IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:59
Widziałem ostatnio Radom, bardzo ładne miasto, nie rozumiem tego czemu ma tak
złą opinię w kraju. Potraficie to wyjaśnić?
Obserwuj wątek
    • Gość: fe Re: Radom IP: *.udn.pl 13.04.05, 23:37
      Nie podzielam tej opinii. Wiele podróżuję służbowo po całej Polsce. Nigdy nie
      spotkałem się ze złą opinią na temat Radomia, wręcz przeciwnie, wiele razy
      słyszałem pochlebne uwagi o radomianach i podziękowanie za czerwiec 76. Gdyby
      nie Radom to byśmy jedli chleb z marmoladą - mówiono. Myślę,że to sami
      radomainie nie lubią swego miasta.Szczególnie ci napływowi ze wsi.
      • isoxazolidine Re: Radom 14.04.05, 15:32
        rzeczywiście - winę za kreowany tu i tam obraz radomia ponosza sami radomiacy. ilez to razy gdzies w knajpce w krakowie slychac jak jakas banda przyglupow z radomia opwiada o swoim miescie niestworzone herezje?
        • Gość: fe Re: Radom IP: *.udn.pl 17.04.05, 16:11
          To ci napływowi z kompleksami, nie utożsamiają się ze swoim miastem, tak jak
          nie utożsamiają się i ze swoją wioską. Taki to sam nie wie czy jest ze wsi, czy
          z miasta i udaje warszawiaka, a tu słoma z butów.
          • Gość: Bartek Re: Radom IP: *.udn.pl 17.04.05, 18:03
            .. no i w ten sposób znacie już przyczynę,
            to typowe "argumenty", które nic nie wyjaśniają!
    • Gość: KIBIC Re: Radom IP: *.dc.dc.cox.net 20.04.05, 19:39
      "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=21849856&a=22378344

Re: Ulice Radomia , ich wygląd i stan.... Autor: Gość: KIBIC
      Data: 04.04.2005 17:21

Jezeli jest to prawda co piszecie "Prezydent Marcinkowski musi odejsc" to sa
      najpowazniejsze zarzuty jakie przeczytalem na tym Forum, poniewaz zapomnial on
      na jakie stanowisko zostal powolany. Jego pierwsze obowiazki to usuwanie smieci,
      sniegu, reperacja ulic i chodnikow oraz zapewnienie bezpieczenstwa na ulicach i
      drogach i w calym miescie. Jezeli Rada Miejska go wyrecza w tym co ma robic to
      czas na jego odwolanie. Powolajcie komitet "ODWOLANIA" tylko na podstawie smieci
      i zanieddbania ulic, to trafi do kazdego, bo go "szlag trafia" i idzcie w lud
      zbierac podpisy pod petycja usuniencia PREZYDENTA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka