Dodaj do ulubionych

Triada-kłopoty finansowe?

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 14:47
Jade w czerwcu z Triadą, a ułyszałem w innym biurze, że Triada stoi na skraju
bankructwa. Prawda to ,czy nieuczciwa konkurencja? Rynioo
Obserwuj wątek
    • Gość: AA Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 16:23
      Niuczciwa konkurencja, ja to słyszę już od 2 lat !!!
      • Gość: pluskwa Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: 217.153.92.* 15.04.03, 17:34
        ale nie polecam nie polecam tej firmusi oj nie. Chyba że lubicie na urlopie
        szarpać sobie nerwy to polecam polecam..............
        • Gość: albert Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.acn.pl 15.04.03, 22:52
          Byłem 6-krotnie i bylo wszytko OK
        • Gość: bywalec Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 18:57
          A od kiedy pluskwy znają się na turystyce.
          byłem z nimi 3 razy .Zawsze było super. Dostałem tyle za ile zapłaciłem .
    • Gość: mick15 Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 11:00
      powiem szczerze że co roku maja inne obiekty co świadczy o ich zaległościach w
      stosunku do hoteli, natomiast nie można utrzymac sie z imprez sprzedając
      poniżej kosztu przejazdu autokarem, nawet apartamenty bez wyżywienia kosztują,
      ale jeżdżąc piętrowymi autokarami gdzie mieści się 70 czy 80 osób może im sie
      opłaca. A propo, są różne zdania na temat Triady i ich organizowania imprez,
      jedno jest pewne jak chcesz jechac namyśl się czego chcesz, lepiej dopłacić i
      miec spokojniejsze wczasy.
      • ala666 Re: Triada-kłopoty finansowe? 16.04.03, 17:39
        Nieprawda, że TRIADA zmienia co roku hotele.
        Przeglądam oferty tego biura bardzo często i większości są to te same hotele
        lub apartamenty, natomiast bardzo zwiększyli swoje propzycje co do możliwości
        spędzenia urlopu. Byłamz z TRIADĄ dwa lata temu w Grecji i było OK w tym roku
        jadę w czerwcu do Turcji (pomimo, że blisko Iraku)i też będzie OK.

• Gość: Magda Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:02
      Byłam w tym roku z Triadą w Paryżu, w zeszłym w Grecji (na objazdówce).
      Uważam,że biuro jest dobre - sprawdzcie rankingi w Rzeczypospolitej. Polecam.
      Duzo zalezy od wycieczkowiczów i pilota
      • Gość: Andy Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.crowley.pl 16.05.03, 12:24
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> Byłam w tym roku z Triadą w Paryżu, w zeszłym w Grecji (na objazdówce).
        > Uważam,że biuro jest dobre - sprawdzcie rankingi w Rzeczypospolitej. Polecam.
        > Duzo zalezy od wycieczkowiczów i pilota

Rankingi w Rzeczpospolitej - to jedna wielka bzdura. Powołujesz się na coś o
        czym nie masz pojęcia. Lepiej poczytaj inne posty, to może Cię oświeci!
        • psii Re: Triada-kłopoty finansowe? 16.05.03, 12:55
          Lepiej w cos wierzyć niż wszystko torpedować - atakować wszystko i
          wszystkich.Jeżdze z TRiada i jest ok.Ogólnie jestem pod wrażeniem ich rozwoju,a
          pomysły mają najlepsze w kraju.Zresztą podobnie jak Big Blue z którymi byłem
          rok temu.A może to nie przypadek,że atakuje sie tych co sa najlepsi i
          najwięksi.Obserwując te wszystkie opinie mam wrażenie ze te dwa biura są solą w
          oku poru niezrealizowanych facetów (prawda ANDY?).
          pozdrawiam wszystkich klientów TRiady ,Big Blue i innych atakowanych
          • Gość: Andy Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.crowley.pl 16.05.03, 13:58
            Coś mi się wydaje, że Cię ostro poniosło. Jeśli rozumiesz czytany tekst to
            powinieneś(aś) zauważyć, że nie pisałem na temat Triady tylko rankingu
            Rzeczpospolitej. Nie sądzę, że oznacza to torpedowanie wszystkigo. Jeśli zaś
            nie rozumiesz tego co czytasz, to lepiej też nie zajmuj się pisaniem.

Na tym kończę dyskusję na ten temat i serdecznie Cię pozdrawiam.

• psii Re: Triada-kłopoty finansowe? 16.05.03, 15:44
              Gdybym czytał wszystkie posty to bym np . nie wyjechał z żadnym biurem ,wiec
              trudno polegać na tym co sie pisze o rzepie.Niezależnie od tego pozdrawiam cie
              Andy.Dla mnie TRiada jest góra!
              • Gość: Andrzej Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.acn.pl 20.05.03, 19:41
                Czytałem Cie w wieluwatkach. Zaczynam podejrzewać,ze pracujesz w Triadzie.
                Słowo daję. taksamo sie tez denerwujesz jak te Panie, które obsługuja na
                Nowogrodzkiej. Cos okropnego. A wygladaja tak miło.
                • psii Re: Triada-kłopoty finansowe? 21.05.03, 09:18
                  Swoją opinią potwierdzasz moje zdanie ,że takie fora sa tylko dla pracownikow
                  biur podrozy.Nie ma miejsca dla zwykłych klientów.A to ,że bronie Triady- moja
                  sprawa i nie musze być odrazu pracownikiem.Ale widać ,że w tym środowisku(co ty
                  potwierdzasz )wszyscy piszą sami na siebie/gdzieś ktoś podjał taką dyskusje/
                  Dlatego dla twojej satysfakcji wyłaczam sie ze wszelkich dyskusji na temat biur
                  podróży.No comments.
                  ps.jakbyś zauważył wcześniej Big Blue też chwaliłem i dla twojej wiadomości nie
                  jestem ich pracownikiem.WOLE CHWALIĆ NIŻ ATAKOWAĆ-TAK JAK WY WSZYSCY
    • Gość: Aruba Re: Triada-kłopoty finansowe? IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 12:54
      Triada to najgorsze biuro z jakiego wyjeżdżałam, a jeździłam już naprawdę z
      wielu, więc mam porównanie. Z Triadą- nigdy więcej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka