Gość: Basset IP: *.am.wroc.pl 22.04.05, 17:15 Szukam logopedy w Radomiu. Zna ktos godnego polecenia albo wie gdzie szukac? Lepiej isc do poradni czy udac sie prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwa Re: Poszukiwany logopeda IP: *.udn.pl 22.04.05, 18:53 Witam.Trudno powiedzieć czy lepszy prywatny czy w poradni.Żona pediatry Zbyszka Dziwisza, który jest ordynatorem oddziału dziecięcego na Tochtermana jest dobrym logopedą.Możesz przez niego złapać z nią kontakt i ona doradzi.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
a67 Re: Poszukiwany logopeda 22.04.05, 19:58 Chodziłem z dzieckiem do poradni na Kolejowej bardzo dobra logopedka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Poszukiwany logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:33 Pani Honorata z ZS Nr1 (tel.3605160)- zdecydowanie number one w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Poszukiwany logopeda IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.05, 22:34 a znasz inne numbery, że jesteś pewna, że p.Honorata jest one ? Odpowiedz Link Zgłoś
goska12345 JESTEM LOGOPEDĄ 30.06.05, 00:48 Jestem tegoroczna magistrantka logopedii. Prowadziłam przez 2 lata terapię dziecka z opóźnionym rozwojem mowy. PISAŁAM PRACĘ MAGISERSKA TAKŻE NA TEN TEMA.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Poszukiwany logopeda IP: *.radom.pilicka.pl 23.04.05, 08:15 z 6latkiem chodze do p. Pszczółki przy Kolejowej; polecam; ciekawe zajęcia i mój maluch z przyjemnościa chodzi; aczkolwiek spotkanai sa raz na 2 tygodnie ; trzeba sporo ćwiczyć w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacman Re: Poszukiwany logopeda IP: 213.199.199.* 25.04.05, 13:31 zależy czy do dziecka czy dla dorosłego. Odpowiedz Link Zgłoś
drrad Re: Poszukiwany logopeda 26.04.05, 09:51 Polecam p. Małgorzatę Młynarską. Oto namiary: mgr Małgorzata Młynarska 26-600 RADOM ul. Planowa 15a m 34 tel. 048 3699715 tel. kom. 0506175673 e-mail : mlynarska@op.pl www.tkdami.net/~mirpolex/strony/omnie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gewu Re: Poszukiwany logopeda 30.06.05, 21:54 Ja także polecam z pełną odpowiedzialnością p. Młynarską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasollasido Re: Poszukiwany logopeda IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 26.04.05, 10:32 Prywatnie polecam łagodną, wykształconą, merytorycznie przygotowaną i cierpliwą, panią Agnieszkę Brzezińską (Sputowską) z szkoły integracynej, GG 7927505, 504-56-51-86, 331-87-08. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasollasido Re: Poszukiwany logopeda IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 26.04.05, 11:27 ..albo spróbuj sam na download.chip.pl/download_131572.html i to: download.chip.pl/download_131569.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: Poszukiwany logopeda IP: *.udn.pl 26.04.05, 17:31 Chyba zartujesz..przeciez ta dfziewczyna rok temu skonczyla studia.....Opanuj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasollasido Re: Poszukiwany logopeda IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 27.04.05, 23:06 Nie rozummię cię, no i co z tego, że rok temu, to wcale nie znaczy, że niewiele umie, wręcz przeciwnie, nie popadła jeszcze w rutynę i ma świerzsze spojrzenie na problemy od innych, a merytorycznie przygotowana jest doskonale. Ja kiedyś też byłem rok po studiach i już odnosiłem małe sukcesy, a inni zaczeli mi zazdrościć, ale nie dałem się i osiągnąłem sukces. Przecież nikt cię nie zmusza by swoje zainteresowania skierować w stronę tej osoby, chyba że pod nickem "pytający" znajduję się jakiś(aś) zazdrosna koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Poszukiwany logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:57 Pora Jasiu "odświerzyć" wiadomości ze swoich studiów :-)))(może nawet z podstawówki?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasolasido Re: Poszukiwany logopeda IP: 217.17.35.* 28.04.05, 07:47 Tylko tyle masz do powiedzenia na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: Poszukiwany logopeda IP: *.udn.pl 28.04.05, 10:12 Oj Jasiu przesadzasz! mam wrazenie ze znalazles sobie marne miejsce na reklamowanie bubel-towaru. A gdybys ty miał wybrac się ze swoim dzieckiem do lekarza...to poszedłbys do kogoś kto posiada doświadczenie czy do zióltocioba prosto po studiach? Co? zastanów się! Jestes nie obiektywny. A pani Agnieszki nie jestem ani koleżanka ani kolegą..nie znam jej w ogole...a moja wiedza na jej temat potwierdza tylko ze napradwe poszukuje logopedki. POzdrawiam Karierowicza Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Poszukiwany logopeda IP: *.udn.pl 27.04.05, 20:21 Polecam pania Małgosie Kowalczyk - miła , libiana przez dzieci.przyjmuje w poradni i na Czachowskiego w tym zielonym budynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Poszukiwany logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 00:02 Znam kilka logopedek w Radomiu. Niewątpliwie najlepszą jest według mnie pani Honorata Ziółko z ZS Nr1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Poszukiwany logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:20 bardzo polecam Specjalistyczny Punkt Konsultacyjny w Radomiu, przy ul. M. C. Skłodowskiej 7, tel. 340-29-69; nie pamiętam jak nazywa się Pani Logopeda, która tam pracuje, ale jest bardzo przyjemna i pokazuje wiele ćwiczeń na wymowę; na miejscu przyjmuje także bardzo przyjemna Pani Psycholog i można zbadać słuch; wizyty są całkowicie bezpłatne, wystarczy mieć na początku skierowanie od lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Poszukiwany logopeda IP: *.udn.pl 30.04.05, 21:44 wiecie ile kosztuje godzinka terapii u logopedy? pytam tak z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Poszukiwany logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:23 podobno bardzo skuteczny program komputerowy do poprawiania wad własnej wymowy napisał pracownik Politechniki Radomskiej, pan Mirosław Modzelewski, ale nie wiem, czy program ten jest w jakiś sposób udostępniany Odpowiedz Link Zgłoś