Dodaj do ulubionych

przegląd techniczny

IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 11:16
Mam pytanie ,gdzie w Radomiu mogę zrobić przegląd techniczny
samochodu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Caos Re: przegląd techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:50
      Jeśli chodzi o przegląd rejestracyjny to jest co najmniej kilka miejsc w
      Radomiu- na ulicy Starowolskiej, przy rondzie Kozienickim wjeżdzając od strony
      ul.Wojska Polskiego, albo też przy rondzie na Słowackiego jak sie jedzie na
      Idalin. Właśnie jestem po przeglądzie- przerażające jest to, że zawsze musze
      się domagać rzeczywistego przegladu, bo zawsze chcą mi wstawiac pieczątke i
      dopuścić do ruchu bez spojrzenia na samochód.
      • Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 17:51
        A czy w serwisie fiata na Wojska Polskiego jeszcze robią przeglądy
        rejestracyjne?
        • Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 21:02
          Może ktoś wie gdzie zrobić to badanie techniczne?
          Konkretnie.
      • Gość: szybka osa Re: przegląd techniczny IP: *.infoplus.com.pl 14.04.05, 08:51
        A przy okazji, gdzie najtaniej ustawić zbieżność?
    • Gość: Gość Re: przegląd techniczny IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 13.04.05, 22:14
      Zrobić przegląd czy wbić pieczątkę?
      • Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 14.04.05, 08:45
        i to i to ,ale gdzie
        ?
        • Gość: reno Re: przegląd techniczny IP: *.internet.radom.pl 15.04.05, 11:41
          Nikt nie chce pomóc?
          Słabo znam Radom.
          • Gość: acuś Re: przegląd techniczny IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.05, 22:09
            ZTE
          • Gość: Thorez Re: przegląd techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 07:32
            Logis 1905 roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka