Dodaj do ulubionych

II liga: Podbeskidzie - Radomiak 1:0

IP: *.wavenet.pl 20.04.05, 20:34
Czemu trener Broniszewski trzyma tego słabeusza Grzankę na bramce. Nie
spełnia nadziei Sadzawicki, który puścił już 2 bramkę: 1 ze ŚWITEM, a w
PODBESKIDZIU 2. Słabiutki też jest Vileniskis. Powinien grać Szary i
Rysiewski, a nie grzać ławę.
W meczu ze Świtem naprawdę nie było widac różnicy między składem z jesieni a
obecną "drużyną gwiazd".
Jesli Radomiak nie zagra dobrze z Jagiellonią to już nie przyjdę na Radomiaka
w II lidze.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk do Butamora IP: *.rutex.slask.pl 20.04.05, 20:46
      to nie przychodz.takich kibicow Radomiak nie potrzebuje, sprobuj u kupidury w
      jadarze.kurcze a myslalem ze jak pan Broniszewski przyjdzei to chociaz sedziwie
      sie odp*** od Zielonych. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH KIBICOW
      RADOMIACZKA,bedzie fajny wyjazd na baraże:)pojedziemy w 1500 osob. aha a ty
      BUTAMOR NIE JEDZIESZ!!!!!
      • Gość: gregor13 Re: czarna mafia IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:00
        I znów czytamy o facetach w czerni. Szkoda, że nie wzięli sędziego z np.
        Warszawy, tylko z Krakowa... ech, to Pol. Kol. Sędziów...
        • Gość: T&T Panowie zachowajcie spokój .... IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:50
          Ja jestem już wielce dorosłym kibicem, a Radomiakowi kibicuję gdzieś tak od
          1964 roku. mając w pamięci wielepięknych meczy w wykonaniu drużyny Radomika
          mogę pozwolić sobie na kilka ogólnych uwag, bo o szczegółach nie mogę gdyż nie
          byłem na meczu w Bielsku Białej. Może Ten z kibiców, który był na meczu,
          napisał by coś tak od siebie, jak ten mecz przebiegał. Nie rozumiem jednego, co
          się dzieje, że znów gra Nowego Radomiaka jest tak tragicznie nieskuteczna jak
          tego w składzie IV ligowym. Nie ma siły, i nie przeszkodzą sędziowie nawet
          jakby się uwzięli i dyktowali karne "z kapelusza", jeśli Nasi strzelali by o
          jedną bramkę więcej. Panowie zawodnicy przecież jak wiecie, że brakuje Wam
          celności to ćwiczcie tak długo te strzały, żeby trafiać w piłkę tak jak trzeba
          i nie odchylać się do tyłu, bo wtedy to zawsze traficie Panu Bogu w okno. Ja
          wiem, że łatwo jest oceniać Innych i się wymądrzać. Ale uwierzcie nam Kibicom,
          że jak patrzymy na Was to niestety nie zawsze widzimy takie zaangarzowanie w
          grze jak byśmy oczekiwali. Jak przegracie jeszcze mecz z Kszokami to zacznę
          podejrzewać, że do Salamiego, Mikulenasa i Grzanki dotarli emisariusze Mławy,
          Piasta i Zagłębia, zapłacili Wam ileście chcieli, a teraz poprostu nie
          będziecie tafiać do bramki przeciwników.
      • Gość: do mk ;) Re: do Butamora jestes klakierem IP: *.udn.pl 20.04.05, 22:03
        idz do kupidury i tam za kase kibicuj smioeszny człowieczku
        RADOMIAK NIGDY NIE SPADANIE
    • Gość: Maki Re: II liga: Podbeskidzie - Radomiak 1:0 IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:42
      Nawet na Jgieloni sie nie pokazuj. Kibic od siedmiu bolesci sie znalazl. Pewnie
      jak pierwsze mecze wygralismy to pierwszy zachwalal Broniszewskiego i cala
      druzyne.
    • Gość: Ronin Nie udalo sie zremisowac bo czarna mafia dziala... IP: *.aei.ca 21.04.05, 03:56
      Z czarna mafia nie wygrasz, nawet zebys sie staral. Szkoda, ze Radomiak
      zostawil wszystkie punkty w Bielsku Bialej. Niestety ale "biednemu tylko wiatr
      w oczy". Teraz w najblizszym meczu z KSZO, Radomiak musi powalczyc na maxa bo
      nie ma innego wyjscia. Bo KSZO jest druzyna do ogrania. I znowu bedzie ciezki
      mecz ale tak juz bedzie do konca tych rozgrywek. Ale ja wierze, ze Radomiak
      bedzie gral w barazach.......mam takie przeczucie.
    • Gość: RAA Re: II liga: Podbeskidzie - Radomiak 1:0 IP: *.udn.pl 21.04.05, 10:47
      A ja mam takie przeczucie, radomiak jednak nie da rady utrzymać sie w tej
      lidze, obserwując ostatnie mecze tej drużyny doszlem do przekonania, że poziom
      obecnej gry bardzo zaczyna sie upadabniac do poziomu z rundy jesiennej,chłopcy
      grali dobrze ale przegrywali mecz po meczu. Na wiosne mialo to sie zmienić!,-
      szumne zapowiedzi , pelna euforia , nowy trener i nowi zawodnicy i nawet sławne
      nawiska, na początku pokazali na co ich stać, wygrali nawet mecz na wyjezdzie.
      I nagle spoczeli na laurach, przestali chcieć grac, widac to golym okiem , że
      odwalaja pańszczyzne,aby do jesieni, nie chce im sie poświecać i ratować
      Radomiaka. To stare wygi i wyjadacze uprawiający- antyfudbol, już zaczynaja sie
      napewno rozgladać za nowym klubem do oskubania.
      • Gość: Gela Re: II liga: Podbeskidzie - Radomiak 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:18
        ostre słowa, ale prawda jest że ambicji to im brakuje,
        gdy stracili druga brame to już zwątpili i to było widać (chodzi o świt)
        lecz nie dopuszcam myśli o spadku bądź co bądź chodzę na wszystko
        zawsze to jeszcze II liga, zresztą chodziłem na III i IV
        i tak do końca świata i jeden dzień więcej hihi
        • Gość: Bziko Re: II liga: Podbeskidzie - Radomiak 1:0 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 16:05
          A mi się Panowie wydaje, że najcięższe mecze dopiero przed nami, czyt. Piast,
          Mława. Mława zamuruje dostęp do własnej bramki tak jak Świt i dupa blada.
          Radomiak moim zdaniem nie potrafi grać ataku pozycyjnego. Lepiej gra mu się jak
          równy z równym /tylko czasami szczęście ich opuszcza/. A teraz czas na kszoki.
          Może, musimy, wygrać z nimi i poczekać na potknięcie zapyziałych wiejskich
          kapel o których jw.

Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka