Gość: Avi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:59 Widziałem ostatnio Radom, bardzo ładne miasto, nie rozumiem tego czemu ma tak złą opinię w kraju. Potraficie to wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fe Re: Radom IP: *.udn.pl 13.04.05, 23:37 Nie podzielam tej opinii. Wiele podróżuję służbowo po całej Polsce. Nigdy nie spotkałem się ze złą opinią na temat Radomia, wręcz przeciwnie, wiele razy słyszałem pochlebne uwagi o radomianach i podziękowanie za czerwiec 76. Gdyby nie Radom to byśmy jedli chleb z marmoladą - mówiono. Myślę,że to sami radomainie nie lubią swego miasta.Szczególnie ci napływowi ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Radom 14.04.05, 15:32 rzeczywiście - winę za kreowany tu i tam obraz radomia ponosza sami radomiacy. ilez to razy gdzies w knajpce w krakowie slychac jak jakas banda przyglupow z radomia opwiada o swoim miescie niestworzone herezje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Radom IP: *.udn.pl 17.04.05, 16:11 To ci napływowi z kompleksami, nie utożsamiają się ze swoim miastem, tak jak nie utożsamiają się i ze swoją wioską. Taki to sam nie wie czy jest ze wsi, czy z miasta i udaje warszawiaka, a tu słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Radom IP: *.udn.pl 17.04.05, 18:03 .. no i w ten sposób znacie już przyczynę, to typowe "argumenty", które nic nie wyjaśniają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Radom IP: *.dc.dc.cox.net 20.04.05, 19:39 "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=21849856&a=22378344 Re: Ulice Radomia , ich wygląd i stan.... Autor: Gość: KIBIC Data: 04.04.2005 17:21 Jezeli jest to prawda co piszecie "Prezydent Marcinkowski musi odejsc" to sa najpowazniejsze zarzuty jakie przeczytalem na tym Forum, poniewaz zapomnial on na jakie stanowisko zostal powolany. Jego pierwsze obowiazki to usuwanie smieci, sniegu, reperacja ulic i chodnikow oraz zapewnienie bezpieczenstwa na ulicach i drogach i w calym miescie. Jezeli Rada Miejska go wyrecza w tym co ma robic to czas na jego odwolanie. Powolajcie komitet "ODWOLANIA" tylko na podstawie smieci i zanieddbania ulic, to trafi do kazdego, bo go "szlag trafia" i idzcie w lud zbierac podpisy pod petycja usuniencia PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś