Dodaj do ulubionych

Fałek na Prezydenta

IP: 213.25.167.* 07.05.05, 18:01
..sprawował kiedys krotko ten urzad i rzdazil sprawiedliwie
Obserwuj wątek
    • Gość: Sonda Re: Fałek na Prezydenta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.05.05, 18:41
      To nie jest głupi pomysł!!! Jest osobą o bardzo duzym poparciu społecznym. Jest
      radnym już czwartą kadencję zawsze zbierając jeden z najlepszych wyników
      spośród wszystkich radnych. Przypomnę jeszcze tylko, że startując do sejmu z
      niechcianej 7 pozycji zebrał bardzo doby wynik przegrywając o kilka (KILKA!)
      głosów ze sławnym spadochroniarzem Szeremietiewem, który i tak wszedłby wówczas
      z listy krajowej. Szkoda, że go tu wcisneli bo Fałek miałby już doświadczenie
      parlamentarne. Ale prezydentem był dobrym.
      • Gość: krzychu Re: Fałek na Prezydenta IP: *.udn.pl 07.05.05, 20:03
        Wszystkie Ryśki to fajne chłopy. Np Kalisz czy Ochucki z Misia. Ten słabo mówi
        po polsku i dlatego trudno zrozumieć o co mu chodzi i te wąsiki kabaretowe
        wychodzące z dziurek w nosie jak dwie pijawki...
        • Gość: morwa Re: Fałek na Prezydenta IP: *.udn.pl 08.05.05, 00:14
          o la Boga!
          nie macie innych zmartwień?
      • Gość: Misio gogo Re: Fałek na Prezydenta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.05.05, 02:03
        Prezydentem Fałek? ale będzie wałek.
    • Gość: kosa Re: Fałek na Prezydenta IP: 213.25.167.* 08.05.05, 15:08
      tak, ja go moge poprzec
    • Gość: zmartwiony Re: Fałek na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:13
      Boże uchowaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ale dla niektórych to na pewno świetny kandydat; znów będzie z kim załatwić
      lewe interesy a i nowe miejsca pracy będą dla koleżków!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • apeksyk Re: Fałek na Prezydenta 08.05.05, 18:45
      Rzenujące, że takiego "człowieka " my radomianie chcemy widzieć we władzach.
      Mam warżenie, że w zadnej z opcji politycznej nie ma osoby godnej tego
      stanowiska. Życzę więcej pokory, samokrytycyzmu i obiektywizmu w wyborze! ja
      już w tej chwili wstydzę się Prezydenta Miasta Radomia

• olo1033 Re: Fałek na Prezydenta 08.05.05, 19:16
        apeksyk napisała:

> Rzenujące, że takiego "człowieka " my radomianie chcemy widzieć we władzach.
        > Mam warżenie, że w zadnej z opcji politycznej nie ma osoby godnej tego
        > stanowiska. Życzę więcej pokory, samokrytycyzmu i obiektywizmu w wyborze! ja
        > już w tej chwili wstydzę się Prezydenta Miasta Radomia

>>>>>>>czy to ten projektant i wspótwórca jedynego na kuli ziemskiej "pomnika
        dzieci niepoczętych""??????o ile to ten poan to w żadnym wypadku !!!!!!
        • Gość: aannii Re: Fałek na Prezydenta IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 17:58
          olo 1033 to typowy przedstawiciel macho. tylko pomylił się do kogo startuje.
          Nie jestem typem matki polki! Właśnie tacy są polscy faceci, którzy za wszelką
          cenę we wszystkie nawet najintymniejsze sprawy kobiece chcą mieć wgląd a już
          najlepiej za kobiety decydować. Wara !!!!!!! Załóż moherowy beret i do
          działania!
    • Gość: Lotto Re: Fałek na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:13
      Może i Wlazło na wice. Tyle interesów przeszło obok nosa. Ciekawe czy znowu
      zablokuje miejsce w szkole gdzie uczy na kolejne 4 lata tak jak poprzednio.
      Przemysłu już nie rozwalą- bo nie ma, to może się wezmą za rolników lub małe
      firmy? Boże chroń przed takim prezydentem
    • Gość: nidziela Re: Fałek na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:46
      No i jak szybko zaponiano przekrety z radiem i ciagle klopoty z prokuratorem.
    • Gość: M. Re: Fałek na Prezydenta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.05.05, 20:45
      Tak, ja go popieram w całości! Nigdy nie miał jakiegokolwiek konfliktu z prawem
      poza oskarżeniami SLD, które ich prokuratura - pomimo ogromnych wysiłków -
      musiała umorzyć! Dzieki niemu Radom zaczął się chocoaż trochę rozwijać.
      wprowadził hotele do miasta (tak, tak, to nie pomyłka. Radom do tego czasu nie
      miał żadnego hotelu z prawdziwego zdarzenia!), zmusił wchodzące markety do
      inwestycji w drogi i całą okoliczną infrastrukturę (w przeciwnieństwie do
      Włodarczyka, który marketom budował drogi z funduszy miasta), sport był na
      najwyższym poziomie, miastem interesowały się znaczący inwestorzy, których
      później skutecznie zniechęcili następcy, doprowadził do do powstania cargo,
      które później zaprzepaścił Włodarczyk (zabrakło jedynie podpisu ministra obrony
      a gdzy ten chciał już go złożyć rządy przejęłą SLD i wszystko za sprawą Millera
      poszło do Łodzi!). Już samo to przekonuje mnie do jego kandydatury.
      Fałek na prezydenta!!!
      • Gość: zmartwiony Re: Fałek na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:51
        ja tego pana nie popieram!!!!Ponadto jak pomyśle,że będzie budował znowu
        ronda,którymi tak zachwycił się we Francji to aż mnie dreszcz przechodzi!!!!!!!!
        Temu panu mówimy : NIE!!!!!!!
        • radom10 Fałek na Prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.05, 22:40
          Mów za siebie bo ja mówię TAK!
          Ronda idealnie sprawdziły się w mieście (np Kisiela). Po za nim jednak
          należałoby pomyśleć o czymś innym, większym (np Kozienockie). Szkoda, że nie
          zrobiono ronda przy dwrocu tylko wymyślono taki sposób, który uniemożliwia
          widoczność. Co zaś się tyczy Śląskiej to dzięki niemu teren ten został
          uporządkowany!!! kto niepamięta niech sięgnie po stare fotografie. Po każdym
          targu smród, fetor, pełno porozrzucanych kartonów i warzywnych odpadków.
          handlowało się w błocie (brak utwardzenia) lub mięsem w słońcu wśród much!!!
          Dziękujemy Ci Rysiu!
      • Gość: Lotto Re: Fałek na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:24
        Ciekawe czy Billa jak budowała market też zapłaciła za przeniesienie sieci
        ciepłowniczej czy miasto?. Ul. Śląską przebudowano by zlikwidować targ czy
        ułatwić dojazd do marketu. Itd itd
        • Gość: wojtek a może Ścibor ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:05
          Szkoda że Fałek zadaje sie ze Ściborem !!!
          • Gość: ewent Re: a może Ścibor ????????? IP: *.udn.pl 10.05.05, 09:13
            Ścibora wywalili z funkcji ławnika. Szkoda,że F. nosi moherowe berety.
            • Gość: Janek Re: a może Ścibor ????????? IP: 213.195.148.* 10.05.05, 11:54
              Marcinkowski jest tylko do listopada 2006r. bo i tak go nie wybiora jest
              fatalny kompromituje Radom , do tego były milicjant , ale nasz Radom przez te 3
              lata ośmieszał , hehe , najlepiej wyglądal na festiwalu ziemniak , czy buraka w
              roli dowodzącego , na prezydenta jest już 227 tyś. lepszych kandydatów.. hehe
              szykujmy husteczki na listopad 2006 , bedziemy żegnąc Marcinkowskiego....
              • Gość: aannii Re: a może Ścibor ????????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 17:51
                Już dawno takiej farsy nie oglądałam jaką przedstawia Rada Miejska miasta
                Radomia. Już zbyt wielu pieniaczy i krzykaczy mamy w sejmie a ich ubogie
                słownictwo doprowadza mnie do szewskiej pasji. Słyszałam, że już teraz do
                radnego Wędzonki zwracają się wszyscy jego bliscy współpracownicy Panie
                Prezydencie. coś mi to przypomina kolejną klikę trzymającą władze. Radny
                przepisał firmę na małżonkę ażeby udawać skromnego i biednego. Głosujmy na
                biednego żuczka!
                • Gość: ixi Re: a może Ścibor ????????? IP: *.udn.pl 11.05.05, 00:26
                  Do korpety też mówią pani prezydentowo, może ją z kimś mylą.
                  • Gość: aannii Re: a może Ścibor ????????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:18
                    Oni wszyscy jak się dorwą do władzy to nie widzą czubka swego nosa. Korpetta to
                    już zaznała smaku goryczy jak nie weszła na wyższe stanowisko polityczne. jak
                    tak dalej pójdzie to będzie więcej prezydentów od personelu administracyjnego,
                    chociaż i ci w stosunku do petentów zachowują się jakby pozjadali wszystkie
                    rozumy. Kiedy jadę na jakieś sympozjum i znajomi pytają się czy Wasz sb-ecki
                    prezydent podał się do dymisji. Stwierdzam fakt że trzyma się jeszcze przy
                    korycie! Dzięki nam może mieć sponsorowane wyjazdy do Kanady gdzie zamieszkuje
                    jego siostra. Załatwiać antyczne łóżka od polonii, które są w stanie
                    przeznaczonym do natychmiastowej reanimacji, ale to nie wszystko ! oczywiście
                    łóżka te są naprawiane przez firmę żony radnego Wędzonki, od którego
                    uzależniony jest dyrektor wykańczalni na Tochtermana Cieślik. I czy nie
                    uważacie, że w naszym mieście jest mało chętnych do władzy! Tylko ci którzy
                    powinni odejść, też trzymają się władzy. Zupełnie mi to przypomina Folwark
                    zwierzęcy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka