Dodaj do ulubionych

a co z wolnym dniem w pracy

IP: *.com / *.com 04.04.05, 14:58
wladze tez powinni pomyslec zeby piatek byl dniem wolnym od pracy zeby mozna
isc o 10 do kosciola i modlic sie w chwili pogrzebu
Obserwuj wątek
    • Gość: antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 18:07
      zgadzam się w zupełności. Taki dzień powinien być wolny od pracy aby w ciszy i
      skupieniu można było czy to obejrzeć czy to w kościele uczestniczyć w modłach
      za dusze Ojca Świętego. I wydaje mi się że władze Radomia powinny pójść w ślady
      Łodzi i ogłosić dzień pogrzebu dniem wolnym.
    • Gość: a.... Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 18:35
      Radom jak to Radom zawsze spóżniony,markety zamknąć w niedzielę to chcą a uczcić
      pamięć największego Polaka rodaka to za dużo.A markety w niedzielę same się
      zamkneły Co na to radni miasta,tacy katolicy.A wybory niedaleko!!!!
    • Gość: JAA Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.05, 19:48
      Idz na urlop
      • Gość: Ja Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 20:27
        A ja mam wolne.
        Hala Feniks nie pracuje w piątek!!!
      • Gość: a.... Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 21:08
        znalazł się pracocholik.współczuję twym współpracownikom/JAA/
        • Gość: antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 04.04.05, 21:15
          Oczywiście urlop to jest wyjście. A co jeżeli dyrekcja niedaje??? widze
          natomiast /JAA/ że ty niemasz problemu. Pewnie należysz do tych co albo się
          uczą albo mury podpierają:D.
          • Gość: JAA Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.05, 22:49
            Duży błąd w ocenie ja też pracuje ale mam normalnego szefa i z urlopem zero
            problemu, jak miałem głupka za szefa to zmieniłem prace co i tobie antal
            szczerze radzę, a co do podpieranie murów to sądząc z szybkiej riposty
            posiadasz duże doświadczenie w tej dziedzinie, i cgyba wyrabiasz nadgodziny
            pilnując ścian lub jr obficie podlewając po winie marki "WINO"
            • Gość: antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 05.04.05, 06:37
              Akurat się składa że i ja mam normalnego szefa:). Ale tu i ówdzie słysze że
              istnieją problemy. A riposta była szybka bo odpowiedź twoja nieprzemyślana.
              Musisz zrozumieć że niewszyscy mają tak dobrze jak Ty i ja i tekst z urlopem
              był trochu poniżej pasa. Troche zrozumienia i wyrazumiałości życze na
              przyszłość :)
              • Gość: JAA Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.05, 19:09
                Pewnie należysz do tych co albo się
                uczą albo mury podpierają:D.

A to było niby "powyżej pasa"?????
                Ty masz za to dużo "zrozumienia i wyrazumiałości "
                Na przyszłość życzę troche mniej ostrego języka.
                • Gość: Antal Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 06.04.05, 06:25
                  No widze że jednak niedogadamy się w tej kwestii.
    • Gość: Ewa Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: 80.249.4.* 05.04.05, 09:40
      jestem przekonana,że Starostwo jak zwykle bedzie pracowało; to brak szacunku
      ale.....; zresztą petenci będa przyjeżdżać jak każdego innego dnia pewnie;
      szkoda tylko że urzędy gminne, miejskie mają zazwyczaj wolne ,a my ..... praca,
      praca
      • Gość: sax. Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 05.04.05, 19:55
        Masz rację Ewa.Tak to jest z tymi urzędasami wrzystko na pokas.Jak coś oddają
        budynek,drogę to musi być biskup do poświęcenia,modły.Wszystko dla wyborców
        niech widzą jacy jesteśmy cudowni a potem impreska.Dla dobra wyborców.Miasto ma
        wolne.
        • Gość: 7 Re: a co z wolnym dniem w pracy IP: *.udn.pl 05.04.05, 21:04
          Urząd Miejski ma wolne .Natomiast co do innych podległych placówek wypowiedziała
          sie pani rzecznik prezydenta i nie do kończ zrozumiale. Co z zajęciami w
          szkole, przedszkolach i innych podległych placówkach. To czy ktoś ma urlop nie
          rozwiąze sytuacji, czy szef jest dobr , czy nie - każdy chce uczestniczyc w
          pożegnaniu tak wielkiego Polaka był Ojciec Święty - honorowy obywatel Radomia
          Panie Prezydencie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka