Gość: reno IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 11:16 Mam pytanie ,gdzie w Radomiu mogę zrobić przegląd techniczny samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Caos Re: przegląd techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:50 Jeśli chodzi o przegląd rejestracyjny to jest co najmniej kilka miejsc w Radomiu- na ulicy Starowolskiej, przy rondzie Kozienickim wjeżdzając od strony ul.Wojska Polskiego, albo też przy rondzie na Słowackiego jak sie jedzie na Idalin. Właśnie jestem po przeglądzie- przerażające jest to, że zawsze musze się domagać rzeczywistego przegladu, bo zawsze chcą mi wstawiac pieczątke i dopuścić do ruchu bez spojrzenia na samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 17:51 A czy w serwisie fiata na Wojska Polskiego jeszcze robią przeglądy rejestracyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 21:02 Może ktoś wie gdzie zrobić to badanie techniczne? Konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: przegląd techniczny IP: *.infoplus.com.pl 14.04.05, 08:51 A przy okazji, gdzie najtaniej ustawić zbieżność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: przegląd techniczny IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 13.04.05, 22:14 Zrobić przegląd czy wbić pieczątkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 14.04.05, 08:45 i to i to ,ale gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 15.04.05, 11:41 Nikt nie chce pomóc? Słabo znam Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acuś Re: przegląd techniczny IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.05, 22:09 ZTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: przegląd techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 07:32 Logis 1905 roku. Odpowiedz Link Zgłoś