Gość: iwa IP: *.com / *.com 04.04.05, 14:58 wladze tez powinni pomyslec zeby piatek byl dniem wolnym od pracy zeby mozna isc o 10 do kosciola i modlic sie w chwili pogrzebu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 18:07 zgadzam się w zupełności. Taki dzień powinien być wolny od pracy aby w ciszy i skupieniu można było czy to obejrzeć czy to w kościele uczestniczyć w modłach za dusze Ojca Świętego. I wydaje mi się że władze Radomia powinny pójść w ślady Łodzi i ogłosić dzień pogrzebu dniem wolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.... Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 18:35 Radom jak to Radom zawsze spóżniony,markety zamknąć w niedzielę to chcą a uczcić pamięć największego Polaka rodaka to za dużo.A markety w niedzielę same się zamkneły Co na to radni miasta,tacy katolicy.A wybory niedaleko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAA Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.05, 19:48 Idz na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 20:27 A ja mam wolne. Hala Feniks nie pracuje w piątek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.... Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 21:08 znalazł się pracocholik.współczuję twym współpracownikom/JAA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 21:15 Oczywiście urlop to jest wyjście. A co jeżeli dyrekcja niedaje??? widze natomiast /JAA/ że ty niemasz problemu. Pewnie należysz do tych co albo się uczą albo mury podpierają:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAA Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.05, 22:49 Duży błąd w ocenie ja też pracuje ale mam normalnego szefa i z urlopem zero problemu, jak miałem głupka za szefa to zmieniłem prace co i tobie antal szczerze radzę, a co do podpieranie murów to sądząc z szybkiej riposty posiadasz duże doświadczenie w tej dziedzinie, i cgyba wyrabiasz nadgodziny pilnując ścian lub jr obficie podlewając po winie marki "WINO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 05.04.05, 06:37 Akurat się składa że i ja mam normalnego szefa:). Ale tu i ówdzie słysze że istnieją problemy. A riposta była szybka bo odpowiedź twoja nieprzemyślana. Musisz zrozumieć że niewszyscy mają tak dobrze jak Ty i ja i tekst z urlopem był trochu poniżej pasa. Troche zrozumienia i wyrazumiałości życze na przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAA Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.05, 19:09 Pewnie należysz do tych co albo się uczą albo mury podpierają:D. A to było niby "powyżej pasa"????? Ty masz za to dużo "zrozumienia i wyrazumiałości " Na przyszłość życzę troche mniej ostrego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 06.04.05, 06:25 No widze że jednak niedogadamy się w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: 80.249.4.* 05.04.05, 09:40 jestem przekonana,że Starostwo jak zwykle bedzie pracowało; to brak szacunku ale.....; zresztą petenci będa przyjeżdżać jak każdego innego dnia pewnie; szkoda tylko że urzędy gminne, miejskie mają zazwyczaj wolne ,a my ..... praca, praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sax. Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 05.04.05, 19:55 Masz rację Ewa.Tak to jest z tymi urzędasami wrzystko na pokas.Jak coś oddają budynek,drogę to musi być biskup do poświęcenia,modły.Wszystko dla wyborców niech widzą jacy jesteśmy cudowni a potem impreska.Dla dobra wyborców.Miasto ma wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 05.04.05, 21:04 Urząd Miejski ma wolne .Natomiast co do innych podległych placówek wypowiedziała sie pani rzecznik prezydenta i nie do kończ zrozumiale. Co z zajęciami w szkole, przedszkolach i innych podległych placówkach. To czy ktoś ma urlop nie rozwiąze sytuacji, czy szef jest dobr , czy nie - każdy chce uczestniczyc w pożegnaniu tak wielkiego Polaka był Ojciec Święty - honorowy obywatel Radomia Panie Prezydencie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś