanka z dwoma identycznymi ksiażkami otwartymi na tej samej stronie na ktorej jest jakis rózowy rysunek i wyskakuje z pytaniem "ktory różowy jest bardziej różowy?" wtedy mnie to rozwaliło... kolesia tez rozwaliło, normalnie nie potrafił odpowiedzieć^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 19:43 "Z czym jest ta bułka z serem?" taka dziewczyna się zapytała babki w sklepiku szkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus7 Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:52 chcesz jagodziankę? - a z czym masz? <hahaha> albo jak taką petarę moja kumpela przywaliła na w-fie że aż tynk odpadł (a mamy nowiutką ogromną salę) to wuefista cos takiego do niej "ku##a, p*****ło cie do końca?!" hehe to było dobre normalnie to nauczyciele tak nie gadają Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 ? =) 26.11.09, 19:46 Ja słyszałam takie: Jak ma na imię Monika Brodka? =P Albo. Agnieszka! Jak masz na imię? Albo. Jakiego koloru jest ten niebieski maluch? =P Głupota ludzka wykracza poza granice =P Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf Re: ? =) 26.11.09, 19:53 "z ilu osób składa się rada pięciuset . ?" cała klasa nie mogła jak usłyszała to pytanie . ale odpowiedź była jeszcze lepsza ; D " z 50 ? " Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 19:57 A mój kumpel z klasy jest trochę zacofanyy xDD Oto przykład: Piszemy w zeszycie, jakie będziemy czytać lektury, a obok w nawiasie datę, kiedy rozpoczniemy ją omawiać. Ok, napisaliśmy, a kilka minut póżniej on się odzywa: -Psze pani, kiedy będziemy przerabiać lektury?? Wszyscy mają oczywiście niezły polew xDD Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:02 dzzisiaj była histori i pani opowiadała o bogach greckich i mówiła że ich życie to tylko mity i żę oni byli nieśmiertelni !!a jeden chłopak z klasy wali pytanie : proszę pani ,jeżeli oni byli nie śmiertelni to czemu już nie żyją ? !!ja on to powiedział to cała klasa się na niego spojrzała i TAKIE oczy ,pani też nei mogła ze śmiechu z niego !!i przez pół lekcji się z niego śmieliśmy !!wogle dzisaij w sql zwałka była !! Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:02 Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:37 Tyle tego było, a ja żadnego nie pamiętam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:39 siedzimy przy trampolinie, moja kol. ,,a to jest na prąd?" albo ta sama, kiedyś mnie wyrwała od dziewczyn zaciągnęła do jakiegoś kąta i taka poważna ,,mam dużą dupę?". hehe XD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia27 Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:43 To kiedyś powiedziała moja młodsza siostra "Czemu idziesz do szkoły!?" Przecież mama kazała ci się uczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Najgłupsze pytania;D 26.11.09, 20:44 na przyrodzie kiedyś ja i moja kumpela zapytałyśmy jak węże uprawiają se.x [ przecież skąś muszą się brac małe węże no nie . ! ? ] ;- o Odpowiedz Link Zgłoś